Az egész világ figyeli az amerikai elnökválasztást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg az Effbíáj is húzzon haza, saját portájukat söpörjék a 
!

!https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
He he, mondom én, hogy meglepetés lesz November 2-án,(persze nekem nem), a meglepetés meg ott lesz, hogy Kerry olyan 60% vs. 40% arányban fogja verni Bush-t, függetlenül a közvéleménykutatás fej-fej melleti adataira. Aki nem hiszi, az majd meglátja. Tehát felesleges itt a vita, hogy ha ez gyõz vagy az gyõz...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Kerry magyar származású, ez nekünk nem feltétlen hátrány...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Szerintem Ralph Nader a legnormalisabb a harom jelolt kozott, kar, hogy semmi eselye nincs megnyerni a valasztast, pedig mindenki jobban jarna - meg az elnokjelolti TV vitakra sem hivtak meg ami szerintem pofatlansag... na mindegy
Y
Y
#1 Csatlakozom, engem se érdekel. Semmi közünk sincs ehhez. Az meg hogy mikor vonjuk ki Irakból a csapatainkat, a magyar politikusokon múlik.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
áz. ugyanaz van ottan is, mint ami kórejába vót...
amúgy lesz*rom az amikat, nagyképû puta banda, zsal...
amúgy lesz*rom az amikat, nagyképû puta banda, zsal...

:-O http://www.ashes.hu O-:
Kerry talan kivonna csapatait Kozel Keletrol es akkor a magyarok is hazajohetnenek abbol az ertelmetlen haborubol.
Amúgy nekünk tényleg tök mindegy...
Nekis is sztem. bus csak egy bábu volt, kerri is az lesz ha nyer.
Nekis is sztem. bus csak egy bábu volt, kerri is az lesz ha nyer.
kerri
hirtelen nem vágtam ki az a "boy cottbush" 😊
a hétfõ már csak ilyen
meg ennyire érdekel az amerikai elnökválasztás
a hétfõ már csak ilyen
meg ennyire érdekel az amerikai elnökválasztás
ehh, akkor én nem is vagyok a világon😄DDD
Amerika 
Amerika