475
Szal...
-
#75 nekem is elég ratyi állapotban van. most rakom sorba az oldalakat -
#74 A Rémkoppantók elhúzott történetével részben egyetértek, de más könyveiben azok a leírások szerintem igenis kellenek bele, a szereplők egyéniségét illetve a történeteket teszi érthetőbbé.
Hatalmasak amikor a szereplők belső vívódásait írja le
-
#73 Állattemető? hmm. Mindig is meg akartam szerezni, de sosem jutottam el odáig, hogy meg is szerezzem, pedig nagyon érdekel. Egyszer csak eljutok a könyvárushoz. -
#72 hmhm. akkor már várom...könyv hátujján is rajta vanö, hogy nem akarta befejezni a BáTsi, mer olyan borzasztó -
#71 Én az utóbbit főleg a Rémkoppantóknál éreztem, mikor az összes mellékszereplő öregannya térdekalácsának a lelki problémáit is kielemezi a t. író...El is van nyújtva a könyv eléggé, de azért jó. -
#70 Az Állattemető szvsz a legborzasztóbb King könyv! (Jó értelemben értve a borzasztót) Egyike azon kevés könyveknek, aminek a befejezése tényleg megborzongatott. Iszonyat jó könyv szerintem. -
#69 lusta :P -
#68 hmhm. king mindig jellemzi az egyes szereplőket...főleg pszichologiailag (:
nekem teccig -
#67 hátéiksz (: -
#66 énis!!!! (:
épp a majomnál tartok. csontkollekció után meg jön az állattemető -
#65 en azt hittem csak elirtak a film hosszat, meg jo hogy ugy alitottam be a videot ahogy ki volt irva + 15 perc
tegnap megneztem az Tuzgyujtot, szerintem a konyv jobb volt, de mar vagy 10 eve olvastam, lehet hogy most mas lenne a velemenyem. akkoriban meg nemetul is megneztem a king filmekt (muholdon), most meg mar magyarul se nagyon... lusta vagyok fel lenni, inkabb szunyalok
valaki azt irta, hogy a king konyvekben sok a ballaszt a felelsleges leiras stb. nekem is ez a velemenyem kulonosen nemelyik konyv ilyen. most csak a torturat emlitenm meg, anyira reszletesen irta le szegeny gyotrelmeit hogy en is rosszul voltam tole... -
#64 munkamegosztás folyik itten kéremszépen! -
#63 anyám olvassa, én meg megnézem filmen
aztán megbeszéjjük hogy ez így ez úgy -
#62 süt róla szvsz h köze nincs Stephen King bácsihoz. Gyalázat az a film, 3 óra 20 perc az ember életéböl... -
#61 Lovecraft-tól a kedvencem a szín az űrből, szvsz iszonyú jó mindenki olvassa el :)
Kingtől most épp a Csontkollekciót olvasom, egész jó kis novellagyűjtemény, főleg a majom tetszett... -
#60 Suttogás a sötétben :)
-
#59 #55: én is pontosan igy voltam vele. Azért olvastam este kettőig, mert egyszerűen nem mertem letenni a könyvet, de miután kiolvastam, azután sem egy darabig:-) nekem is az volt a kritikus pont; azután mindig mikor beléptem a fürdőszobába, benéztem a fürdőkádba:-)) -
#58 Hm. No igen. Már nememléxem a címre, de az első novella a könyvben arról szólt, hogy vmi erdőben a sötét yuggotről érkezett űrlények zaklassák a faszit (:
mi is a címe? -
#57 A suttogó Cthulhu(vagy más cimen Cthulhu hívása). Ez alapmű. Ez az amiben mindenegyes mű tetszett. Aztán megvettem a A sötét testvériséget, amiben szintén vannak jó novellák, csak kiderült a könyv vásárlása után, hogy más írók művei is vannak benne. Mondanom sem kell, hogy szánalmas módon próbálják utánozni Lovecraftot. Clive Barkertől, én a Korbácsot olvastam. Egy tökéletes mű, remek karakterekkel, történettel, stb. Most olvasom másodjára. -
#56 Engem Clive Barker : The Damnation Game (Karhozat) rakot felos alapotban ... mekkora konyv volt az bake... -
#55 én tizenévesen olvastam karácsony előtt, anyámnak vettem karácsonyra, de előtte kiolvastam.
