DJ-k figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ha ez lehetetlen, akkor vagy veled, vagy a kozonseggel van baj;)
(gyk. A "hely" jellemzi a kozonseget es forditva)
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Az hogy valaki atomixxel kever és djnek gondolja magát az nagyon lol, sajnos sok ilyen van.Amig a saját szórakoztatására csinálja addig nemgond,de publikum elé kiállni vele az több mint vicces.Nehogy azt hidjétek hogy le akarom szólni azokat akik géprõl mixelnek...én is igy kezdtem...de a számítógépet nem erre találták ki elsõsorban...tehát aki DJ akar lenni az használjon keverõpultot és lemezjátszót...esetleg CDJ-t.Lehet hogy könnyû mondani,de ha valamit nagyon akar az ember azt eléri.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
"Inkább az a kérdés lenne a jó hogy hány olyan DJ van itt aki játszik is valahol :)"
Tegye fel a kezét, aki játszik is valahol, nem csak a szája jár <#crazya>#crazya>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Erre szoktuk mondani,hogy no comment:)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az egyik aki dolgozik, szolgáltat az igényeknek megfelelõt s nem többet. S van a mûvész.
Mo-n az utóbbiból naon kevés van, de a briteknél is fõleg a GUnál.
Biztos sok...manapság már minden 10. ember DJ...legalábbis annak vallják magukat
Inkább az a kérdés lenne a jó hogy hány olyan DJ van itt aki játszik is valahol :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Most megint nem válaszol senki, és buta maradok.
Miért lett mostanában ennyi Dankó Józsi?
ez azért így nem igaz, ha valaki ügyes, akkor mindig lesz olyan hely, ahová hívni fogják
ad2. Ha másol vkit akkor Õ csak 1 plágium lesz, semmi originális nincs benne.
Ez igaz minden "mûvészeti" ágra
ad3. Az egész lemezlovasság óriási biznisz lett már régen nem a zenérõl szól egyik buli sem, amelyik hely meg nem áll be a sorba (kommersz olé!) az lehúzhatja a rolót. Tehát a DJ ezt kell hogy kiszolgálja nem pedig új utakat keres.
Ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam :) A diszkókat ne hasonlítsd már össze a klubokkal, a diszkósokat pedig a dj-kkel. Mi már lassan 6 éve szervezünk partikat (a legkevésbé sem populáris mûfajokban) és még mindig tudunk újat mutatni a közönségnek.
Különben is egy csomó suhanc divatból szereti a háuzt meg a dárembézt..
ja ez így van, de ugyan ez igaz a kaliforniapunkra meg a nyúmetálra is
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
De a faxom kivan már a sok tinédzser DJbõl akik olyanok akarnak lenni mint a Sasha meg a többi GUs.
ad1. A legtöbb elvérzik a nagy konkurenciától hiszen minden bokorban vetélytárs van.
ad2. Ha másol vkit akkor Õ csak 1 plágium lesz, semmi originális nincs benne.
ad3. Az egész lemezlovasság óriási biznisz lett már régen nem a zenérõl szól egyik buli sem, amelyik hely meg nem áll be a sorba (kommersz olé!) az lehúzhatja a rolót. Tehát a DJ ezt kell hogy kiszolgálja nem pedig új utakat keres.
Különben is egy csomó suhanc divatból szereti a háuzt meg a dárembézt..
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Akkor phpnuke klon

Elkondolkoztam hogy írok neki de nem érdemli meg!
Fognám a lemeztáskám tetejét és addig ütném vele amig lélegzik!
Anyja picsáját!
Húúú de felbaszom magamat!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy hozzá nem értõ barom összeírkál minden hülyeséget. Szánalmas :C
shit happens
hat igen.. az elso mondat akkora faszsag hogy ilyet csak hozza nem erto bir kinyogni.. vagy tul nagy a pofaja es azt hitte hogy o ossze tudja illeszteni a ket zenet azzal a ket napos gyakorlasaval...
ennek ellére randa, és nem kéne reklámozni. ott az apróhirdetés rész...
shit happens
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egy új ingyenes apróhirdetési rendszert hoztunk létre kizárólag DJ eszközök részére! Ezzel a rendszerrel szeretnénk segítséget nyújtani minden DJnek aki keres vagy kínál valamit.
Az oldal címe:www.gphp.hu/djborze
DJ Börze Team