724
Miért is remek/szar (a megfelelő aláhúzandó) könyv Tolkien főműve
-
#158 Miért kérdezed meg harmadszorra ugyanazt?
Csatlakozom Bandew-hoz, ti meg csak elemezgessetek csak. ^^ -
Takezó #157 Támogatom! A szerepjátékos szokásaikról is mesélhetsz, érdekelne :) -
Takezó #156 nah jó... kár, hogy nincs kickbanndestroy gomb itt. Miért mondod el harmadszorra is ugyanazt? Tipikus barom. -
#155 mesélj! :) -
Takezó #154 melyik felével? -
#153 Egyszerűen aki ilyen cikket ír, az nem érzi át, nem érti az egész könyv lényegét , Tolkien mester által teremtett világot, mert egyszerűen ez sugárzik az egész cikkéből, eleve ez a nagy negatív hozzáállás..
Tipikus kritikus. -
Takezó #152 Be kell bizonyítani? Azt, hogy ha rámutatunk a hibákra, megpróbáljuk őket a továbbiakban elkerülni? Szvsz jóesetben így van ;) -
#151 én beszélgettem az egyik felével, érdekes egy figura személyesen is... (plusz ismerősök útján a szerepjátékos szokásai se semmik) -
#150 én a többi dalnokos alkotását is szeretem :) -
#149 betudnád bizonyítani?:) -
Takezó #148 VOLT NEKI JÓ KÖNYVE??? Ez nekem új... :köpködpfujj: -
#147 -
#146 Hát Wayne Chapmantől az Észak Lángjai óta (ami jó vót)...Khmm.. mást inkább már ne... -
#145 hát nemö... [műveletlen, mint a magyar föld] :) -
#144 ha már idézel, pontosan tedd: Des gustibus et coloribus non est distupandum. :P
Majd megveszem. :) -
#143 Ehhh, nem nyomjuk a klasszikusokat kicsilyány ??? :DDD -
Takezó #142 De gustibus non est disputandum ;) Ha férfiben is bejön, akkor ajánlom Wayne Chapman műveit, de amúgy ha a fentezit is kedveled, akkor most jött ki egy fentezi-vevien-fébl könyv: Indira Mylestól a Sorsvető :D -
#141 ja,jó :D [neki nyóc] :) -
#140 Elején nékem is bejött, de leszoktam... -
Takezó #139 Nah, azt mondtam én is, hogy "hiába olvastam jópár Tolkien-alkotást, még nem értem, hogy miért hülyeségek a CIKK sorai..." Ezért kértem segítséget, hogy én is megérthessem "a Gyűrűk Ura világot" -
#138 azé imádom :D -
Takezó #137 Vavyan Fable: nah ő meg a szjúperheroin-eljátszás, mentális maszturbáció mestere :D -
#136 Az az 1 te butusz ! :DDD -
#135 tudod hogy van az... aki nem tudja tanítja, aki meg arra se képes, az kritizálja ;)))) (eredetileg igazgatja, de kicsit átírtam) -
#134 Ne szégyelld magadat ! Szép vagy és okos, csak nem Tolkien, az meg itt egyikünk se lehetne, akkor meg ?! :DDD -
#133 -
Takezó #132 Az irodalmi elemzések is, ahogyan a legtöbb ilyen, pontosan a fejlődést szolgálja: valamit kiértékelve, és így a hibákra rámutatva nem követjük el mégegyszer :) -
#131 azé abba duknak! :D -
#130 Neeem, de kell a flém ! :DDD -
#129 Persze, az ember utólag mindig okos, meg jobbat tud, emiatt kicsit szégyellem is magam, hogy itt kritizálok, aki még egy értelmes mondatot sem tud írni, nemhogy egy regényt... :) -
#128 Nem! -
#127 Hát ez nem egy kimondott szerelmeskönyv ! Ezér bírom a Terminator 2-t is, mert ott sem viszik túlzásba a rokonaim ! :DDD -
#126 de értem , de hát ilyen a Parfüm is - fekete-fehér kopottas, és egy kurva romantika nincs benne...;) -
#125 már viccet érteni se szokás? -
Takezó #124 Mire ez a stílus? Most komolyan azért nézel le néhányunkat, mert nem érezzük át A Gyűrűk Urából áradó szellemiséget, és így a dolog objektív részét próbáljuk megfogni? -
#123 Dehát nem ment bele, van ez így. Mostmár persze újra lehetne írni (tényleg, remake !), de minek ?!! -
#122 Már viccőni sem szabad ?! -
#121 Máskor olyan jól tudtok a sorok közt olvasni, és kiérezni a mondanivalót, ilyenkor meg a szavakon szívóskodtok. :P -
#120 ehhh... nem érted mit akarok mondani. Szép mese, nagyon jó mese. Csak kicsit túlságosan fekete-fehér és kopottas. Mehetett volna bele kicsit több szín és élet. -
Takezó #119 Nem, nem utálom szívből, és ez a topik elvileg nagyon nem is erről szólna... A cikket vitaindítónak szántam, de úgy látom, inkább "úristen, itt valamiről rosszat írnak, amiről még soha, hát küldjük el őket a faszba" reakciókat váltott ki. Bocsánat, nem kellett volna... Szvsz zárni kéne a topicot...