Stephen King Muvei

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

extra sensory
nah, lesz mit olvasni

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Megjelent az Álomdoktor... A mû a Ragyogás folytatása... remélem megfilmesítik mihamarabb.

Egy Abra nevû kislányról szól a történet aki Danny Torrance-nél is nagyobb paranormális erõkkel bír. Közben Danny felnõtt és alkoholista lett mint az apja...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tutituti
Elvileg a a Setét Toronyba kezdték beleölni a pénzt,mármint a sorozatba,de megint megakadt és utoljára Azt olvastam hogy mégis inkább A két részes Az fog jönni elõször.

Viszont most találtam ezt:
Minden sötét, csillag sehol második sztorija.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/stephen-kings-big-driver-heads-714555

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mi a helyzet az AZ megfilmesítésével?
Ha jól emlékszem, akkor azt hallottam legutoljára, hogy 2 részesre tervezik...
tutituti
hehe:)

Amúgy ki mit szól a Mr. Mercedes ötlethez,hogy kicsit kitekint a krimi világába?
Szerény véleményem szerint a 'Minden sötét,Csillag sehol"-ban is elég érdekes krimi jellegû novellák voltak amik mellõzték a tipikus horror elemeket.
Bár közvetlenül utána jön a revival ha jól emlékszem,ami megint egy eszeveszett beteg horror lesz,legalább is az infók szerint.

chhaya
Rawr!

Setét torony új kötete tegnaptól a boltokban! :)

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

chhaya
Aki látta már a Carrie-t... Mi a vélemény, érdemes megnézni? :)

Voltan
Bocsánat, továbbmegyek.
Maga King mester nyilatkozta, hogy a Gunslinger karakterét a jó öreg Clint Eastwood adta neki a "dolláros" trilógia miatt.

Na most, én sem tudnék megfelelõbb embert a szerepre :D

Hm.. viszont, ha maga Eastwood mester rendezné... Na mindegy, álmodjunk cask.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nagyon bátornak kell lenni, ha ezt a történetet valaki filmre akarja vinni. Lett légyen akár sorozat, vagy film, szerintem 3 opció van.

1 - Valami lelkesen összebaltázott dolog, amiben vannak értékek, de nem jön össze, és valami összecsapott vacak a vége
2 - Valami holiwoodi jellegû borzalom, aminek köze sem lesz az egészhez
3 - Valami viszonylag sikerült dolog, ami soha nem kerül közkincssé, mert megfúrják.

A lényeg az, hogy a mai filmek, sorozatok körébe sehol nem passzolna be, túl nagy a rizikófaktor.

Nyilván nem azért, mert hosszú, hanem mert annyira összetett, szövevényes az egész, hogy lehetetlen a mai normák mentén filmre vinni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tutituti

Filmfeldolgozása az van, de az egy háromrészes "minisorozat"

http://www.youtube.com/v/RYW3NyAPuMI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

De ez most (állítólag) egész estés mozifilmnek ígérkezik...
Shaman
tudom,hogy egy 3 hónapos kommentre válaszolok,de csak most jutottam ide.

Szóval én úgy tudom,sõt biztos,mert láttam is,hogy az "Az"-nak már van filmfeldolgozása...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sati84
Hát, ha CSAK a strapabíróság a szempontod, akkor azt mondanám, hogy a keményfedelût vedd, de ha csak egy KICSIT is fontos neked, hogy a borító jól nézzen ki, akkor pl. a Fekete Házból én nem venném meg a két újabb borítósat, csakis az eredeti kiadást! Annyira bénák az új borítók, hogy arra szavak nincsenek.

Viszont kellemes meglepetés ért a minap, amikor a Libribõl megrendeltem a Napnyugta után-t (régen terveztem már, és végre eljutottam odáig): egyes King könyvekbõl kijöttek az eddigi halálbéna "pirosbetûs" borítók mellett újfajta, még talán a régieknél is jobb borítójú kiadások! Van a Búra alatt-ból is ilyen, meg az említett Napnyugta után-ból is. Úgyhogy természetesen azt rendeltem. Ezeknek a borítója nincs "lefóliázva", tehát hiába puhafedelû, nem "ráncosodik", ha véletlenül behajtod az elejét - bár én nem szoktam, nagyon szoktam rájuk vigyázni, de egyes régebbi Kingeimen már azért meglátszik, hogy hányszor olvastam õket még így is...

