3677
-
#3026 amugy a játékhoz van magyarositás? -
#3025 én ma keztem el tölteni -
#3024 Ennyire értetlenek vagytok ? a banerre klikk regelsz és baloldalt LRC FAQ menüpont ott lesz egy ilyen hogy Bővebben itt! arra klikk ! Az oldalon üzenőfalról és hozzászólásokból kifogom moderálni az ielyen hozzászólásokat válasz nélkül!
thx..
Omlás -
nagy chris #3023 csak a meghajtot kell:) -
#3022 jovan hát nem fogok összevissza huzkodni... inkább törlöm a pi**ba... -
nagy chris #3021 nekem ugy megy hogy kihuztam az összes meghajtot , meg letiltottam mindet kivétel egyet (1virtuálisat) és oda bemountoltam az mds fájlt -
#3020 nekem se megy. nodvd-t meg nem találok -
Neoncsoves #3019 Insert the licenced disk -
#3018 :D Az gyors. Dos talán betölt 1 óra alatt:D -
#3017 -
#3016 Jah télleg azt észre sem vettem.
Haverom meg azt mondta hogy ő 2.4Mhz-es laptopot vett. -
#3015 Jah, a proci meg túl erős -
#3014 Az a videókárty azért egy elég gyenge láncszem.
Ha 128 bites akkor is ha meg 64 bites akkor meg főleg. :) -
#3013 Visszaolvas és mindent megtud.. ;) -
viktors #3012 valaki nem tudja hogy miért akad annyira a játékpedig nem olyan gyenge a gépem 2400 GHZ proci 768 mb ram 9250 ati radeon 128mb videokártya ha valaki tud valamit írjon köszi -
#3011 klikk itt a banera majd oldalon regelsz és baloldalt LRC FAQ ;)... -
#3010 Hogy kell elindítani????
-
#3009 Valaki el űtudná magyarázni, hogy hogyan játszhatnék a Ladával?????? -
#3008 Ez nagyon fasza, tudbnka vlaamit ezek a ruszkik nem csak a fegyvergyrátásba:) -
#3007 Már anno írtam leírom ismér... :)
A jelenlegi helyzet szerint a még magyarítandó fájlok egyszerűen nem találhatóak ahol kéne lenniük ott nincs viszont valahonnét veszi őket a program csak nem találtam még meg hogy hol.....
Szal egyenlőre határozatlan időn belül... -
#3006 skacok mikorra várható a full magyarítása a proginak? -
#3005 Nah az új oldal üzemben... még nem perfekt de most enyit tudtam alkotni mai nap folyamán még dolgozok majd rajta de most nem tudom folytatni :(...
Regelni újból kell sajna... de letöltések mennek anélkül is..
Továbbá pár szó még előljáróban az oldal ezentúl nem csak konkrétan az LRC vel fog foglakozni hanem minden PC-s gaméban szereplő ladás infóval illetve a valós életbe is belenyúlunk kicsit a B.L.S. Team közreműködésével. Pár vidit fel is toltam ..
További újítások és extrák várhatóak a hét folyamán illetve amikor időm engedi.
Üdv.. Omlás -
#3004 Tényleg annyi ;) -
#3003 Figyelj, itt tényleg összesen 150FT az sms??? (120+áfa) vagy átverés? -
#3002 :) mindenkinek úgy van meg ;) ... már akinek megvan a game .. Crack nincs és nem valszin hogy lessz... maradnak az eddig leírt javaslatok alul javallott használni a keresőt vagy simán visszaolvasni...
Más téma...
Az oldal újítás alatt van jelenleg is ha nem a saját autón dolgozom akkor az oldalt hegesztem...kicsit változik pár dolog de erről majd később írok..
addigis üdv.
Omlás -
#3001 -
#3000 Nincs crack! -
#2999 Valaki tudna crac-et vagy valami hasonlót küldeni?Mert Starforce-osan van meg! SÜRGŐSSSSSSSS!!!!!!!! -
#2998 http://www.fee.hu/mnt/gamez/hirek.html
Iinnen le tudod szedni de csk akkor szedd ha perfekt vagy oroszból,
mikor lesz normális magyar verzió kb?
rem,élem kő keményen dolgoznak rajta a fiuk. -
#2997 sehonan:P:P:P
-
#2996 Honnan lehet leszedni a játékot, mármint a Lada Racing Clubot. Nem csomagolva. -
#2995 ha van vmi hír róla jöhet ide is sztem -
#2994 Előbb utóbb valami lessz :) majd meglátjuk ... -
#2993 majd a soviet union racing ;) -
#2992 Csak az Oroszokat sajnálom, aki kidobott pénzt egy ilyen fosért:D -
#2991 Remélem kijön a game angolul is optimalizálva, mert én már le is töröltem, így szart sem ért:/ -
#2990 Megnem tudom mondani sajna :( a jelenlegi állás szerint pár dolgot tudunk még magyarítani max de egyszerűen a sövegek nagyrészének ahol lennie kéne nincs.. mint már régebben is írtam hiányornak fájlok..... ill lövésem nincs hogy hol vannak :S ha valami újat tudok akkor úgyis jelzem.
üdv.. -
nagy chris #2989 sikerült... mikorra várhato teljes magyaritás mer egy kukkot nem értek belöle :) -
nagy chris #2988 hy! elindulna a játék csak mikor már badná a menüt ezt irja ki : .../..\prog/engine/shaders\Hdrrender.cpp,216:
driver3derror:Error creating texture
(code 8876086C) in ../..\prog/engine/drv/drvdx9\tex.cpp,360
mi a baja ? és mit csináljak vele hogy menjem a game ? vki help pls ! -
TUNINGKFT #2987 Igor, X Adám! Megy a játék csak az a gondom hogy most már amikor játszani akarok vele mindig szét kell szednem a gépet és ki kell húzni a kábelt! Az meg nem segít rajta hogy letiltom az eszközkezelőbe! Nincs erre valami program hogy a gép azt idje hogy a gép nincs összekötve a dvd-rom-al! Ha valakiu tud ilyen progit az irja már meg a progi nevét és ha a linket is tudja ahonnan le lehet szedni az szóljon már lécce köszi!