115
  • ZoyDes
    Vagy vegyél egy terepjárót, vagy keress rejtett vesenyt. De lehet, hogy meg kell csinálnod pár outrunt.
  • M@TriX
    nincs egy karika sem sehol? kétlem...
  • Tucana04
    Hali

az NFSU2-ben kb 45%-nál elakadtam mert semmi verseny semmit új stage. Minden versenyt megcsin de nem ad semmit. Valaki tud segíteni?
  • fle go
    N igy mar korrektebb a dolog! Koszi
  • M@TriX
    mert jó kedvem van elmondom én is voltam kezdő... talán.
    naszóval, remélem nem gondoltad, hogy egy ilyen rövid címen, domainen majd neked ingyen odaadják a játékot igaz?
    De ott még pénzért sem.
    Az egy info oldal ahol azt lehet megtudni hogy mi jelent meg "nem hivatalosan". ennyi, onnan tölteni nem lehet...
  • fle go
    Abbol a mosolybol nem sokat tudtam meg:( Max annyit hogy nem vagytok hajlandoak elarulni mit is kellene csinaljak.
  • NEOreg2
    Akinek megvan mondja már meg, hogy azt a hibát kijavították, hogy az összes autó egy idő után egymás mellett ugynazon az útvonalon mennek, ha követem az egyiket?
  • M@TriX
    :)
  • fle go
    Udv! Mivel lehet arrol az oldalrol lecsalogatni a dolgokat?
  • NEOreg2
    LÉCCI nekem íssssssssssssss
  • Sityi
    Lehet keresgélni.
  • Wing Rockling
    Nekem meglesz a Morrowind :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sweech
    hát igen mert te csak egy kis pöcs vagy akinek minden megvan.
    milyen oszt.-od van bagge?
    nálam csak ilyen szarok vannak hogy sillent hill 4, ut 2004, resident evil 2 stb.
  • ZoyDes
    Remélem. De ha a városrészeket nem egyből kapod meg, hanem késöbb nyílnak meg, akkor még elő-elő fordulhat (sajna). Én azért bízok benne, hogy ki lesz javítva.
  • M@TriX
    de mivel ez demó ettől sztem el lehet tekinteni.... vagy inkább elnézhető hibának gondolom, mert a fullban ez a hiba nem lesz benne...
  • Adam II
    Legalább biztos lehetsz a győzelemben!
  • ZoyDes
    Igen ez csúnya hiba :)))
  • NEOreg2
    Na az EA-s csávóknak van mit javítani az MI-n. Kb. 20 perce száguldok a szürke nissanommal és minő véletlen találkozok egy másik tuningolt autóval. Gondolom, úgysem tok mást csinálni, leelőzöm a jóku****nyát, persze elszámoltam magam, ugyanis egy eléggé kanyargós részen nyomtam le az entert, mire ő nitróval elhúz mellettem, én meg csak bámulom a távolságmérőt, mert a rohatt autóm csúszkál össze vissza, míg végül 600 láb távolságból elkezdek utána eredni. A híd mellett van egy lezárt páylarész, én valamiylen oknál fogva balrakanyarodtam, a gép viszont 200-al neki a "piroslakatos erőtérnek". Jó gondolom, legalább lesz időm visszaszerezni a lemaradásomat, de a gép még csak nem is próbálkozott a leelőzésemmel, így kíváncsian "mit veszíthetek" alapon megfordultam, megnézem mi baja már ennek a hülye gépnek. Biztos már sokan kitaláltátok: az ellenfél mint a hülyegyerek folymatosan nekimegy, tolat, nekimegy a "piroslakatos erőtérnek", még akkor is, miután nekifutásból felborítottam az autót. Erre ő útratette magát, majd ismét kezdte áthatolok a "piroslakatos erőtéren" nevű játékát.
  • ZoyDes
    Helló mindenkinek!

