3677
-
#3067 ja... :) -
Neoncsoves #3066 A grafika... nos nálam hányadék -
#3065 :) No szépjónapokat! A helyzet változatlan... ahogy látom :). -
#3064 Rákkantittasz a bannerre regisztrálsz és akkor lesz egy olyan hogy LRC FAQ. Arra katt ott lesz egy olyan hogy Bövebben itt és ott a megoldás. SOK SZERENCSÉT! -
#3063 Hy!
Sehol semmit nem találtam sajna eddig, így hozzátok fordulnék.
Mi a szöszt csináljak az LRC-vel, hogy elinduljon? Ugyanis, feltelepítem, minden okés, és mikor indítani akarom, akkor valami biztonsági vizsgálatot indít el, és utána se előre, se hátra, semmit nem lehet csinálni a gémmel.
Plíz help me!
Előre is köszi!
Üdv:
-Demian- -
#3062 4napja reggeltél és már itt osztod az észt.....
kis gumiszökevények... -
#3061 anyád, nekünk megy, ha olyan szar akkor mit akarsz tőle? -
#3060 -
#3058 igen igaza van roliairsuni -nak és akinek nem megy a FAQ alapján se az se kérdezösködjön... nekem se megy ez van -
#3057 nem fogod fel hogy nincs angol nyelven csak vissza kéne egy ici picit olvasni mert mindennap megkérdezik, bejön a sok hülye ide és lmegse nézi eddig miket írtak csak írja kérdéset, ugyanazt 1000*
ANGOL VERZIÓ NINCS
TELEPÍTÉSHEZ OTT A F.A.Q.
ennyi -
#3056 ja és még nem jött le -
#3055 ha 0.63 van meg akkor biztos meglesz nem tudom már hol találtam meg de az enyémbe a legfelsők között van -
HitKaszaMan #3054 és jó?melyik oldalon? -
#3053 én megtláltam bitcometen -
HitKaszaMan #3052 Hali, honnan lehet leszedni a játékot angol nyelvel? -
Halálosztó2 #3051 megnéztem minden infót remélem el fog indulni, nagyon kivbáncsi vagyok
-
#3050 látom zajlik itt az élet még mindig azért...
(egy jó öreh LRC-s) -
#3049 és honnan szedjem le ezt a verziót amivel tom használni? -
#3048 ööö... most az első télleg könyebb vagy csak én vagyok ilyen hülye? -
#3047 az én eseteben sajnos akkor "ez van" :D igaz azt hallottam nem vmi nagy szám de kiprobáltam volna szivesen -
#3046 Kérdésekre a válas klikk a banerre itt fent .... Majd regisztrálsz és akkor baloldalt elsz egy menüpont LRC FAQ ott megtalálod a helpet akinek azalapján nem indul ez van!
Többször nem fogom leírni. -
#3045 link?
-
Ace12234 #3044 VAN MAGYAROSÍTÁSOM HA MINDENIGAZ! -
Ace12234 #3043 Helló all!!!!
lenne 1 kérdésem
hogy kell megcsinálni a LRC-t hogy működjön pc-n(nincs crack) -
#3042 hy
van már magyarositás?
-
#3041 Nyugodj meg nem nagy kár;) -
#3040 kár -
#3039 Jelenleg tudtommal csak az Orosz verzió van piacon, ergo csak oroszországban tudod megvásárolni. Az európai azaz az esetleges angol verzió megjelenéséről semmi infóm nincs ... -
#3038 és emnyibe kerül? -
#3037 kijött -
#3036 már kijött vagy csak meg fog jelenni?és kb menyibe fog kerülni? -
#3035 Lada Racing Club és majd a bolt polcáról -
#3034 honnan lehet leszedni a játékot vagy mi a pontos neve? -
#3033 Igen nagyon hasonlít a street legal hoz... Patch nincs legalábbis ami működni így a nem működőket kivettem a letöltések közül hivatalos patch van de azzal meg nem indul el a warez verzió... amúgy is döcögősen indul patch után meg sehogyse ...
üdv.. -
#3032 aképeket elnézve szép a grafika és hasonló a street legale hoz -
#3031 jah és olyat olvastam hogy az optikai meghajtókat le kell húzni meg valami patch röl is -
#3030 amugy daemon toolsal is megy a játék? -
#3029 kössz megtaláltam -
#3028 Omlás! Kösz és bocs! Nem voltam regisztrálva és így nem láttam.
Mégegyszer bocs és kösz!! -
#3027 igen van egy kezdetleges.... klikk a bannerre