Rögtön mutatom is, erre gondolok a Napnyugta után kapcsán:

Szóval ha majd a Full Dark No Stars is így jön ki (amit mindenképp ajánlok, oltári jó let), meg a 11/22/63 is (ami kicsit gyengébb, de még mindig sokkal jobb, mint a Búra alatt pl.), akkor ezeket feltétlenül ezzel a típusú borítóval érdemes megvenni azoknak, akik hozzám hasonlóan megõrülnek a "pirosbetûs" borítók igénytelenségétõl és nem feltétlenül a keményfedelû változatra pályáznak!

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Blacksheep333
A második, azaz amelyiknek felül van egy fehér sáv, az keménykötésû.

Az operációs rendszeren is túl...

Eladó Stephen King Setét torony 6.kötete 800Ft-os darabáron, (több is van belõle). Valamint Lisa Rogak: Kísértetszív Stephen King élete keményfedelû könyv 2300Ft-os darabáron, szintén több van belõle.
Mind két könyv ÚJ olvasatan.
Juss hozzá most a bolti ár alatt.

Sheltem
Sziasztok

Lenne egy buta kérdésem. Most, hogy végre megvan a lakásban a könyvespolc és sikerült a Tarzan sorozatot befejeznem, elkezdeném gyûjtögetni a Stephen King könyveket(imádom mindet kedvencem a rémkoppantók és az AZ de még sok hiányzik).

Szóval a kérdésem annyi,hogy látom 3 kiadás van idehaza bizonyos könyvekbõl. Van ugye az alapkiadás, van egy újabb kiadás aminek fehér sáv a teteje és alul van a kép, és van az új kiadás szép nagy piros betûkkel.
Lehet hülyén fogalmaztam meg, mutatok egy példát:

Tehát a kérdésem... Ha adott mindhárom verzióból "jó állapotú" melyiket érdemesebb venni, melyik strapabíróbb? Azt látom, hogy a 2. verzió drágább mint a 3. librinél például.

Köszi a választ elõre is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Eladó ÚJ olvasatlan Stephen King A Setét Torony II. - A Hármak elhivatása. Árat lehet ajánlani akár itt akár pm-ben.

Synchronous
A Talizmán c. filmrõl tud valaki valamit? Állítólag Spielberg rendezi King egyik mûvébõl.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Mozis változat az AZból

Remélem nem rontják el és lesz legalább olyan jó, mint a 3 részes minisorozat...
Én is pont ezen a véleményen vagyok!
A 3 részes minisorozat sokkal ütõsebb volt számomra, mint a Nicholsonos egész estés film! A kis Courtland Mead riadt arca még mindig elõttem van.
vérpocok
A Stanley Kubrick féle Ragyogás nekem nem jött be, de Kingnek sem egyébként... ezért forgattatta újra 1997-ben, így készült el a szintén Ragyogás nevet kapott 3 részes minisorozat.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hello,

Nézted, hogy mikori bejegyzésre válaszoltál? :)

Mellesleg szerencséd van. Még vannak könyvek.
Írok emailt...
Törölt felhasználó
Kedves lac0215!
Engem a Cujo, Bilincsben, Christine és A sárkány szeme érdekelne. Milyen áron lenne reális? (A többi megvan)
mail: [email protected]
Köszönöm a választ!
Hello,

Sok könyvemet eladtam.
Már csak a következõk vannak:

- Cujo 1989
- Bilincsben 1994
- A boszrokánylány (Carrie)
- A holtsáv 1986
- Christine 1989
- A sárkány szeme („A mágus” illetve „A szem” címen is kiadták)

Az egészet eladom 3000,- forintért.

Vidékre postázom, de akkor postaköltség is jön még hozzá...

Akit érdekel, szóljon!
Proview
Jók ezek <#nevetes1>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Proview

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Elkészült a lista...

