LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután kedvem szottyant Ladákkal versenyezni és rátaláltam erre a játékra, szomorúan tapasztaltam, hogy ennyi idõ eltelte után nem találok magyarítást hozzá.
Pedig komolyan mondom, hogy eljutottam az internet végére is, ahol kiírta: az internet véget ért, nincs több információ, stb...
Gondoltam a keresgélés helyett inkább lefordítom saját magam, így bõ egy heti fejtörés és próbálgatás után most összeállt a cucc.
A rar-ban lévõ info minden tudnivalót tartalmaz, de azért lenne egy pár észrevételem:
Fordítás közben szembesültem azzal, hogy szerintem a játék nem teljesen kész. Legalábbis a fájlokban szerepel multiplayerre vonatkozó rész, valahol meg kellene jelennie a statisztikának is és megmondom õszintén, hogy még reklámszerzõdésekkel sem találkoztam - bár ez utóbbi biztosan csak azért van, mert nem játszottam még vele eleget.
Ha errõl tud valaki bõvebben, akkor azt szívesen veszem.
Nos, mindenki csak a saját felelõsségére innen húzhatja le a csomagot:
http://sawyer.uw.hu/Lada Racing Club HUN.rar
(3,2 MB)
A fordítás szabadon terjeszthetõ, de nem bánom, ha a nevem is szerepel mellette. :)
Leszedtem a játékot de nem tudom elindítani a játékot valaki aki már eltudta indítani írjon rám pls.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Márciusi akció:
2DB PÓLÓ VÁSÁRLÁSA ESETÉN 500FT KEDVEZMÉNY
3DB PÓLÓ VÁSÁRLÁSA ESETÉN 1000FT KEDVEZMÉNY
Valaki lenne olyan szives elküldeni nekem vagy az angol vagy a magyar nyelvet? nagyon megkoszonném.
Company of Heroes
Company of Heroes
A LRC_DVD.mds-bõl hogy lehet iso-t csinálni?
Nekem a Daemon Tools is csak úgy telepítette a játékot, hogy a MagicIso-val Iso-ba konvertáltam át :D
vki belinkelne nekem egy jó torentet a gémrõl pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
üdv
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
visszaolvasgattam és láttam, hogy van it meg ott angolosítás meg részleges magyarosítás de nem találtam meg sehol vagy nem jó az oldal amin fenn van
ezért szeretném kérni, hogy valaki küldje el nekem e-mailben a [email protected] címre
elõre is köszönöm
Egy nem Lada Racing Clubhoz de orosz játékhoz tartozó kérdésem lenne hozzátok!
UAZ 4x4 Racing 2höz kellene cheat, vagy 100% savegame!
Aki esetleg tud az legyen már olyan yoo hozzám és privátban küldje már el vagy a linket ahonnan le tom tölteni!!
És egy másik kérdés hozzátok srácok: Van egy orosz game a Headlight nevû játék, 80as évek oroszországa, teherautó szimulátor, Kraz,Ural, stb kocsikkal...errõl tud vki vmit?Ha kiadták már vhonnan tölthetõ?
Remélem tudtok segíteni nekem!
Hálás köszönet SZIASZTOK!
hát...
ha megtalálnám egyáltalán a beállításokat hogy átállítsam a grafikát :D
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
és hozzá egy leírás :
zzzzzz aaaaa
z a a
z a a
z aaaaaaaaaa
z a
z a
zzzzzzz a
z a a
z a a
z aaaaaaaaaa
z a
z a
zzzzzzz a
LADA RACING CLUB 2007.09.05.***********
1.Mount LRC with LRC_DVD.mds from miniv.2 image
2.Install
3.Copy dvd key 3UP8LLFG3H8FHEUZS37NLEUTD
4.Run LRC.reg
5.Run LRC2.reg
6.Play
or
1.Burning LRC with LRC_DVD.mds from miniv.2 image with Alcohol120% 1x burning spedd!!!!
