DJ-k figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenkinek megvan a maga stilusa, es nem tortenik akkor semmi, ha a kettonk stilusa nem egyezik ...
De mind1 nem akarok veled ezen veszekedni te hallgassál sterbit én meg maradok james holdennél meg még sok másnál...
peace
valoszinu nem azert kerult ki oda, mert annyira szar
bar hiaba magyarazom, hisz neked csak ugyis az a jo zene, amit TE szeretsz, minden mas stilus es eloado csak szar lehet...
Bankba meg E-clubba való fos!
És nyáron kijelenti, h õ az elsõ dj aki ibizán játszik...pff
Igazi csicska a Bruckman Palikájával eggyüt!
Sterby élõben lehet hogy jót nyom...de nekem vele is csak hasonló élményem volt mint a Bránerékkal...és még sokan mások is észrevették...gáz dolog ez tõle.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
naksiek ha jol tudom minden mixuket geppel csinaltak.. na ahhoz nem kell nagy tudomany
viszont az elmult idoben voltam 1-2 sterby partyn, az egyiken romaniaban, es baszottul elveztem
eloben nyomta, es nagyon komoly zeneket
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Sterbyre visszatérve...nos õ eleinte tényleg ottvolt,sokat nyújtott a zenéje...de az utóbbi idõben ugy látszik hogy nem szivbõl csinálja, csak az üzlet és a hirnév érdekli.S hogy honnét veszem hogy nem szívbõl csinálja?Nos kb 60%-ban nem játszik élõben...ezáltal lesüllyedt a pancserpáros szintjére.Tehát én becsülöm amit elért eddig,de amit az utóbbi 3-4 évben csinált azt nem.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
igaz hogy a szakmaban egy darab nullak vagytok, de azert jo azt is fikazni, aki tud valamit
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
keep it minimal
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
naksi kinek mérce?
chriss, kuhl tomi, slam jr, tommyboy ezekkel mivan?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Még persze egy fontos dolog!!! Ha lemezt veszel és tetszik neked egy felvétel azt ne azért hagyd ott mert szerinted nem eszi a közönség!!! Szeretesd meg velük!!! Add magad!!! <#eljen>#eljen>
Aki ugyanazt a szar hányadékot nyomatja mint a rádiók, az nem DJ, ugyanis a DJ nem (csak) jól mixel, hanem a legfontosabb: válogatja a zenét! Neveli a közönségét. Tanítja, bevezeti az új stílusokat. Azaz NEM másokat utánoz. A sok Sasha-utánzat pedig tehet 1 szívességet..
Persze a sok vendéglátós-mulatós köcsögöt is hívhatjuk DJnek, de ezért az igaziak cikinek érzik az elõtagot (már jó ideje).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
jövõ szeretnénk kiadni egy válogatás cd-t egri zenészek mûveibõl + van egy tiszteletbeli tagunk az usa-ban, aki szívesen terjesztené a zenéinket arrafelé is 2005-tõl
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Zeneileg nem nagyon kategorizáljuk be magunkat, lényeg, hogy elõremutató, érdekes és igényes legyen.
Én fõleg breakbeat-et játszok, néha hiphop-ot, dub-ot, downtempo-t, de van amikor becsúszik egy kis tech-house, house is.
Itt van még info a csapatrol: http://www.breakdown.agria.hu
a zenelessel kb 7 eve foglalkozom, ebbol 3 eve "intenziven"
gondolom erted mit ertek ez alatt
milyen kulturaban mozogtok es mi a nevetek ?
Egyébként még én sem hallottam rólad. Bár van egy olyan gyanúm, hogy kicsit régebb óta és komolyabban foglalkozom a zenéléssel mint te.
mi is amugy a "muveszneved" ?
rohadtul nem szabad a sajat "igenyeidet" a kozonsegre eroltetned...
en pl hiaba imadom a funk house-t, ha a kozonsegemnek csak a radios slagereket nyomhatom... etetes gyanant 1-1 zenet megprobalhatok beszurni, de mint mondtam, a dj nem a sajat szorakoztatasara van"
Soha nem játszottam rádiós slágereket és nem is fogok. Minden fellépéskor azokat a zenéket játszom amiket szeretek, és ez a jelek szerint bejön a közönségnek is. Ha olyan zenéket kellene felraknom, amiket ki nem állhatok, akkor inkább abbahagynám az egészet.
