Win XP MCE 2005
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, nekem is kellene egy magyarositas, bárki aki tud segitsen plz, kellemes napot mindenkinek
Sziasztok,
Valaki nem tudna egy link-et a magyarításhoz???
köszi
p
Valaki nem tudna egy link-et a magyarításhoz???
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Az autoupdate nekem ki van kapcsolva, de a kézi frissítés szeptember eleje óta ezzel a módszerrel nekem megy rendesen, pedig elõtte mondta hogy vegyek másik ablakot.
Az automatikus frissítést érdemes bekapcsolni?
Nem arról volt szó, hogy szeptembertõl nem lehet frissíteni csak az eredetit?
Nem arról volt szó, hogy szeptembertõl nem lehet frissíteni csak az eredetit?
Driver gondok természetesen nincsenek, mert ugyebár ez is xp, így ebben nem különbözik a másiktól. Mindenképpen pozitívum az lehet hogy ugye ez 2005-ös kiadás így már eleve nem kell feltenni a mp10-et mert fennt van, de még annak is ajánlom hogy rakja fel akinek nincs tunere, mert természetesen biztonságosabb is.
Én pl a ie7 beta1-et használom alatta, és azzal sincs baj.
Én pl a ie7 beta1-et használom alatta, és azzal sincs baj.
Csumi! A kinézete különbözik valamivel a sime xp-tõl. Jö lenne ha linkelne egy-két képet. És még az érdekelne, hogy gyorsabb-e mint a xp pro, és hogy tapasztalt e valaki driver gondokat. Ezek után döntenék a csere mellett. Elõre is kösz.
Nekem a media center részt nem magyaroította, de gondolom ez normális.
Háát - ha engedi tedd minál sassúbbra UDMA1 vagy PIO ( ha van benne egyáltalán még ilyesmi )Bár õszintén szólva nem nagyon bíznék ebben a megoldásban, de hátha...
Esetleg nem próbáltad a cd-ket más (lassabb) sebességgel megírni ?
Esetleg nem próbáltad a cd-ket más (lassabb) sebességgel megírni ?
És mire variáljam ha megtalálom?
Nec nekem is UDMA2. Ilyen gyárilag. Ne törõdj vele. Ez az átviteli sebesség tulajdonképpen az IDE kábelen átfolyó maximális sebesség. Úgy is sokkal gyorsabb mint amit maga a dvd fizikailag produkálni tud.
A DMA-t a BIOS-ban állítsd át. Hogy hol azt Biosa válogatja. Valószinüleg automatáról át lehet állítani kézire és akkor tudod variálni.
A DMA-t a BIOS-ban állítsd át. Hogy hol azt Biosa válogatja. Valószinüleg automatáról át lehet állítani kézire és akkor tudod variálni.
Megtaláltam!
Érdekes, hogy az újabb Nec 3520-asDVD íróm csak Ultra DMA 2-Ultra33
A régebbi MSI combóm Ultra DMA 5-Ultra100
Ez miért van?
Érdekes, hogy az újabb Nec 3520-asDVD íróm csak Ultra DMA 2-Ultra33
A régebbi MSI combóm Ultra DMA 5-Ultra100
Ez miért van?
Azt a DMA-t holtudom megnézni?
Eszközkezelõben nem találom.
Eszközkezelõben nem találom.
Megoldotta magának az xp, még a file protection ablak sem jött elõ, a magyarítás is simán felment. Nincs problémám vele, szupi<#eljen>#eljen>
Szóval azóta én is feltettem, a telepítésnél nem volt gondom, minden simán ment.
Kiírtam 2cd-re és nem volt vele semmi probléma. Csak még nem sikerült kilõni az aktiválást, nem akar elõjönni a File protection ablak<#falbav>#falbav>
Kiírtam 2cd-re és nem volt vele semmi probléma. Csak még nem sikerült kilõni az aktiválást, nem akar elõjönni a File protection ablak<#falbav>#falbav>
Hali!
DMA-ban van az íród?
DMA-ban van az íród?