éjfél körül jártam a 217 előtt..
bakker, amikor a szőrös muffú vizihulla kimászott utána a kádból, felállt a hajam és az összes szőröm.
nem mertem kimenni szobából.
tényleg. -
#54 akkor jó.ha letöltöd, akko meggyalázod a írót (:) -
#53 Nem nem! Konyvet veszek vagy merdenelem :D -
#52 kezdésnek ott a arnyaka kapu elott
viszont netrol ne igen tőccsé, mer szarok a forditasok -
#51 Agyal par cimet es megszerzem azokat is. Felcsigazta' :D -
#50 Nekem akko is Lovecraft a favorit...pl. amikor sötétben, gyertya mellett óvasom, azzzz...brrrr... -
#49 Clive Barker is irt par jo konyvet de van egypar ami borzasztoan lama. -
#48 Nekem Lovecraft írásai jobban tetszenek, bár...szóval King mindig hozza a saját "vonalát", minden könyve jó, de LOvecraft írt nála jobb könyveket is, csak sajnos van elég sok szar is nekijje :P -
#47 Hát elkezdtem néznia Tűzgyújtó 2-t
Borzalmas volt -
balibacsika #46 Izlések és pofonok. Én a mai napig sajnálom, hogy a Ragyogást kölcsön adtam valakinek, azóta sincs meg. Háromszor(!) olvastam el. Sajnos a film változaton nem tudott segíteni Jack Nicholson sem, az a noname színésznő pedig teljesen elcseszte a filmet. Ám a "217-es előtt" én is mindig paráztam. Meg a "komikusan rövid pillanatig azt hitte, hogy egy agy" kép is a könyvben vizuálisabb mint a film.
Az igazság az, hogy képileg talán Bunuel tudta volna annyira szürreálisra varázsolni a filmet, Carpenter elég gyenge volt. Általában igaz a filmes változatokra, hogy felkapott rendezők se boldogulnak vele, a regények bonyolultsága miatt. -
#45 Nagy hiba! A Fekete Haz igazabol nem melto folytatasa a Telizman-nak. A Talizmanba tobb volt a fantazia es kevesebb a real elet viszont a Fekete Haz-ban meg tobb a real elet mint a fantazia.
En most fejeztem be a Fekete Hazat es nem voltam oda erte. Kb a vege fele mar nagyon csalodott voltam mert nem ilyen dolgokra szamitottam... -
#44 Nem rég volt a tvben az "Az". Múlt hétvégén. -
#43 Nem jön szememre álom: hmm én a 75.-ik oldalig jutottam, és otthagytam.
Szerintem SK nagyon jó író, de nekem megvallom őszíntén nem a kedvencem. Ami eddig legjobban tetszett, az a Borzalmak városa volt. Három könyve van, amit félig, v. még addig sem olvastam el, mert beleuntam:Álomcsapda, Nem jön szememre álom, Fekete Ház(jó ehhez kellett volna az első rész is). Amiket végig is olvastam: Borzalmak Városa, Ragyogás, Halálos árnyék, Cujo.
A Ragyogás sem tetszett annyira mint amennyira dicsérik sokan. Sokszor érzem úgy, hogy a sok szöveg amit leír, csak azért van hogy növelje a lapszámot, de tök lényegtelen, és csak ellaposítja vele a történetet. Nem szeretem mikor az események a könyv felénél kezdődnek el. De hát ez csak az én véleméynem. -
#42 Mindjárt kezdődik a tűzgyújtó 2... -
#41 Az kellemetlen.... -
#40 egy-két könyvvét kiadták más-más címen, sokan alá is futottak és ugyanazt megvették kétszer -
#39 A Sárkány szeme is nagyon jó volt, inkább fantasy-kaland stílusban.
Bár én "A szem" címmel olvastam. de nagyon jó. -
#38 a boriton 2003 -mat ir de en most vettem masfel honapja.... addig nem leltem sehol :D -
#37 most adták ki vagy csak most vetted meg, -
#36 Most szereztem meg en is. Europa Kiado !