Aki kér belõle még, szóljon!

ha tudsz egy címlistát dobni e-mailen azt megköszönném. e-mail címem a #443 hozzászólásban megtalálod.

A setét torony sorozat nincs meg...
setét torony I kötetét keresem. ha az megvan már van is rá egy jelentkezõ. továbbiakat e-mailben megbeszélhetjük. ([email protected])

Stephen King könyveimet eladnám...
Lenne rá érdeklõdés?

Szinte mind megvan...

kb. 1000-1500 ft/db áron
Metalmilitiakid
Köszi a válaszokat akkor annak még várni kell egy kicsit megjelenésére gondolom.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacee
érintõleg a legújabb könyve is ilyesmirõl szól, nekem legalábbis a Végítélet jutott róla eszembe (meg a Köd c. novella és film, hogyan bomlik fel a civilizált társadalom egy válsághelyzetben). Magyarul tudtommal még nem jelent meg, Under the Dome a címe.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kori
ninncs
vagyis utalások fejezetek vannak a Setét torony-ban

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Metalmilitiakid
Hello! A felõl érdeklõdnék, hogy van e még olyasmi világégéses könyve Stephen King nek mint a Mobil vagy a Végítélet 1-2, mert ezek a fajták tetszenek a legjobban tõle, persze a többit is nagyon jó!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sephi
Micsoda eredeti koncepcio...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shaman
"...a Haven-t, mely Stephen King The Colorado Kid címû regényébõl fog készülni. A sorozat titokzatos kisvárosról fog szólni, melyben szuperképességekkel megáldott emberek élik normális életüket, de egy FBI ügynöknõ egy nyomozás miatt megérkezik, s szörnyû, lappangó titokra lel."

Erre gondoltam. A Colorado Kid nem errõl szól.

milyen történéshez nincs semmi köze?

Shaman
Mondjuk én olvastam a Colorado Kid-et,s az égvilágon semmi köze ehhez a történéshez,nem is értem...

Bulykin
Stephen King Colorado Kid címû regényébõl TV sorozat készült!
Haven

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sziasztok
a Setét torony képregénybe megjelent már? mert én azt olvastam, hogy megjelenés április vége, de sehol se találom.

Kori
magánvélemény

Rémkoppantok-hosszú de Kingtõl közepes
Halálos árnék-kiváló
Christne Rémautó-- mindkettõ autóról szól jók
Sárkány szeme-fantasy jellegü nagyon jó

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Blacksheep333
Érdekelne a véleményetek az alábbi mûveirõl:
A rémkoppantók
Halálos árnyék
Christine
Rémautó
A sárkány szeme
A Napkutya
Tom Gordon, segíts!

Ezekrõl nem igazán hallottam sok mindent, vagy ha igen, azok is vegyesek voltak.

Sati84
Atlantisz gyermekei, az egyik all-time kedvenc King-könyvem. A filmváltozat pedig úgy szar ahogy van. Mivel az Atlantisznak pont az a lényege, hogy a négy sztori összefonódik.

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Lacee
így van, hirtelen más nem is ugrik be. Ja de, a Low men in yellow coats címû novella/kisregény (nem tudom mi magyarul a címe) is kapcsolódik a Setét Toronyhoz, ezt egyébként meg is filmesítették, Anthony Hopkins fõszereplésével Atlantisz Gyermekei címmel - kis hibája, hogy ebben már nem sok szerep jut a Torony történetének.
A fõgonosz Bíbor Király, valamint egy harcos aki a rózsákkal teli mezõn áll még tiszteletét teszi a Nem jön szememre álom végén is :)

Blacksheep333
Sziasztok!
Most olvasom a Puszta Földek c. könyvet és arra lennék kíváncsi, hogy mely könyveket lenne érdemes elolvasni, mielõtt még belekezdenék a sorozat 4. részébe?
PL: Hallottam, hogy a Borzalmak városa fõszereplõje be fog csatlakozni a történetbe, illetve a Talizmán is kapcsolódik.

Lacee
amazonról lehet rendelni, nem?

Oldal 1 / 10Következő →