3677
-
airsuni #2866 és a 2104 holvan, az a kocka kombi, de milyen motorral? -
#2865 köszi -
#2864 :D Pontosan ;)
2101 ---- 1200 ccm karikalámpás
2103 ---- 1500 ccm duplakarikalámpa
2105 ---- 1300 ccm szíjas 1.3 as kocka
2106 ---- 1600 ccm kétkarikalámpás
2107 ---- 1500 ccm láncos kocka (vasorrú)
2108 ---- 1300 ccm samara
VFTS ---- 1600 ccm láncos motor 2105-ös kasznira épített Rally gépálat :)) 140 150 Le általában !
-
KoNi #2863 a 2101 az az ezerkettes lada -
tisfekete #2862 Pedig reménykedtem hogy mindenkinek működni fog.......
Nálam tökéletesen megy így.
Amúgy nem tudom de rohadtul szaggat, pedig annyira nem gyenge a gépem. (AMD Sempron 64 2600+, 512MB RAM, Captiva Radeon 9600 Pro 256MB DDR, ASUS K8N alaplap)
Ha valaki tudna segíteni abban hogy ne szaggasson ennyire, annak megköszönném. -
#2861 A faqban a szavazásnál miért nincsen 1200-as lada? -
#2860 Ha csak letiltod a meghajtókat akkor nem indul... -
#2859 Ezt én is próbáltam anno(6-os pontot nem), még mikor megejelent a játék. Letiltottam az eszközöket, de hiába, csak akkor indult el ha lekötöttem a meghajtókat. Hátha másnál működik, mert sztem teljesen konfigfüggő, hogy kinél mit csinál a game. -
#2858 Ezt ha nemgond betenném a FAQ ba hogy ne vesszen el :) -
airsuni #2857 grat -
airsuni #2856 ez jó ötlet az eszközkezelős cuuc -
tisfekete #2855 Utóirat: SOK SIKERT!!! -
tisfekete #2854 FIGYELEM!!!
Segítek nektek!!!
Olvassatok el FIGYELMESEN!!!
1.lépés:az MDF mellé töltsétek le a www.ladaracingclub.hu-ról az MDS-t!
2.lépés:az MDS-nek és az MDF-nek legyen pontosan egyforma neve!
3.lépés:az MDS-t olvassátok be Daemon 4.03-l, és telepítsétek fel!
4.lépés:a Windows Eszközkezelőjében tiltsátok le az összes meghajtótokat! (FIGYELEM! Ha van valami más program (Pl.:Alcohol 120%) által üzemeltetett virtuális meghajtó is, akkor azt is tiltsátok le!)
5.lépés:Indítsátok el a játékot! (Indulnia kell!)
6.lépés:Kiléptek, és egyesével visszakapcsoljátok a meghajtókat! (FIGYELEM! Minden egyes meghajtó visszakapcsolása után elindítjátok a játékot, majd kiléptek, és újra visszakapcsoltok egy meghajtót, és ezt így tovább! Még a legutolsó meghajtó visszakapcsolása után is elindítjátok a játékot! Kicsit lehet sok idő de én ezt 3-szor játszottam el.)
7.lépés:Újraindítjátok a gépet!
8.lépés:Elindítjátok a játékot!
9.lépés:ENJOY!!!
Megjegyzés: Nekem így működik! Remélem sok emberkének segíthettem! -
wwwwwwww #2853 ELŐRE IS KÖSSZ
-
wwwwwwww #2852 VALAKI NEM TUDNA NEKEM A JÁTÉKHOZ ANGOL NYELVET VAGY VALAMILYEN OLDALT AHONNAN LELEHET TÖLTENI?
-
airsuni #2851 bocs ezt másik topic ba szántam -
airsuni #2850 Kép (2307.4 KB) -
#2849 Nem lennék meglepődnve, hogy ez tényleg nem PC-s játék (eredetileg). Magyarázatot adna as rentgeteg hibára. -
#2848 www.ladaracingclub.hu baloldalt FAQ menüpont és ott megtalálod... -
tisfekete #2847 Hy! Lehet én vagyok nagyon gyökér de én nem találtam meg a neten az MDS fájlt. Ha valaki lenne olyan kedves hogy átküldené, vagy leagalább feltenné a linket annak nagyon megköszönném. E-mail címem: [email protected] -
#2846 Amúgy égy érdekes feltevést olvastam a minap.... A jelenleg kintlévő Warez verzió az Xbox-os PC átirat...... bla bla bla ... Nem tarto mvalószínűnek de mindenesetre azért elgondolkodtató a dolog.. -
#2845 A kereső... -
georgg1 #2844 ki tudja hol az az mds file?
-
Szirob #2843 Leszedtem a játékot, Daemon 4.03-ba berakom, lehúztam minden meghajtónak az IDE kábelét de így se indul. Eddig minden starforce-os játék így indult nekem. Mi lehet a baj? -
#2842 nem kell ahoz vipnek lenned.
ide feltöltöd a képeket és onnan linkeled.
ha feltétlen az akarsz lenni akkor pedig a fórum főoldal bal oldalán "Vip jogok feltétele" gombra kattanj és olvasd el. -
MrI #2841 Hogy lehetek VIP?, szeretnék mutatni nektek néhány képet -
MrI #2840 XBOX-on kivül PSP-re is megjelent azt is megveheted -
#2839 mondtam már hogy csak XBOX 360ra van game... vegyél konzolt... -
#2838 honnan lehet letölteni a cracket? -
#2837 mit kell crackelni?hogy bejöjön -
#2836 Hogy ne lépjen ki, a GameParams.blk-t nem szabad kicserélni. Legalábbis nekem. Hangom az előbb volt, de kiléptem, mert próbálkoztam még hozni rajta, de el is múlt. Amúgy jobb is, hogy elmúlt, mert egyszerűen szar volt... Össze-vissza ugrált a hang... -
#2835 Nem star hanem szar...elirtam ,mert már szétvet az ideg!
Valaki segítsen hang ügyben!
Kösz!
[email protected] -
#2834 Nekem is kilép...passz!
-
#2833 Hát nem tudom hogy hányszor irtátok le, de az biztos hogy akármit is csinálok, mindig star lesz a hang!
Jelenleg nincs rá megoldás!
De ha tévedek és van akkor kérek mindenkit hogy írja meg nekem, mert már megőrülök!
[email protected] -
#2832 A leírt módon telepítettem a patch-et, és mikor betölt a versenyre, kilép.
Na ez miért van? -
ahavasi #2831 Na bakker... újraraktam a winfost, mert új alaplapom van (MSI KT3 Ultra2) KT333 chipsetes. újraraktam a játékot, VGA-hoz meg a 6.3 catalyst-ot.
Elindítom a játékot, az ellenőrzésen átmegy,bejön a loading képernyő aztán visszadob az asztalra:
Exeption
Access violation attempt to write to memory at 0fe01a27
stb... sok hülyeség..
Xvid codecet is felraktam.
-
airsuni #2830 úgyhiszem már eztis nem 1* leírtuk -
#2829 Segítség!!!
A hang az valami szörnyű... Egyszerűen NINCS motorhang, csak a váltóé. Bemásoltam az "új" hangokat, és úgy sem jó...
Mi a probléma??? -
#2825,#2824: Olvassatok visszal. -
#2827 csak xbox360nal megy, dobd ki a géped és vegyél azt