475
Szal...
-
#35 Köszi a tippet de a Setét torny következik
de majd időt szakítók a 6. rész megjelenése előtt a Talizmánra és folytatására
amúgy a Fekete ház sajna nincs meg -
#34 Olvasd el a Talizman es a Fekete Hazat !!!!! A Fekete Hazban elhangzott mesenek nagyon sok koze van a ST-hez! -
#33 Én olvastam mind a 4 kötetet nagyon várom most az ötödiket, nem is álok neki most semmit sem olvasni
szvsz fantasztikus, valójában nem SK. tipikus műfaj de nagyon király
hasonló volt hozzá a régen megjelent Sárkány szeme -
#32 szerintem megéri megpróbálkozni vele. -
#31 Hát én a ST 1. részét olvastam eddig és hát szvsz a remek kezdés után marhára ellaposodik, bár a visszaemlékezések azért jók benne.
SPOILER
De mikor pl kiírtja a komplett falut, meg mikor a gyerekkel csak mennek, mennek mennek az már nagyon nem tetszett, bár lehet csak nekem nem volt türelmes hangulatom akkortájt. Most azon golndolkodom, hogy elkezdjem-e a második részt vagy ne... -
#30 Nem nem! En a banereden rohogok! Nagyon jo :DDDD -
#29 órán voltam... vagy nme értem mi a vicces -
#28 Jo draga csak elibb mosstal fogat rendben ? :DD -
#27 zakika felveszi videora es megnezi darabonkent, mert ilyen keson mar nem nezhet tevet -
#26 Koszonom neked!!!!!
:DD -
#25 22:15 -
#24 Engem azert izgatott fel mert a Talizman masodik resze ami a Fekete Haz na abban errol a toronyrol van szo! -
#23 én is dícsértem már a Setét Tornyokat - nem az a tipikus SK horror, hanem egy kicsit fantasys- kicsit mesés, és nagyon gondolkodós.
nem tudom olvasni mennyire tudod gond nélkül a magyart, sokszor van, hogy szóképek meg ilyesmik sokadik jelentésével játszik - és így esetleg problémát okozhat. de ettől eltekintve csak ajánlani tudom, fantasztikus történet nagyon jól felépítve. -
#22 Remek ennyi kellet! Jovo heten repulok megvenni oket :D -
#21 ööö. Kicsit fantasy stílusba próbál átmenni, de aztán inkább kaland-horror szerűség lesz belőle, és sokat szerepelnek a szereplők a jelenkori világban is. Nagyon sok érdekes és jó ötlet van benne. Szerintem nagyon érdemes elolvasni, főleg a nyomasztó hangulat miatt is. Egyébként kicsit furcsa lesz SK többi műve után, de szerintem nagyon megéri elolvasni. -
#20 Dean R.K. nekem azerr teccik mert mindig ugy agya a fiilinget mintha valami paranormalis dolog tortenne es a vegen kiderul hogy nem :D
A Whispers erre a legjobb pelda.
Bar mintha tole olvastam volna azt a konyvet amiben egy Candy nevezetu pasas volt a foszereplo aki utalta a khm...faktat... es volt valami Frank nymozo aki mindig valami vilagba ment at ahol gyemantok es bogarak voltak... na az paranormalis valad :D
De Aquili te ha olvastad a ST reszeket mesej mar rola mennyire jo :D -
#19 Stephen King a legjobb horror-szerző.
Szerintem a legjobbak:
Az (It)
Borzalmak városa (Salem lot)
Nem jön szememre álom (Insomnia)
Christine
De az összes többi is nagyon jó, ST sorozat szintén. Csak az a baj, hogy magyarul megjelenteket már mind olvastam. Talán csak a bilincsbent, meg a tűzgyújtót nem.
Most elkezdtem Dean R. Koontzot olvasni, az se rossz, de SK jobb... -
#18 Hát, azért volt még. A Hasznos holmik kimondottan jó lett, a Halálsoron is, sőt, szerintem a Végítélet is jól sikerült. De az igaz, hogy éltalánosságban a King adaptációk nem valami jók. -
#17 Szombaton hanykor? -
#16 Most olvasom a Tűzgyújtót. Nagyon tetszik, főleg az a drogos rész taglózott le. Viszont ha szombaton mutatják a tv-ben, gyorsan ki kell olvasni, mert még lelövik a poént. Csak még van 200 oldal. -
#15 A Fekete Hazat -t olvastad ?:D
Az a Talizman-nak a folytatasa :DD -
#14 valahogy kinottem kingbol, valamikor sokat olvastam tole es lattam egypar filmet is.
szerintem alapmu - christine
tuzgyujtot megnezem szombaton, vagy felveszem videora -
#13 Én is olvastam pár könyvét. A Setét toronyról ugyan még nem hallottam, de a Talizmán nagyon tetszett. Olvasás közben nem sűrűn fordult még velem elő, de Stephen King regényeinél rendszeres volt, hogy annyira izgalmas volt, amit írt, hogy elfelejtettem pislogni, és könnyes lett a szemem. Nem tudom, volt-e már ilyen élményetek, de ezért érdemes Kinget olvasni. -
#12 En is sok konyvet akarok meg tole olvasni de ez a Setet Torny nagyon erdekelne.... csak nem tudom megeri e azert kerdeztem hatha valaki mar olvasta es tud tola velemenyt nyilvanitani :D -
#11 javaslom a Kedvencek temetője
Borzalmak városa
Halálos árnyék
Tűzgyújtó
stb
.
.
.
. -
#10 de ha tudom javasolni olvass el eg-két könyvet
ha szereted ezt a stílust meg fogod szeretni -
#9 sejtettem..:) -
#8 a filmek nem tüklrözik King fantasztikus írásait
egy jót láttam ami hozzávetőlegesen hű volt a köhyvhöz
Ragyogás Jack Nicholsonnal -
#7 Az "AZ"-t azt nagyon szerettem régen,majd megnézem cool-on.
igazság szerint én még sose olvastam el egy SK könyvet se(a múltkor találtam szüleimnél egy ósrégit,már nemtom mi volt a cme),viszont sok filmet láttam.
Árulja már el valaki hogy mennyire hűek a könyvekhez. -
#6 állítólag szombatonként SK éjszakák lesznek a tv 2-n -
#5 szombat tv2 --------------- Tűzgyújtó
szombat cool tv -------------AZ 1
vasárnap cool tv ------------AZ 2
-
#4 Állattemető...hm...fántásztik -
#3 Kocc! -
#2 nagyon jó szeirntem a Setét (régies írásmód) Torony sorozat, viszont magyarul még csak 4 könyv jelent meg, az ötödiket novemberre ígérik. sajnos ezzel a magyar kiadó nagyon el van maradva.
ajánlott olvasmány:
Magyar Stephen King HQ -
#1 Na szal mivel a kerosonem nem volt ilyen ezert nyitottam.
Az elso tema az lenne hogy ti mit tudok ezekrol a Dark Tower seriakrol amiket magyarul A Setet Torony (miert Setet?) neven jelentek meg.
Alitolak a szeria mar a 7-edik resznel tart.
En meg egyiket sem olvastam de az erdeklodesemet az keltette fel hogy mostanaban olvasom ugyancsak SK -nak a "A Fekete Haz" cimu konyvet ami a "A Talizman" masodik ressze. A Fekete Haz-ban hirtelen a Setet Toronyrol lesz szo... amit ugy velek hogy valami kotodese lenne ehez a storyhoz.
Aki olvasta a Setet Torony konyveket irja mar ide hogy mennyire jok es megeri e megvenni oket!