475
Szal...
-
haywire #435 milyen történéshez nincs semmi köze? -
#434 Mondjuk én olvastam a Colorado Kid-et,s az égvilágon semmi köze ehhez a történéshez,nem is értem... -
#433 Stephen King Colorado Kid című regényéből TV sorozat készült!
Haven -
haywire #432 sziasztok
a Setét torony képregénybe megjelent már? mert én azt olvastam, hogy megjelenés április vége, de sehol se találom. -
#431 magánvélemény
Rémkoppantok-hosszú de Kingtől közepes
Halálos árnék-kiváló
Christne Rémautó-- mindkettő autóról szól jók
Sárkány szeme-fantasy jellegü nagyon jó -
#430 Érdekelne a véleményetek az alábbi műveiről:
A rémkoppantók
Halálos árnyék
Christine
Rémautó
A sárkány szeme
A Napkutya
Tom Gordon, segíts!
Ezekről nem igazán hallottam sok mindent, vagy ha igen, azok is vegyesek voltak.
-
#429 Atlantisz gyermekei, az egyik all-time kedvenc King-könyvem. A filmváltozat pedig úgy szar ahogy van. Mivel az Atlantisznak pont az a lényege, hogy a négy sztori összefonódik. -
#428 így van, hirtelen más nem is ugrik be. Ja de, a Low men in yellow coats című novella/kisregény (nem tudom mi magyarul a címe) is kapcsolódik a Setét Toronyhoz, ezt egyébként meg is filmesítették, Anthony Hopkins főszereplésével Atlantisz Gyermekei címmel - kis hibája, hogy ebben már nem sok szerep jut a Torony történetének.
A főgonosz Bíbor Király, valamint egy harcos aki a rózsákkal teli mezőn áll még tiszteletét teszi a Nem jön szememre álom végén is :) -
#427 Sziasztok!
Most olvasom a Puszta Földek c. könyvet és arra lennék kíváncsi, hogy mely könyveket lenne érdemes elolvasni, mielőtt még belekezdenék a sorozat 4. részébe?
PL: Hallottam, hogy a Borzalmak városa főszereplője be fog csatlakozni a történetbe, illetve a Talizmán is kapcsolódik.
-
#426 amazonról lehet rendelni, nem? -
#425 Szerintem a Christine.
Amúgy dühös vagyok mert az Under the Dome nem jött ki karácsonyra. GRRRRRRR!!! -
#424 nem lehet azt egyben megvanni? Nekem szerintem úgy van meg, egy 8-900 oldalas kötet ha jól emlékszem. -
francois81 #423 email lemaradt
[email protected] -
francois81 #422 sziasztok!
megvételre keresem king halálsoron 1-6 részeit. sürgős lenne, adok érte 6000 Ft + postaköltséget -
#421 Nem olvastam az Elen Rimbauer naplóját (hosszú a várólista) érdekes mert előzménye a Rózsa vérének amit King írt. A könyv pedig csak egy napló a könyvet Ridley Pearson írta, a borítón szereplő Joyce Reardon csak egy álnév (az egyik szereplőt hívják így). Egyébként remek húzás volt, ugyanis az olvasók/nézők sokáig - amíg ki nem derült, ki írta valójában - találgatták, vajon valós eseményekről van-e szó. King csak szerepel benne és rendezte a filmet. Állítólag nem kitalált történet megvan az eredeti napló is és a ház is tudják hol van. -
#420 Talisman nekem eddig a kedvencem tole. -
#419 A ragyogás jó és a film is szuper Jack Nikolson nal, a Kujo volt még a kedvencem és a Elen Rimbauer naplója. -
#418 köszi a segítséget, akkor most 3 között vacillálok: Az, Nem jön szememre álom és A ragyogás :D -
#417 Ja,a Halálsoron még filmben is jól sikerült. -
#416 az Az szerintem jó lehet neki, esetleg a Nem jön szememre álom (személyes kedvenc), de A ragyogás is tetszetni fog neki, ha még nem látta filmen. Ami - bár kevésbé fordulatos - szerintem még nagyon jó, az a Halálsoron. Kevésbé horror/krimi vonal, viszont eszméletlen hangulatos. -
#415 Én csak párat ismerek,de talán a Halálos Árnyék és a Tóparti Kísértetek tetszettek a legjobban. -
#414 tudom hogy nagyon sok jó műve és nagyon nehéz megmondani hogy "legjobb", de mégis. Segítek egy picit: a tesóm az olyat szereti ami izgalmas, és amiben rengeteg a csattanó, fordulat, esetleg kicsit krimis is. vagy nagyon.