Az, hogy egy dj jó vagy nem, ott jön le, hogy úgy tud szórakoztatni, hogy közben "neveli" is az embereket. Ha mindenki csak a rádiós slágereket játszaná, nem lenne szükég dj-re mert akkor elég betenni egy válogatás cd-t. Kell stílus, kell egyéniség - de ez a kommersz rádiósláger masszából nem fog elõjönni. Új zenéket kell játszani, progresszív stílusokat, amik elõre viszik a partikultúrát, nem hátra!
Ha így állsz hozzá akkor soha nem fogsz tudni kilépni a diszkós skatulyából. Három lehetõség van:
1. Szakmát váltasz
2. Maradsz sláger diszkós
3. Keresel olyan helyet, ahol vevõk az emberek a zenédre
E.Gy.B.E. Airsoft Team
amúgy haveroknak töltöttem már le GC-t, szóval nem csak a rádiós slágereket ismerem (nem is nagyon ismerhetem, tekintve hogy nem hallgatok rádiót :))
lehet, hogy igy dj teren soha nem lesz beloled semmi
viszont ha mindig a kozonseged akarod szolgalni, elobb lehet beloled valami
engem inkabb konyveljenek el egy slagerdjnek, mint egy ujabb rushnak
Visszatérve 1 picit a másik témára.A ranglétrán el kell indulni, de én nem akarom már hogy az elején rámbélyegezzék azt hogy slágerdj vagyok.De azért kb 40%ban még nyomok slágert a keményebb mûfajból,a maradék 60 meg nem populáris zene.Amugy sok olyan DJ-t ismerek aki sosem nyomott slágert és mégis befutott.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
de ha hallanad 1-2 nem "tömegzenéjét", lehet hogy a fuled ketteallna ...
szerintem minden bulihelyen azert van a keveropult mogott egy dj (vagy diszkos, kinek hogy tetszik), hogy a kozonseg igenyeit elegitse ki
egy ugymond rangletran el kell indulnod, ha szeretnel barmit is elerni a "szakmaban"
en pl akkor mernem a sajat zenemet jatszani, ha mar a letra tetejen jarnek...
amugy 1 kerdes : pl groove coverage szerinted csak slagereket csinal ? vannak olyan kokemeny zenei, amirol az emberek kb 15%-a tud, brutal zenek, es megis a nyalasabb zeneket csinalja... vajon miert? tan mert erre van igeny? :)
Szerintetek mit szólna pl Oakenfold vagy Carl Cox ha valaki aki nem ismeri õket odamegy hozzá és pl azt kéri h Májlahi-t jáccon?Jól pofánröhögné az illetõt.Az ilyen mûvészek fellépéseire azért megy az ember hogy jót bulizzon nem pedig azért hogy a populáris maszlagot halgassa.De ha külföldön elmész jópár helyre észreveszed hogy azért mennek az adott helyre mert ott XY a DJ és ilyen v olyan stilust nyomat...nempedig azért mert berakja azt amit kérnek tõle.
Hülye magyar falusi szokás hogy arra amit nem ismernek az emberek már nem is táncolnak...Persze ha pl Tiesto jáccaná ugyanazokat az ismeretlen zenéket akkor már tombolnának.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
"rohadtul nem szabad a sajat "igenyeidet" a kozonsegre eroltetned"
egyik sem jó.
A diszkós pedig azt játsza amit a közönség akar,többnyire az olyan zenéket játsza le amik már ismertek a rádióból és a tvbõl, tehát slágereket.
Magam részérõl DJ szeretnék lennni,bár még messze vagyok ,egyenlõre én is kénytelen vagyok bizonyos szinten alávetni magamat a közönség akaratának,de át lehet õket formálni,vevõk az új dolgokra.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ezzel sokat elarultal magadrol
a dj azert van, hogy a kozonseget kiszolgalja es elszorakoztassa, nem pedig sajat magat
rohadtul nem szabad a sajat "igenyeidet" a kozonsegre eroltetned...
en pl hiaba imadom a funk house-t, ha a kozonsegemnek csak a radios slagereket nyomhatom... etetes gyanant 1-1 zenet megprobalhatok beszurni, de mint mondtam, a dj nem a sajat szorakoztatasara van