Elterjedhetnek a két videókártyás alaplapok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.a. 2 mai csúcskártya teljesítményével semmi sem vetekszik...
1.b. indíthatsz egy kártyával is (csúcs, vagy akár közepes), és késõbb is mellé tehetsz mégegyet.
2. Ha elterjedtebb lesz, nem lesz olyan drága
3. Nem kell hozzá spéci játék, elintézik a driverek! (Bár itt jobban bízom az NV saját megoldásában, saját driverrel, mint a cikkben említett megoldásban.)
Gamemaniac elvtárs nem fog szarozni egy ilyen géppel.
1. speckó alaplap + 2 kari tutkó drágbb mint prosztó alaplap + egy combosabb kari!
2. Mire is jó ez cuccos?: megvetted a ki..szott drága gépet és még jó félévig nem lesz rá pénzed, hogy megvedd a legújabb gfx kártyát, ami tutkó gyorsabb, mint az a két régi.
3. Az egész egy demó: az aktuális csúcsszintû technikát képviseli. Amihez valszeg még játék sincs, csak tesztprogik!!!!
Ennyit azért nem ér az egész.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az alaplap és videokártya nem hiszem, hogy jelentõsen drágább lenne az SLI miatt.
Tehát ha teszem azt én egy kurvanagy játékos vagyok és veszek most egy jó drága kártyát, majd mikor elérkezik az upgrade ideje akkor nem egy másik kurvadrága kártyára cserélem, hanem csak veszek mellé egy másikat, ami addigra már úgy is olcsó lesz.
Az a felvetés meg egy marhaság, hogy ehhez kevés lesz a processzorteljesítmény. A processzorupgrade eddig is megoldott volt (én pl. évek után vettem újat a régi alaplapomba), valamint a játésok számára nem a processzorteljesítmény, hanem a VGA teljesítménye szokott kevés lenni ha ki akarják használni a játékokban a grafikai lehetõségeket.
Az meg egy jó kérdés, hogy a két chipet az nVidia mér nem rakja egy kártyára és akkor reklámozhatná magát a leggyorsabb kártyával. Bár lehet, hogy nem akarják elkapatni magukat mint azt a 3dfx tette anno...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
Aki meg ilyen cuccot vesz mostanában, biztos sokat dolgozott érte és büszke lehet rá :D
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"And depending on the application, NVIDIA SLI can deliver as much as 2x the performance of a single GPU system"
Nyilván számít, hogy itt eleve a driverbõl van megoldva a dolog.
Ettõl függetlenül jó, hogy ATI-t is lehet majd így használni. Érdekes lesz majd teszteket látni.
ehez 1600/4AA 16AF kell... 1024ben kapsz jokis 30-40%ot
Forza.
Y
/Mintha lenne pénzem rá :-)/
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
De hamár választanom kéne, inkább ez a megoldás..
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az Nvidia SLI-hez, SLI-t tudó kártya kell, az alienware-hez nem, igen ám de ehhez meg a Video-Array nevü hardware kiegészítés szükséges.
Ha azeket mind figyelembe veszük, akkor az Nvidia SLI megoldása jobbnak tûnik.
3milla meg egy anyós
Érdekes lesz majd látni a teszteket, melyik eset lesz a gyorsabb. Sokszor a proci a szûk keresztmetszet.
A legjobban még mindíg az nV megoldása éri meg a maga 80-90%-os gyorsulásával (persze itt is korlátozó tényezõ a proci). Ott a képváltás is megoldott kártyán belül, az Alienware megoldásához bizonyára külsõ átkapcsoló kell. És nem tudom, hogy DVI-re megoldott-e a dolog. (Most nem azért, hogy az nVidiát fényezzem, csak jó odafigyelni ezekre is.)
habár most perpillanat nekem is csak 1 jobb vga kéne (meg memória, meg jobb proci :DDD)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Úgyis jövõre tervezek gépbõvítést, majd meglátjuk. Mindenestre érdekes lehet ezentúl a gépbõvítés: ha gyenge a videókártya, csak veszel még egy ugyanolyat, és voilás, cirka 50%-os teljesítménynövekedés.
Jobban hangzik, mint egy új kártya. :)