Repülőgép irányítás patkány-agysejtekkel

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"egy patkány sejttenyészetbõl élõ agyat hoztak létre"

Nem kibelezték, és odalógattók, hanem agysejteket növesztettek tápoldatban. A fennmaradásához szükséges cuccokat a körülötet lévõ slötyibõl nyeri.

ha ez nem fék, akkor semmi

Gondolom valami tápoldatban úszik az egész. Amúgy neurális hálókat lehet élõ sejtek nélkül is csinálni, szóval nem értem, illetve gondolom a sejtek tanulmányozása a cél, nem a repülõgépvezetés.
Sadist
Ja, ezen én is gondolkodtam, elvégre a sejteknek szükségük van tápanyagra. De ennek a hírnek szerintem is kamu szaga van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És akkor tessék mondani ezt most mivel kell etetni? Merthogy a kukoricát nem tudja elrágni a patkány agya.
Vagy bekenem aloe verával és nem döglik meg a procim?

"Pistike, menj aludni!
Egy pijjanat, Mama. Csak megetetem a pjocesszojom!"

Szerintem meg kiberhelték az agyát. Ha jól láttom nincs is patkány, csak az agya egy része egy üvegben....

ezek csak agysejtek, hogy lenne már állatkinzás - nincs fájdalom, csupán néhánysejtbe bevezetnek elektrodákat, és az elektromos aktivitást mérik

The Garrett
én ettõl félek. Lehet csak azért mert nemértem hogymûködik.

DE gondolom nem a patkány tanulja meg hogy kell repülni, hanem külsõleg beállítják az "agysejteken" mit kell csinálniuk és végrehajtják.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KAMU!!!
nemcsakfeel
ez nagyon durva... de nem igazan hiheto.
mi alapjan tanulna meg az a kiserltei patkanyagy, hogy egy repulogepet kell vezetnie?? mibol jonne ra, hogy az az idealis ha vizszintesen tarta a gepet?? vagy ha nem ugy tartja akkor rautnek egyett???

ez allatkinzas!!!!

*hihi ** *

← ElőzőOldal 7 / 7