724
Miért is remek/szar (a megfelelő aláhúzandó) könyv Tolkien főműve
-
#644 -
#643 Igen. Csak azt játszottam. :) -
Takezó #642 nyilván már nem rendelkezett hatalommal -
#641 -
Takezó #640 csak codex? -
Takezó #639 Múltkor éppen egy város életét befolyásolhatták, az egyik vezető megbízta őket valamivel. Nos, hosszas godnolkodás után "rájöttek", hogy igazából a megbízó a szemétláda, és ezért az egyik barom nekiment. Teljes, kidolgozott modul és egy srác úgy nagyjából tönkrebaszta... grrrr -
#638 Erre jó az Amber. Ott végképp nem kell semmi, csak játszani. -
#637 -
#636 -
#635 S az hogy lehetett Domvik pap ?! Maximum annak adta ki magát, de már nem bírhatta ura hatalmát ! -
Takezó #634 jajj... nálunk egyszer akart jönni egy srác egy homoszexuális nekrofil domvik-pappal, aki mellesleg kamu ereklyéket árul... kreatív ötlet, csak elborult :S -
#633 természetesen, nagyon durva politika-partik is voltak :) gyakorlatilag kockadobálás nélkül ment az intrika, kavarás 1 városban :) -
#632 Ugyan, az igazi kegyetlenség, ha egy férfit aki nem tiszteli a nőket és világéletében átgázolt rajtuk és megalázta őket, hirtelen nővé változtatnak és élheti meg minden bűnét a másik oldalról ! Jó tanulópénz ! -
#631 Hát legalábbis érdekessé teszi a játékot :) Nálunk volt már leszbikus papnő, homokos barbár (akit ezért űztek el a törzsétől) meg még pedofil paladin is bár az utolsó az csak egy direkt hülyülős játékban... -
#630 Trezsőr-XP nem játszik, csak életutak vannak. -
#629 Nem ismerem... -
Takezó #628 Ezt bővebben?:D -
Takezó #627 Hmmm, azért a karakterek nemi életén kívül is van "nem ütöm-trezsör-xp" rész :) -
#626 dehogyis, az vicces írás. ez komoly (nagyrészt homo)erotika. -
#625 Ó a homoszexualitás örök téma. Például mikor az ókori Görögországban nyomultunk, ugye ott ahogy mondták igazi szerelem csak férfiak között létezett, nos valóban... Az biztos, hogy segít elfogadni a másságot, ha megpróbálsz, mégha csak a játékban is de a bőrükbe bújni. Persze ez nem könnyű, nehéz elvonatkoztatni valóságtól ! -
#624 amikor a haver női karakterének a mesélő közölte, hogy akkor most neki megjött... szegény srác aki játszott fültől fülig pirult... :D
mi is hamar bevezettük az "emberi" részt az "ütöm-trezsör-xp" mellé :) -
#623 Na igen de a gyereknek az átok előtt egyszer összejött egy sárkánnyal is... -
Takezó #622 Koll of Ktulut, Mókust házi rendszerrel, SRunt... Csatlakozz :D -
#621 Mit játszotok? -
#620 Ezek azok a bizonyos naplók? Mert akkor ezeket olvastam már magyarul bizonyos viccoldalakon. -
Takezó #619 jajj, annál jobb, ha egy alakváltóval csinálja, aki egyszer csak mássá változik :P -
#618 Kegyetlen KM... -
#617 Nálunk egyik gyereknek volt egy bárdja aki aztán minden fellelhető nővel.... A KM egyszer mnegunta és az egyik történetben egy boszorka megátkozta a bárdot aki homokos lett :D -
Takezó #616 In Real Life -
#615 Igen, egy ilyen jó világból kitiltani/kihagyni a szekszet, ami pedig lételem!, kész katasztrófa. :) -
Takezó #614 Nálunk a probléma az, hogy nincsen lyány a csapatban, és hát ugye - rossz szerepjátékosok lévén - nem kívánjuk a karakterünknek, hogy esetleg egy bajszos KM-mel ;) -
#613 de akkor elolvasni ám ;)
egy kettő három négy
van itt minden - Faramir/Pippintől kezdve Aragorn/bárki és Legolas/bárki... angol, és 18+ úgyhogy... -
#612 Fáradt vagyok, mi az az IRL esetünkben ??? -
Takezó #611 nagyon OFF, de asszem ez már nem számít: aki kedveli Ráth-Végh Istvánt, annak ajánlom figyelmébe Kornya Zsolt cikkiet (nem kritikák :D) Raoul Renier Honlapja -
#610 Ééértem... -
#609 Igen ez sok mű, illetve szerepjáték (főleg TSR) hibája, hogy a karaterek robotok, nincsen nemi életük, vágyaik, terveik, nem járnak wc-re, nem hánynak, stb. Mondjuk mi ezt már régen megoldottuk, minálunk a kariknak igenis vannak vágyaik, családjuk, vállalhatnak gyereket stb., ahogy a való világban is. -
#608 semmi gond :) -
Takezó #607 IRL? -
#606 Hupsz afelett elsiklottam :D
[SZÉGYENLI MAGÁT] -
#605 Én is játszottam Codex szerepjátékot anno. Ott is gyakorta fulladt orgiába a dolog. Mármint a történetben, nem a szobában... :DD