2.Mount LRC with LRC_DVD.mds from miniv.2 image
3.Install
3.Copy dvd key 3UP8LLFG3H8FHEUZS37NLEUTD
4.Run LRC.reg
5.Run LRC2.reg
6.Play whith dvd (1.)
7.Enjoy
Test in Windows XP SP2 2002
Thanks by ZAZA
próbálkozzatok :D akinek kell ez a szarság annak elküldöm PM ben
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ezt melyikkel kell csinálni ? ezt nem értem
A meghajtók is le vannak húzva(áramtalanítva nincs)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nem tud valaki linket a ladaracingclub Suond-mod-hoz?
Vagy megkeresne priviben valaki akinek van ilyenje? Egy másik játékhoz készül egy lada és nincs hangja egyelõre.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Akinek van egy használható No-dvd mds-es cucca az igazán feldobhatná vagy MSN-en átküldhetné mert amit lelehet zölteni azt nem lehet megnyitni Deamon-nal.Amúgy biztos jó játék csak már alig várom hogy tudjak vele játszani.Köszi a segítséget elõre is de szerintem nem csak a saját nevemben mondhatom ezt KÖSZI.
Hello!
Én is szenvedtem egy csomot a játék indítással egy csomót!
Ez azért is lehet mert többféleképpen le van írva.
NÁLAM ÍGY MÛKÖDIK:
Én egy régi Daemon Tools 4.03-at használok.
A DVD lehúzásról nem tudok mit mondani mert nálam telepítéskor le volt minden húzva kivéve a vinyóm :)
Na szóval:
Legyen egy mappába az MDF és az MDS !!!
Töltsd be az MDF kiterjesztést (ami a 4.3 GB-os), telepítsd a játékot ahova szeretnéd.
Ha végzett akkor NE ÍNDÍTSD EL !!!
Lépj ki a telepítõ programból.
Töltsd be az MDS-t (kissebbik) és csak inítsd a játékot!!!
Ennyi!
Nálam így lett jó!!
:D
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
gondolom ti ilyen nagy ladások vagytok a topikbol itélva:Dcsa azt szeretném meg kérdezni hoyg ilyen ladás játékot nem tud nekem valaki linkelni?meg köszöném!!!
Ellenben megdobhatna valaki egy magyarítással, mert a régi linkek már nem élnek :/
http://flickr.com/photos/zolika90/
1. kapd le a PICO-s mdf-es LRC-t
2. telepítsd fel a játékot a Daemon Tools-al (de utána ki ne töröld vagy ki ne csomagold az mdf-et!!!!!!!!) Daemon Tools nekem a 4.03-as vagy 4.30-as
3. kapd le a LRC NO dvd-s mds-es cuccot (kb. 400 kilobyte)
csak keresgessétek, meglesz az ott vhol, ahol nem kell érte fizetni
4. tedd egy mappába a PICO-s és a NO dvd-s fájlt, úgy hogy mindkettõnek ugyanaz legyen a neve (nálam mindkettõ a PICO-snak a nevét kapta), de a kiterjesztésük (.mdf, .mds) maradjon!
5. állítsd be a Daemon Tools-t az "Emulation" menüpont alatt "All option on"-ra (ekkor pirosról zöldre vált a tálcán a Démon
6. Ha nem satás meghajtóid vannak, akko rántsd ki õket mind (áramot se árt)
7. Pakold be Démonba az mds-es fájlt (úgyis csak az fog látszani)
8. Aztán indul..... vagy nem. Nekem indul. Csak akad! Bassza meg! :D
Na jó próbázást!!
Úgyemlékszem benne van a letöltöttben a NoCd, de tess, feltöltöttem , csak neked:
LadaRacingNOCD.zip
Leírtam hogy kell elindítani, vedd a fáradtságot és olvasd el...
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem tudnád leírni hogy honnan szedted le ? és az a crack mappa honnan volt ?
eladó egy eredeti ruszki lada racing játék, tokban papírjaival.
5e.