mindig az a baja hogy ha nézünk egy horrorfilmet vagy valamit már az első 20perc után megmondja mi a vége, irtózatosan szereti az olyan fordulatokat amiket még ő se lát előre, tehát amire tényleg nem lehet számítani és "ojha, na ezt nem gondoltam volna"
szóval őneki ezek a legfőbb szempontok. Ez alapján szeretnék neki valamit nézni.
Filmben látta még pl a Rózsa vérét, az nagyon tetszett neki, meg a Borzalmak Városát olvasta, az is tetszett neki.
és bocs a dupla postért. Tudtok segíteni? :D -
#413 szerintetek melyik Stephen King könyv a legjobb?
néztem itt, találtam A ragyogást, Az I-II-t, Tortúrát és a Borzalmak városát mint a legjobb.
Nővérem most rákattant ezekre és szeretném meglepni a legjobbal Karácsonyra.
Az Évszázad Vihara pl baromira tetszik neki, csak azt sajnos nem fordították le, gondolkodtam rajta hogy megrendelem angolul ebayről de aztán elvetettem mert túl körülményes. -
#412 Megtalálod az Éjszakai Műszak c. novelláskötetben! Érdemes elolvasni, meg az egészet úgy ahogy van :D -
#411 Ja igen,valahol meg is van itthon egyébként-na ez a könyv is tetszett.Meg a "Mángorló" volt még hasonló film,amiben egy élettelen gép gonosz élőlénnyé változott:) -
lac0215 #410 Rémautó címmel jelent meg itthon... -
#409 Filmben tetszett a Christine,Cujo,Kárhozottak,Ragyogás(az 1980-ast is láttam)Aztán láttam azt amiben az ördög a boltos,meg volt egy rövid sorozat ami tetszett:nagy bottal járó öregember volt benne aki mindenkiről tudott mindent-persze ő is a jó öreg patás volt:D,Álomcsapda is jó volt.Könyvben a Tóparti Kísértetek,Carrie(Tűzgyújtó?),Halálos Árnyék,Aztán volt egy olyan ami szintén gonoszautós,de nem a Christine.Ebben egy nagy fekete GM kocsi szerepel aminek a csomagtartójából fura lények jönnek ki időnként,ülései pedig embereket nyelnek el.Jókat ír az ipse szerintem,bár sokan azt mondják klisészerűek meg plagizálás. -
#408 Én továbbra is várom az Under the Dome-ot... -
Lipi1980 #407 King folytatja a Ragyogást!!! -
#406 King ismét forgat -
Kinga19 #405 Halálsoron (Y) -
#404 Jön az Under the Dome is hamarosan... A gyengécske Duma Key után jöhet valami ütős :D -
#403 A Ragyogást olvastam nemrég, most a Langolierekre vadászom. Azt is csak filmen láttam, kíváncsi vagyok a könyvre. -
mephi666 #402 nagyon pang ez a topik... fel kellene dobni szerintem :) -
karajjj #401 köszi szépen! -
Lipi1980 #400 A Skelton Crew (Csontkollekció) c. novelláskötetben jelent meg!
Itt elolvashatod a novelláskötet tartalmát -
karajjj #399 holla
nem tudja valaki, hogy a The Mist alapjául szolgáló novella vagy regény valaha is megjelent-e magyarul? -
Lipi1980 #398 Szerintem átlegban 500 és 600 körül vannak...
De ITT sokmindent megtalálsz!
-
gamervick #397 kötetenkánt 600??? hú az nagyon sok -
Lipi1980 #396 Amit én olvastam az kb. 600 oldal volt.
Amit Te keresel, az meg kötetenként 600 oldal!