Kicsit visszaolvastam a fórumban, miket írtatok vélemények a gémről. Hát néha úgy éreztem, kicsit igazságtalanok vagytok, néha meg egyet értettem emberekkel. Nem is szeretném egyesével leírogatni az egyes hozzászólásokra kialakult reakciómat, csak írnék a demóról (persze megpróbálom objektíven):
    -A grafika: Nekem tetszett, bár az első rész gyermekbetegségeit még mindíg magán viseli, túlságosan csillogó aszfalt, autó, nehezen észrevehető szembejövő forgalom -> itt jegyzeném meg, hogy ezek egy-az egyben jöttek át az első részből :)) Nekem full grafikán bevallom akadt elég rendesen, és ezt főleg a köd effekt okozta (Asus v9520/td Gef5200FX 128MB), de elég jól lehet konfigolni, tehát hamar élvezhető lett a játékmenet, és nem is ment a minőség rovására.
    Tetszett, hogy az elmosódá nem olyan idegesítő módon van megoldva mint az 1ben, és a nitrózáskor, vagy öblögetéskor szépen kidolozott lángok jelennek meg. Az élvezetet növelte a Spray-Show, és a rendesen kijavított neon is.
    -Az irányítás: Valóban sokat javult, már szinte majdnem jó is, már csak azt a debil dolgot kéne kivenni, hogy féket nyomva hátramenetbe kapcsol a váltó, felengedve pedig 1esbe teszi... had döntsem már el ÉN mit akarok, főleg ha manuális váltóval játszok. Tetszett a hydraulikus felfüggesztés is, igaz gyakorlati haszna annyi, hogy figurázás közben a kapott pontok szépen feltöltik a nitrót, de amúgy 30km/h-nál nagyobb sebességnél visszaáll eredeti hasmagasságra a kocsi. Tetszett még az is, hogy végre a városban is lehet driftelgetni, és szép íveken csúszva látványos replayeket készíteni (már csak el kéne tudni menteni, hogy értelme is legyen.
    -A játékélmény: Ez az a rész ahol általában kitört a pánik, és elkezdődött a hajcibálás :) Szóval. Ez a játék egy ARCADE gém, nem szimulátor, és szerencsére minden platformra megjelenik! Én nem is értem, hogy ezen mi a fenének kell verekedni (ezt úgy értem, hogy egyesek úgy védik a játékot, mintha az EA fizetne nekik érte, mások meg pont fordítva tesznek...elég primitív dolog, és totál fölösleges). Szerencsére elég sok prezentáció, előzetes videó megjelenik, hogy objektív képet alkothassunk a játékról.
    Van talán egy olyan momentum, ami sokak számára meglepő lesz, de igaz! Az Underground 2 ben végre lesz finombeállítás is, nem csak az első részben megszokott "megveszem az upgrade3-at, oszt tolom neki, mer így a bivaly", henem lesz lehetőségünk a beszerelt alkatrészek utólagos finomhangolására is, ami pedig azt jelenti, hogy itt is lehet fél orákat szüttyögni a garázsban, meg a dyno padon a plusz 30 lóerőért, meg a jobb tapadásért. Természetesen az EA ezt nem teszi be a demóba, mert a többi elérhető garázs is csak jelképesen van jelen, összesen 2 helyre tudunk bemenni: kocsiválasztás, és a látvány+szórakoztató ezközök boltjába (ide csak szétnézés szintjén).
    -Értékelés: Erre had ne én mondjak bármit, mivel majd ha megjelenik, úgyis minden fórumon a-z ig kivesézik a gémet, majd akkor mindenki eldönt milyen a játék. DE az, hogy a demóból messzemenő következtetéseket vonjunk le, kicsit meggondolatlan, és buta dolog. Az év arcad játéka cím odaítélése is az!!!! Hidjétek el, vannak még jó hasonszőrű játékok, amik épp még a fejlesztés stádiumában vannak, és keveset hallani róluk.....
    Üdvözlettel ZoyDes!
  • NEOreg2
    Hehe nekem a demója megvan, és ég és föld[kissé túloz] a kettő.
  • sweech
    ennyi
  • sweech
    a képek alapján nem látok sok változást a grafikában!
    új autók pályák
  • Mice
    :) azért mondom mert egy kicsit meglepődtem elsőre

valamikor még a ti420 után rohangáltatták és amikor megláttam ezt az SE-t nem akartam elhinni hogy a kettő vérrokonságban van
  • Mice
    "60 fps ell jatszom, te meg a kis nyamvat nvidiaddal 30 mal,"
    multiban szerintem te sem mégy 30 fölé

nem kell a mese nem vagy te szerintem olyan nagy hacker
  • Mice
    azért azt azért hozzátenném hogy pl. ugyanaz az SE ami nagyságrenddel gyorsabban futtatta az nfsu-t 70-80vs. 52-60 ugyanaz lett keményen lealázva az fx5200 által Joint Operationsben

nem elég hogy mindenféle optimalizációval sem volt képes emberi fpst adni de az 5200-t amikor benyomtam a gépemben soxorta szebb textúrával játszható fps-t hozzott szóval ne szálj már el te sem a fellegekbe

az fx-ek tény és való hogy nem sikerültek valami fényesre de jónéhány helyen hiába jön újabb és újabb catalyst elő csak szenvednek az atik

