5
  • HUN Tick
    #5
    mi az , hogy: " A rendszer hatékony, ám mindez nem nyugtatja meg a civil szervezeteket, amelyek az emberi jogok súlyos megsértésének tekintik ezeket az eljárásokat." Ha azt akarod, hogy ne repüljön bele egy repülőgép az irodádba, akkor bírt már ki azt a 10-12 másodpercet
  • Tetsuo
    #4
    Az tuti. Ujjlenyomatot műanyagból simán lehet önteni v a sajátot ráírni a memókártyára (megfelelő berendezéssel) ami anyagiak és kapcsolatok kérdése, tehát a terroristáknak ez nem probléma.
  • Mike
    #3
    a terroristák úgyis kijátszák
  • aaaaa
    #2
    Erről megint eszembe a jut pl. a térfigyelő kamerák használata. Egyszer bemuttatájk a TV-ben hogy milyen hasznos : Ha más bűnözőt nem tudtak vele fogni, egyból riaszthatták a Rend éber őreit egy galád autós miatt aki képes volt a lakótelepen felállni a járda szélére, igaz senkit nem zavarva, de legalább jól meg tudták büntetni. Gratuláok ! Inkább szívassunk meg 100 milliió becsületes embert, hogy elkapjanak pár "bűnözőt". Ha nincs elég igazi bűnös keresni kell valakit, akiből azt lehet csinálni,akár a törvények irracionális megszigorításával is, mert még megkérdőjeleznék a hatóságok működésének fontosságát.
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    A rendszer hatékony, ám mindez nem nyugtatja meg a civil szervezeteket, amelyek az emberi jogok súlyos megsértésének tekintik ezeket az eljárásokat.

    míg "mi" ,akiknek nincs mitől félnie (mert ugye totál becsületes és jóakaró állampolgárok/emberek vagyunk) , elszenvedünk 10-12 másodperc kellemetlenságet (ami azért nem egy fergeteges időtartam, ill. a kellemetlenség se kellemetlenség), addig az xy terroristákat/bünözőket/körözötteket/illegális akárkiket legalább nagyobb eséllyel (mert 100% sose lehet) kiszűrik