150
DJ-k figyelmébe szeretnénk ajánlani egy oldalt
-
systmatyk1985 #150 hy valaki segítsen.hogy a fenébe lehet beállítani az ableton live 6-ot h. a behringer bcd-2000-el lehessen vezérelni,mert sehogy se megy!szólni szól csak vezérelni nemtom.asio fenn,driver fenn.köszi sys -
www.goat.mlap.hu _--Dance Kívánság műsor akit érdekel regeljen a fórumba és kérjen számot! -
Curesz #148 kössz -
Dj Börze -
Curesz #146 nemtud vki oan forumot, ahol használt dj eszközöket árulnak, vagy iesmi! mer engem egy pioneer cdj 100as érdekelne -
MoSFeT #145 AC'97 

-
Curesz #144 hát erre magad is rájöhetnél -
Mi számít jó hangkártyának? -
Curesz #142 pár kábel kéne hozzá! meg egy jó hangkártya, vagy 2! -
Hi! Ha lenne egy Behringer DX-052-es keverőm akkor azt h tudnám összekötni a számítógéppel? és mi kéne hozzá?
-
hát szerintem az lesz az a tekerő, de ha nincs már próbálkozni kell. :D -
Üdv. Most írok ide elöször. Lenne egy problémám. Ahol diszkózok a főnök kikötötte a monitor hangfalakat mondván nem kell az neked. Hát persze... úgylátszik vendégek se kellenek :lol: Na most az van hogy kénytelen vagyok 2fülesben keverni. Van 1gond a fülessel, hogy 2fülre szarul szól, alig lehet hallani a 2 számot egyben. Az lenne a kérdésem hogy a keverőn hol lehet beállítani hogy faszán szóljon 2fülesben? Asszem van 1ilyen tekerő rajta hogy cue-master. Lehet hogy ezen? A keverő 4csatis Behringer, a típusát nem tom. Köszi a segítséget.
-
áhhh nem akarom eladni csak kiváncsi vagyok... én ólcsón vettem de nagyon.. zsír újonan
és teljesen hobbi szinten használom szal számomra semmi baja ezeknek a tipusoknak:) sőt...
-
TheReMiXeR #137 Ez jó kérdés...
Van egy eszmei értéke...
Van egy eladási ára...
Van egy megvételi ára...
Szal amennyiért megveszik annyit ér...
150K bruttó ujjonan, 80-100e használtan... Ennyit talán adnak értük.
Lentebb olvasható, hogy a mi a bajuk ezeknek a tipusoknak. Csak röviden ennyi : nem Technics (mint cd-ben a Pio)...
Sok sikert -
szerintetek milyen árban tudnám eladni 2db használt de tökéletes állapotban lévő numark tt 200-as lemezjátszót? -
húzz már innét! -
Radio.Partysite http://radio.partysite.hu
(bocs újabb offér-t) (jah ez azért került ide mert a DJ-t kersnek a rádióba)
Hétfo: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Techno live! resident: Dj Stan
22:00-24:00 ->Techno válogatás
Kedd: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Trance live! resident: Dj InfectedMann
22:00-24:00 ->Trance válogatás
Szerda: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Dance & House evening resident: Dj Kau & Dj Cian
22:00-24:00 ->House Válogatás
Csütörtök: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Októbertől: House Night resident: Dj Botos
00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
Péntek: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Októbertol: Friday Dance Night Resident: Dj Muckiboy
22:00-24:00 ->Októbertol: Friday Techno Night Resident: Dj Muckiboy
Vasárnap: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19.00-22:00 ->Jön jön jön: Sunday Dance Night Resident: Dj Balage
00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok) -
neuro #133 Én ilyet vennék a helyedben :)
-
Itt olvasgathatsz, vannak jó témák. -
csak sajnos arra nincs pénzem, h új pio 100ast vegyek, és akkor már használtban nem lehet annyira megbízni...egy axis meg új lenne (persze az se jelenti h tökéletes lenne) -
Jó, persze lehet igazad van, én ezeket csak hallomásból írtam. Nem kell mindent el hinni.