egyszerűen eltérő api-ra vannak kihegyezve

mind2 cég-nek vannak nagyon jó vételű és teljesítményű kártyái szóval az ilyen flameelést be lehetne fejezni
  • Wing Rockling
    Nekem 9200 volt az előző kártyám, és mindennel 1024-ben High detail játszottam 20-25 fps-el, ő meg az SE-vel 800X600-ban Highon, szintén 20-25 körül. Sazl biztos több 5nél :)
  • Mice
    csak 5? az semmi
    azt hittem nagyobb a difi
  • Skyline
    Rockk na azért a Gran Turismo-t is meg lehet szólni mivel a játákban (GT3) a nehézséget az adja hogy minél jobban megtuningolod az autót annál jobban csúszik...
    Egy kanyart amit egy alap skyline-al beveszel 100-al egy 1000 lovas skyline-al csúszol ki ugyanakkora sebességnél...
    Frankó cucc a GT 1-2-t sokáig toltam de azért ne emeljük olyan magasra,mert egy enyhén az is tömve van kamuval:)
    Főleg amikor a dodge viper (ami egy igencsakdenagyon szar úttartással rendelkező autó mivel orrnehéz a hátuljában semmi súly nincs és hátsókerekes) kanyargós pályán odaver egy összkerekes pályaautót ami ráadásul erősebb és könnyebb is...:)))))
  • Rockk
    Dik, mindenki tudja hogy az geforce Fx ek szarok, meg jo hogy Ati-t vesznek az igazi jatekosok,dek...en 60 fps ell jatszom, te meg a kis nyamvat nvidiaddal 30 mal, oszt meg rondak a texturak is fx en...penz kidobas az ignoransok kartjaja az nvidia..muhahaha
  • Rockk
    Kamu az egesz NFS, egy szar...
    mentem visza gran turisimo zni..faszsag az EA, egy nagy piaci fogas fos underground..szar eso, csuf esti pajak, csuf kocsik, szar tuning, szar autoknak...enyi..damage meg faszbol..ha mi ez? 0
  • Wing Rockling
    Ha nem SE lenne a kártyád, legalább 5 fps-sel jobban menne minden játék, különbség csak 3E ft.
    Szvsz 9200SE kb. gf4 mx440 szinten van, 9200 pedig "már" fx5600 körül.
  • Wing Rockling
    30-40-et én is elértem full grafon, 2,4ghz+9600xt-vel.
    [most büszke a kártyájára]
  • Wing Rockling
    Na azért nem volt az 30 :)
  • Mice
    lelked rá
    nekem a villany olcsóbb mint a benzin :)
  • Mice
    1. designban van csak 4 féle járgány
    teljesítményben csak 2 féle(1 default és a másik három uolyan tempóju)

2. az fps bőven 30 fölé mehet de csak singleben

3. nem a graphengine optimalizálatlan hanem a multi gém van 30 fps-re limitálva

ez annak tudható be, hogy a járgány kontrol az fps-sel van összefüggésben és így egyes csalók magasabb speedet/irányíthatóságot érhettek el még az nfsu1-ben is

ezt akkor ideiglenesen úgy korrigálták hogy kiadtak egy patchet ami 60fps-re limitálták mindenütt a speedet

csak így gondolom nem volt jó benchmarknak ezért singleben levették a limitet és csak multinál rakták vissza

ez az fps limit azért érdekes mert pl. egy fx5200-est és egy 9200se-t összehasonlítva: közel azonos beállítások mellett mind2ő 60 fps-t ad
    de ha újrarakja vki az nfsu-t patch nélkül akkor a z ati pl. 70-85-öt is hoz, viszont ebből semmi sem látszik fps controlnál

/btw nem az ati fényezése volt a célom csak itthon így futott és szerintem emiatt nincs fps limit singleben/
  • skydrake
    Mostanába ezek a játékok CSAK arra mennek hogy látványos legyen. Ha látványt akarok elmegyek a kocsimmal autózni :)
  • skydrake
    Sajnos meg se közelíti a Street Rod -ot amit még anno C64-en játszottam. esetleg tud valaki valami hasonló játekot 3d kártya támogatással? a Street Legal-t ne mondjátok mert az annyira bugos és lassú hogy nem lehet vele játszani (nemhiába magyar termék...)

Gery

• M@TriX
    a képeket folyamatosan csináltam néhol azért néha megtévesztő az érték...
    Minden maxon 40-50 körül simán mennt, minden levéve 80 FPS kb.
  • paynes
    Na megszereztem a demót és nekem bejött. A grafika szuper és a videókártyámhoz képest 800x600 highba egész szép 30 FPS-eket lehet vele elérni(persze antiálájzing nélkül meg aza detailos szar ott a felbontásállító alatt közepesre véve. A jelenlegi zenéket a menüben még ellehet viselni, de versenyben már igen fárasztóak, de legalább még 17-el több lesz a teljesben... A cikkírónak igaza van, hogy csak aza nissan van a demóban, de arról elfelejt említést tenni, hogy 4fajta igen eltérő(megjelenésben) tunigolt változatban. ÉS a grafikai motor kissé optimizálatlan lehet, ha 3ghz/gef5900xt-vel 30 FPS fölé nem megy(márha a cikkíró a saját képeit tette fel)...
  • Skyline
    Csak a skyline szélesebb jobb aerodinamikailag hja és összkerekes