3677
  • DAVE23
    amugy a játékhoz van magyarositás?
  • DAVE23
    én ma keztem el tölteni
  • Omlás
    Ennyire értetlenek vagytok ? a banerre klikk regelsz és baloldalt LRC FAQ menüpont ott lesz egy ilyen hogy Bővebben itt! arra klikk ! Az oldalon üzenőfalról és hozzászólásokból kifogom moderálni az ielyen hozzászólásokat válasz nélkül!

thx..

Omlás
  • nagy chris
    csak a meghajtot kell:)
  • acsati
    jovan hát nem fogok összevissza huzkodni... inkább törlöm a pi**ba...
  • nagy chris
    nekem ugy megy hogy kihuztam az összes meghajtot , meg letiltottam mindet kivétel egyet (1virtuálisat) és oda bemountoltam az mds fájlt
  • acsati
    nekem se megy. nodvd-t meg nem találok
  • Neoncsoves
    Insert the licenced disk
  • [HUN]FaTaL
    :D Az gyors. Dos talán betölt 1 óra alatt:D
  • Jürgen
  • BaLeeX
    Jah télleg azt észre sem vettem.

Haverom meg azt mondta hogy ő 2.4Mhz-es laptopot vett.
  • Jürgen
    Jah, a proci meg túl erős
  • BaLeeX
    Az a videókárty azért egy elég gyenge láncszem.
    Ha 128 bites akkor is ha meg 64 bites akkor meg főleg. :)
  • Omlás
    Visszaolvas és mindent megtud.. ;)
  • viktors
    valaki nem tudja hogy miért akad annyira a játékpedig nem olyan gyenge a gépem 2400 GHZ proci 768 mb ram 9250 ati radeon 128mb videokártya ha valaki tud valamit írjon köszi
  • Omlás
    klikk itt a banera majd oldalon regelsz és baloldalt LRC FAQ ;)...
  • Küldönc
    Hogy kell elindítani????
  • Küldönc
    Valaki el űtudná magyarázni, hogy hogyan játszhatnék a Ladával??????
  • Clava
    Ez nagyon fasza, tudbnka vlaamit ezek a ruszkik nem csak a fegyvergyrátásba:)
  • Omlás
    Már anno írtam leírom ismér... :)

A jelenlegi helyzet szerint a még magyarítandó fájlok egyszerűen nem találhatóak ahol kéne lenniük ott nincs viszont valahonnét veszi őket a program csak nem találtam még meg hogy hol.....

Szal egyenlőre határozatlan időn belül...
  • Clava
    skacok mikorra várható a full magyarítása a proginak?
  • Omlás
    Nah az új oldal üzemben... még nem perfekt de most enyit tudtam alkotni mai nap folyamán még dolgozok majd rajta de most nem tudom folytatni :(...
    Regelni újból kell sajna... de letöltések mennek anélkül is..

Továbbá pár szó még előljáróban az oldal ezentúl nem csak konkrétan az LRC vel fog foglakozni hanem minden PC-s gaméban szereplő ladás infóval illetve a valós életbe is belenyúlunk kicsit a B.L.S. Team közreműködésével. Pár vidit fel is toltam ..
    További újítások és extrák várhatóak a hét folyamán illetve amikor időm engedi.

Üdv.. Omlás
  • Omlás
    Tényleg annyi ;)
  • Zsolti9014
    Figyelj, itt tényleg összesen 150FT az sms??? (120+áfa) vagy átverés?
  • Omlás
    :) mindenkinek úgy van meg ;) ... már akinek megvan a game .. Crack nincs és nem valszin hogy lessz... maradnak az eddig leírt javaslatok alul javallott használni a keresőt vagy simán visszaolvasni...

Más téma...

Az oldal újítás alatt van jelenleg is ha nem a saját autón dolgozom akkor az oldalt hegesztem...kicsit változik pár dolog de erről majd később írok..

addigis üdv.

Omlás
  • Tomo15
  • gamerman01
    Nincs crack!
  • Küldönc
    Valaki tudna crac-et vagy valami hasonlót küldeni?Mert Starforce-osan van meg! SÜRGŐSSSSSSSS!!!!!!!!
  • Clava
    http://www.fee.hu/mnt/gamez/hirek.html

Iinnen le tudod szedni de csk akkor szedd ha perfekt vagy oroszból,
    mikor lesz normális magyar verzió kb?
    rem,élem kő keményen dolgoznak rajta a fiuk.
  • The FlashBack
    sehonan:P:P:P
  • Zsolti9014
    Honnan lehet leszedni a játékot, mármint a Lada Racing Clubot. Nem csomagolva.
  • bld
    ha van vmi hír róla jöhet ide is sztem
  • Omlás
    Előbb utóbb valami lessz :) majd meglátjuk ...
  • roliairsuni
    majd a soviet union racing ;)
  • [HUN]FaTaL
    Csak az Oroszokat sajnálom, aki kidobott pénzt egy ilyen fosért:D
  • [HUN]FaTaL
    Remélem kijön a game angolul is optimalizálva, mert én már le is töröltem, így szart sem ért:/
  • Omlás
    Megnem tudom mondani sajna :( a jelenlegi állás szerint pár dolgot tudunk még magyarítani max de egyszerűen a sövegek nagyrészének ahol lennie kéne nincs.. mint már régebben is írtam hiányornak fájlok..... ill lövésem nincs hogy hol vannak :S ha valami újat tudok akkor úgyis jelzem.

üdv..
  • nagy chris
    sikerült... mikorra várhato teljes magyaritás mer egy kukkot nem értek belöle :)
  • nagy chris
    hy! elindulna a játék csak mikor már badná a menüt ezt irja ki : .../..\prog/engine/shaders\Hdrrender.cpp,216:
    driver3derror:Error creating texture
    (code 8876086C) in ../..\prog/engine/drv/drvdx9\tex.cpp,360

mi a baja ? és mit csináljak vele hogy menjem a game ? vki help pls !
  • TUNINGKFT
    Igor, X Adám! Megy a játék csak az a gondom hogy most már amikor játszani akarok vele mindig szét kell szednem a gépet és ki kell húzni a kábelt! Az meg nem segít rajta hogy letiltom az eszközkezelőbe! Nincs erre valami program hogy a gép azt idje hogy a gép nincs összekötve a dvd-rom-al! Ha valakiu tud ilyen progit az irja már meg a progi nevét és ha a linket is tudja ahonnan le lehet szedni az szóljon már lécce köszi!