DJ-k figyelmébe

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
nekem még így se.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tetsuo
Nálam is van ez a bug, de én mindent "save as.."ként mentek, így teljesen jó.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

berlinboy6329
én is zenélek fl studio-val.pls ha vkinek van wavelabja és tudja használni (4.0) akkor az segítsen már, mert ha effectelem a dobom v akármit nem menti el csak original ahogy betöltöttem.miért?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Viszont a közönséget lehet nevelni is...és én most ezt próbálom.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ThePartyFace
Meg kell talalni a parhuzamot a kozonseg es a sajat igenyeid kozott.
Ha ez lehetetlen, akkor vagy veled, vagy a kozonseggel van baj;)
(gyk. A "hely" jellemzi a kozonseget es forditva)

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Ez igyvan.Én játszok egy helyen de ott igazából azt várnák el hogy diszkós legyek...én viszont nem akarom beadni a derekamat,azt játszom és úgy ahogy én szeretem,ha kirugnak akkor igy jártam.
Az hogy valaki atomixxel kever és djnek gondolja magát az nagyon lol, sajnos sok ilyen van.Amig a saját szórakoztatására csinálja addig nemgond,de publikum elé kiállni vele az több mint vicces.Nehogy azt hidjétek hogy le akarom szólni azokat akik géprõl mixelnek...én is igy kezdtem...de a számítógépet nem erre találták ki elsõsorban...tehát aki DJ akar lenni az használjon keverõpultot és lemezjátszót...esetleg CDJ-t.Lehet hogy könnyû mondani,de ha valamit nagyon akar az ember azt eléri.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Van dj és van diszkós - a kettõt nem szabad keverni

"Inkább az a kérdés lenne a jó hogy hány olyan DJ van itt aki játszik is valahol :)"

Tegye fel a kezét, aki játszik is valahol, nem csak a szája jár <#crazya>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

BADE
Volt osztálytársam egy megrögzött marha.Atomixxal kever(megjegyzem nagyon bonyolult használni:)),és dj-nek vallja magát.A Dj Krisz nevet írja a papírokra,meg ilyesmi...
Erre szoktuk mondani,hogy no comment:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tetsuo
Kétféle DJ van.
Az egyik aki dolgozik, szolgáltat az igényeknek megfelelõt s nem többet. S van a mûvész.

Mo-n az utóbbiból naon kevés van, de a briteknél is fõleg a GUnál.

"Vajon hany didzsej lehet az sgn? eheheh"

Biztos sok...manapság már minden 10. ember DJ...legalábbis annak vallják magukat
Inkább az a kérdés lenne a jó hogy hány olyan DJ van itt aki játszik is valahol :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

JAST
semmigond

nem rosszindulatból kérdeztem, hanem érdeklõdés gyanánt... ha rosszindulatúnak hangzott, akkor bocsesz

JAST
nem baj h kérdezel csak ahogy kérdezed azzal van nekem gondom.

Nem útálom, hanem nem értem. És nem csestzetek, hanem kérdezek. De ha ez baj, akkor nem kérdeztem.

robotnyk
akkor írjál olyat, 'szom
robotnyk
megint elkapott a betegség, fõsznob?
JAST
nem vágom h tücctücc program hogy jön a DJ-skedéshez. Nem az a DJ aki gépen bénázik vmit, az más kérdés h annak érzi magát. De az h itt csesztetted azokat akiknek ez a zeneirányzat teccik na az baj. Próbálkoztál már tücctücc zeneírással? megnézném mit hoznál ki, sztem mindenki lefikázná. Nehogy azthidd hogy egyszerû kreálni olyan gépzenét ami tetszik másnak is. Az a baj h annyira utálod ezt a mûfajt h csak itt dobálózól szavakkal de fingod sincs az egészhez. Én se megyek írkálni a rock topicba h mé van annyi gitár ebben meg abban a zenében, meg hogy miért kajabál szegény gyerek a mikrofonba mert én meg ahhoz nem értek...

nem kezdem el. Kérdeztem valamit, nem kaptam rá választ.

VinylToy
Remélem azért Prezi nem hagyja hogy elkezd megint itt a zene fórumban az okoskodásod!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tudom

VinylToy
szánalmas vagy...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

én kérdeztem elõbb :-P

JAST
abban mi a baj h vkinek teccik a tücctücc (ahogy egyesek nevezik)?

Abban mi a baj?

Most megint nem válaszol senki, és buta maradok.

JAST
te nem értesz ehhez, maradj meg a neked való topicnál.

JAST
mi sem kérdezzük meg hogy miért vannak olyan sütik akik legális úton vesznek zenéket több ezer forintért...

Éppen azért kérdezem, mert nem értem, minek ennyi déjé. Mindegyik ugyanolyan zajt csap, ezeket manapság a számítógép is helyettesítheti... tüctücölõprogramot én is tudnék írni, ami bekér egy empéhármat, és alákeveri a sablon tüctücöt. Sõt, olyat is, ami 2-3 mp3-at egymás mögé fûz keveréssel, alá természetesen szintén mehet a tüctüc. Akkor most én DJ Vlala vagyok, vagy a számítógépemet nevezzem DJ Számítógépnek?

