55
Windows XP Media Center Edition 2005
-
Attila 007 #55 Sziasztok, nekem is kellene egy magyarositas, bárki aki tud segitsen plz, kellemes napot mindenkinek -
peter31 #54 Sziasztok,
Valaki nem tudna egy link-et a magyarításhoz???
köszi
p -
#53 Az autoupdate nekem ki van kapcsolva, de a kézi frissítés szeptember eleje óta ezzel a módszerrel nekem megy rendesen, pedig előtte mondta hogy vegyek másik ablakot. -
Styrex #52 Az automatikus frissítést érdemes bekapcsolni?
Nem arról volt szó, hogy szeptembertől nem lehet frissíteni csak az eredetit?
-
Newfronter #51 ha ez nem elég itt a többi link:
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6 -
Newfronter #50 -
Newfronter #49 Driver gondok természetesen nincsenek, mert ugyebár ez is xp, így ebben nem különbözik a másiktól. Mindenképpen pozitívum az lehet hogy ugye ez 2005-ös kiadás így már eleve nem kell feltenni a mp10-et mert fennt van, de még annak is ajánlom hogy rakja fel akinek nincs tunere, mert természetesen biztonságosabb is.
Én pl a ie7 beta1-et használom alatta, és azzal sincs baj.
-
surmi #48 Csumi! A kinézete különbözik valamivel a sime xp-től. Jö lenne ha linkelne egy-két képet. És még az érdekelne, hogy gyorsabb-e mint a xp pro, és hogy tapasztalt e valaki driver gondokat. Ezek után döntenék a csere mellett. Előre is kösz. -
#47 Nekem sem. - Gondolom a gyarosítások a sima xp-ből származnak. -
Newfronter #46 Nekem a media center részt nem magyaroította, de gondolom ez normális.
-
#45 Háát - ha engedi tedd minál sassúbbra UDMA1 vagy PIO ( ha van benne egyáltalán még ilyesmi )Bár őszintén szólva nem nagyon bíznék ebben a megoldásban, de hátha...
Esetleg nem próbáltad a cd-ket más (lassabb) sebességgel megírni ? -
Styrex #44 És mire variáljam ha megtalálom?
-
#43 Nec nekem is UDMA2. Ilyen gyárilag. Ne törődj vele. Ez az átviteli sebesség tulajdonképpen az IDE kábelen átfolyó maximális sebesség. Úgy is sokkal gyorsabb mint amit maga a dvd fizikailag produkálni tud.
A DMA-t a BIOS-ban állítsd át. Hogy hol azt Biosa válogatja. Valószinüleg automatáról át lehet állítani kézire és akkor tudod variálni. -
Styrex #42 Megtaláltam!
Érdekes, hogy az újabb Nec 3520-asDVD íróm csak Ultra DMA 2-Ultra33
A régebbi MSI combóm Ultra DMA 5-Ultra100
Ez miért van? -
Styrex #41 Azt a DMA-t holtudom megnézni?
Eszközkezelőben nem találom. -
#40 Egy hete használom magyarosítva. Egyre jobban tetszik. Sima XP-nél gyosabb - satabil. -
Newfronter #39 Megoldotta magának az xp, még a file protection ablak sem jött elő, a magyarítás is simán felment. Nincs problémám vele, szupi -
Newfronter #38 Szóval azóta én is feltettem, a telepítésnél nem volt gondom, minden simán ment.
Kiírtam 2cd-re és nem volt vele semmi probléma. Csak még nem sikerült kilőni az aktiválást, nem akar előjönni a File protection ablak
-
Newfronter #37 Hali!
DMA-ban van az íród?
-
Styrex #36 Már próbáltam a 11 in 1 verziót is , de nem változott semmi. HELP -
Styrex #35 Na már odáig eljutottam, hogy megvan a 2cd-s verzió. Felírtam cd-re, de telepítéskor egy csomó fájlt nem talál és át kell ugranom ezért persze a telepítés előbb-utóbb elakad. Írás hibára gyanakodtam, de már felírtam többször ís és csak nem jó. Felírtam dvd-re is az sem jó. Időnként a hiányzó fájlok változnak, de vannak állandóak mint pl.:rio.dll, swmidi.dll, usr***.dll.
Lehet, hogy mégis az írókkal van a baj? Van a gépben egy DVD író meg egy DVD-CD combo, mind a kettővel próbáltam, de az eredmény ua. Ötletetek van mi lehet a baj? -
#34 Én is a 2 cd-st használom. Nekem megy az update is. -
#33 wanadun fenn van a 2 CD-s
most azt használom magyarosítva. eredeti xp-nél jobbnak tűnik. csak a live updat-je genyázik ( mivel ugye ebből nincs corporate )de van arra is megoldás. -
Styrex #32 Köszi a magyarítást. A torrentről én is leszedtem a 788MB-os iso fáljt, próbáltam felírni cd-re nem fogadta el mondván, hogy túl nagy a mérete pedig szerintem az iso-t fel kellett volna neki. Na sebaj felírtam egy újraírható DVD-re de nem települt mert vmiért éervénytelennek minősítette a telepítőlemezt. Nektek ezzel az iso-sal sikerült felrakni vagy van másik verzió is? -
#31 Tessék. Amíg fenn van szedjétek. -
Bendegoose #30 Bocs, lehet, hogy már elhangzott a kérdés, de csak most keveredtem erre...
Vlki leírná, hogy ez a windows mivel újjabb az XP sp2-től?
Thx,
B.
-
Styrex #29 Az a mgyarítás érdekelne engem.
-
#28 de meghagytam angolnak és így tudom használni az 7-es explorert. szerintem a mostani legjobb op rendszer a windowsok között. -
#27 torrentről töltöttem le és abban bent volt a magyarítás is. -
Norbi28 #26 Sziasztok!
Tud valaki címet ahonnan le lehet tölteni ezt a Windowst?
Privibe is jöhetne.
Előre is köszi! -
dave21 #25 hello!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni magyarosítást?
Előre is kössz! -
peter31 #24 ezzel próbálta már valaki? http://www.rudeo.com/UserGuide.htm -
Microcosmos #23 Privi ment -
shaky #22 hát egyszerűen sehol sem találom a teljes cuccot.
-
Microcosmos #21 találtam hozzá magyar teljes nagyar nyelvet -
Microcosmos #20 Most látom ,hogy ugyan ez a bővités xbox-ra is van -
Microcosmos #19 privi ment -
shaky #18 Aha!
Kerestem, de nem találtam ilyet semelyik hubon.
Nem tudsz esetleg egy hubot, amelyiken fennlehet?
Privibe is jöhet ha tudsz!
Köszi! -
Microcosmos #17 DC++ Szedd le , tedd fel, örülj! -
shaky #16 Ezt nem értem!
Bocsi, de tudnál küldeni valami pontossabb címet?
hell...