-
ööö ... a pio 100-ból kb. 5000...X annyi van mint axisből , persze hogy van közöttük hibás vagy meghibásodó példány, de ha megnézed/körülnézel ,egyetlen egy axiset sem találsz clubokba,dizsikbe ....pedig már az axis sem ojan új dolog a piacon ....sajnos a numark-nál több az úgy nevezett "kifogtam" hibás széria, mint a pioknál...
hozzá teszem én is rengeteget probálkoztam az olcsóbb cuccokkal , rengeteg csalódás ért,ezért is inkább a jó/jobbnevüt ajánlom.... -
Nem feltétlen értek veled egyet, nem mintha nagy tapasztalatom lenne.
Lehet bénák a gumigombok, meg nem olyan szép az Axis mint a Pio, de nagyon sokan fikázzák mostanában a pio 100-okat a minőségük miatt. Gyorsan szétkopik a jog.
Én inkább az Axist venném.
-
szerintem ..pio 100 ..hogy miért ..először is mert a legjobb márka(dj cd) :), másodszor a numarkok kevésbé igényes anyagokból vannak felépítve , harmadszor mert eléggé különbözik a kettő használata (és hát ugye a piok vannak általában a clubok pultjaiba),és végül mert a gumi gombok ami az axiseken van ..hát nagyon gyengus ...szerintem
Ettöl függetlenül bármelyiket is választod , imádni fogod :)) -
szeretném megvenni első cD lejátszóimat. Szerintetek vegyek újonnan egy Numark Axis 4-et vagy használtan vmi mást, monnyuk Pio CJ100asokat...? -
Szép darab.
-
Ilyen is van, szóval inkább maradok a gép előtt, és húzogatom az egeret. :D -
Az nem amator aki laptopot hasznal buliban, lasd Sasha meg tarsai... otthoniakbol Monkz, hogy magyar nevet is mondjak. A megoldas pofonegyszeru. Minden masra tudsz figyelni mig pl az Abletonban fut a zene inditasz egy masikat, ugy kevered at a zebet ahogy akarod, csak kell bajlodnod az illesztessel. Aki nem tud illeszteni es ezer hasznalja annak ciki, aki profi es azert hasznalja mert mondjuk mellett acapellat kever fel vagy effektezik. ennyi lenne -
viszlát egy büntetőponttal! 

-
Stickney7 #121 Stickney-7 - Without Words (Original.Mix)
http://www.vittorio.hu/zenek/album/621
or
http://www.freee.hu/mp3.d2 -
Lipi1980 #120 Lehet, hogy nem idevágó, de mivel DJ topic, így hátha ráismer valaki Dave Van N egyik mixében (lighter than blacker) szereplő utolsó bemixelt szám előasója érdekelne. A szöveg hallás után a következő (részlet):
Force to the floor I was show
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
You would be my girl
We live a little world
Have a little girl
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
Never see it clear
I could have it all
Whenever you are here
...
A dallama elég kellemes fülbemászó és a szöveggel együtt pedig szabályosan könnyeket csal az ember szemébe....
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
directorius #119 OOOO OOOO
OOOOOO OOOOOO
OOOO OOOO
OOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOO
-
djcsizi #118 Anyagi okok miatt sürgősen ELADÓ egy vadonat új Final Scratch 2.0, teljes felszereléssel, dobozzal. A ledves vevőnek teljes körű segítséget nyújtok! Érdeklődni: 06302003016
-
involver #117 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
OPM #116 DJ-K FIGYELMÉBE!!!4
-
nenno #115 Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Valósidejü énekeffekt progit keresek laptophoz,ami mic bemeneten és vonalkimeneten keresztül képes visszhang,zengető kórus stb. effektekre.
Ha valakinek bármilyen ötlete van ezzel kapcsolatban az kérem,hogy segítsen!!!
Zenélek és az énekeffektünk tönkrement és amíg nem pótoljuk addig keresek megoldást. Elöre is köszi. Válaszokat ide várom: [email protected] -
Holy #114 meg mindig elado a 2 pio :) -
Holy #113 nekem detto...
en akar alu koffert is tudok hozzaadni
szinten privi akit erdekel -
Érdekel valakit 2 db Pioneer CDJ 100-S Dj lemezjátszó? Újszerű, karcmentes állapotban van mind a kettő, sosem voltak megbontva, csak otthoni hobbi szinten voltak használva. Mikor nincs használva, szépen le vannak takarva a por elől. Gyári csomagolásban adom :-) Akit érdekel, az dobjon egy privátot. A kettő ára együtt 140.000 Ft. -
hat tudja a banat, én majdnem nem az osszes ugynevezett sztar dizsenel ott latom a pc-t is vagy csak 1 laptop van naluk dehat azis pc