VinylToy
vicces nagyon vicces, kár, hogy mindenbe beleszólsz, abba is amihez nem értesz :C

Azért érdekes az evolúció... 1 XVIII. sz. közepén mindenki Mr. akart lenni, aztán jöttek az "elvtárs" megszólítások, de kikiáltották a köztársaságunkat, onnantól az volt a nagy ember, aki dr. névelõtaggal büszkélkedhetett. Most meg bejöttek a DJ elõtagok, a régebbiekre sz@rni rá, a 16 éves kissrác is úgy írja alá a dolgozatát, hogy DJ XY.

Miért lett mostanában ennyi Dankó Józsi?

ad1. A legtöbb elvérzik a nagy konkurenciától hiszen minden bokorban vetélytárs van.

ez azért így nem igaz, ha valaki ügyes, akkor mindig lesz olyan hely, ahová hívni fogják

ad2. Ha másol vkit akkor Õ csak 1 plágium lesz, semmi originális nincs benne.

Ez igaz minden "mûvészeti" ágra

ad3. Az egész lemezlovasság óriási biznisz lett már régen nem a zenérõl szól egyik buli sem, amelyik hely meg nem áll be a sorba (kommersz olé!) az lehúzhatja a rolót. Tehát a DJ ezt kell hogy kiszolgálja nem pedig új utakat keres.

Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam :) A diszkókat ne hasonlítsd már össze a klubokkal, a diszkósokat pedig a dj-kkel. Mi már lassan 6 éve szervezünk partikat (a legkevésbé sem populáris mûfajokban) és még mindig tudunk újat mutatni a közönségnek.

Különben is egy csomó suhanc divatból szereti a háuzt meg a dárembézt..

ja ez így van, de ugyan ez igaz a kaliforniapunkra meg a nyúmetálra is

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tetsuo
Nem én írtam azt persze a #8-ban, s nem is értek vele 1et.
De a faxom kivan már a sok tinédzser DJbõl akik olyanok akarnak lenni mint a Sasha meg a többi GUs.
ad1. A legtöbb elvérzik a nagy konkurenciától hiszen minden bokorban vetélytárs van.
ad2. Ha másol vkit akkor Õ csak 1 plágium lesz, semmi originális nincs benne.
ad3. Az egész lemezlovasság óriási biznisz lett már régen nem a zenérõl szól egyik buli sem, amelyik hely meg nem áll be a sorba (kommersz olé!) az lehúzhatja a rolót. Tehát a DJ ezt kell hogy kiszolgálja nem pedig új utakat keres.
Különben is egy csomó suhanc divatból szereti a háuzt meg a dárembézt..

seAke
:)

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

ThePartyFace
Vajon hany didzsej lehet az sgn? eheheh

ThePartyFace
Bocs, téllek...
Akkor phpnuke klon

JAST
no comment

seAke
Förtelem!
Elkondolkoztam hogy írok neki de nem érdemli meg!
Fognám a lemeztáskám tetejét és addig ütném vele amig lélegzik!
Anyja picsáját!
Húúú de felbaszom magamat!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

RelakS
Nna, ez tényleg oltári nagy seggképû volt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Taranov
Igen, a matula.hu sosem a színvonaláról volt híres :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

stone
Jujjj azt a cikket már én is olvastam, tiszta szégyen az a csávó a laikuskodásával.

CSOCSO
az
cSuwwi
Az elsõ bekezdés után bezártam az oldalt.

Egy hozzá nem értõ barom összeírkál minden hülyeséget. Szánalmas :C

shit happens

CSOCSO
"Dídzsének lenni, az nem tudomány, két lemez összepasszintására minden hülye képes egy kis gyakorlással,"
hat igen.. az elso mondat akkora faszsag hogy ilyet csak hozza nem erto bir kinyogni.. vagy tul nagy a pofaja es azt hitte hogy o ossze tudja illeszteni a ket zenet azzal a ket napos gyakorlasaval...
Tetsuo
Énmeg 1 másikat:

Bekapod a pikapod

Nem értek vle 1et de szvsz qrvajó! :DD

cSuwwi
ez nem phpnuke, hanem egy olyan zugfejlesztésû portálrendszer, mint a gportal is.

ennek ellére randa, és nem kéne reklámozni. ott az apróhirdetés rész...

shit happens

PResident Evil
no reklám

De hogy mért DJ borze a nikked :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
szvsz ez már egyszer törölve lett a zene szobából...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ThePartyFace
szvsz felejtos...
phpnuke

mukika
remek. tök jó. Grat.

Hi all!

Egy új ingyenes apróhirdetési rendszert hoztunk létre kizárólag DJ eszközök részére! Ezzel a rendszerrel szeretnénk segítséget nyújtani minden DJnek aki keres vagy kínál valamit.

Az oldal címe:www.gphp.hu/djborze

DJ Börze Team
← ElőzőOldal 3 / 3