Már próbáltam a 11 in 1 verziót is , de nem változott semmi. HELP
Na már odáig eljutottam, hogy megvan a 2cd-s verzió. Felírtam cd-re, de telepítéskor egy csomó fájlt nem talál és át kell ugranom ezért persze a telepítés elõbb-utóbb elakad. Írás hibára gyanakodtam, de már felírtam többször ís és csak nem jó. Felírtam dvd-re is az sem jó. Idõnként a hiányzó fájlok változnak, de vannak állandóak mint pl.:rio.dll, swmidi.dll, usr***.dll.
Lehet, hogy mégis az írókkal van a baj? Van a gépben egy DVD író meg egy DVD-CD combo, mind a kettõvel próbáltam, de az eredmény ua. Ötletetek van mi lehet a baj?
Lehet, hogy mégis az írókkal van a baj? Van a gépben egy DVD író meg egy DVD-CD combo, mind a kettõvel próbáltam, de az eredmény ua. Ötletetek van mi lehet a baj?
wanadun fenn van a 2 CD-s
most azt használom magyarosítva. eredeti xp-nél jobbnak tûnik. csak a live updat-je genyázik ( mivel ugye ebbõl nincs corporate )de van arra is megoldás.
most azt használom magyarosítva. eredeti xp-nél jobbnak tûnik. csak a live updat-je genyázik ( mivel ugye ebbõl nincs corporate )de van arra is megoldás.
Köszi a magyarítást. A torrentrõl én is leszedtem a 788MB-os iso fáljt, próbáltam felírni cd-re nem fogadta el mondván, hogy túl nagy a mérete pedig szerintem az iso-t fel kellett volna neki. Na sebaj felírtam egy újraírható DVD-re de nem települt mert vmiért éervénytelennek minõsítette a telepítõlemezt. Nektek ezzel az iso-sal sikerült felrakni vagy van másik verzió is?
Tessék. Amíg fenn van szedjétek.
Bocs, lehet, hogy már elhangzott a kérdés, de csak most keveredtem erre...
Vlki leírná, hogy ez a windows mivel újjabb az XP sp2-tõl?
Thx,
B.
Vlki leírná, hogy ez a windows mivel újjabb az XP sp2-tõl?
Thx,
B.
Az a mgyarítás érdekelne engem.
de meghagytam angolnak és így tudom használni az 7-es explorert. szerintem a mostani legjobb op rendszer a windowsok között.
Sziasztok!
Tud valaki címet ahonnan le lehet tölteni ezt a Windowst?
Privibe is jöhetne.
Elõre is köszi!
Tud valaki címet ahonnan le lehet tölteni ezt a Windowst?
Privibe is jöhetne.
Elõre is köszi!
hello!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni magyarosítást?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Elõre is kössz!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni magyarosítást?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Elõre is kössz!
ezzel próbálta már valaki? http://www.rudeo.com/UserGuide.htm
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Privi ment
hát egyszerûen sehol sem találom a teljes cuccot.
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
találtam hozzá magyar teljes nagyar nyelvet
Most látom ,hogy ugyan ez a bõvités xbox-ra is van
privi ment
Aha!
Kerestem, de nem találtam ilyet semelyik hubon.<#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudsz esetleg egy hubot, amelyiken fennlehet?
Privibe is jöhet ha tudsz!
Köszi!
Kerestem, de nem találtam ilyet semelyik hubon.<#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudsz esetleg egy hubot, amelyiken fennlehet?
Privibe is jöhet ha tudsz!
Köszi!
DC++ Szedd le , tedd fel, örülj!
Ezt nem értem!
Bocsi, de tudnál küldeni valami pontossabb címet?
hell...<#worship>#worship>
Bocsi, de tudnál küldeni valami pontossabb címet?
hell...<#worship>#worship>
igazi istenkirály oprendszer!! sp2 media 10 alapbol benne van! media center része pedig igazi nyalánkság ha van táviányitód és egy rohadt nagy tv-d. mindenkinek ajánlom.
csak lehetne magyar.... 😛
szerintem sima sp2 van benne semmi extra, kompatibilitási problémákat nem nagyon tapasztaltam
a wandoorõl le lehet asszem...
Tud valaki címet, ahonnan le lehet tölteni?
Nem értem miért nem népszerû!? Többet tud és szórakoztató is! Teccikérteni! Kiizárt dolog me nemtudom!
A http://crackfind.com oldalon tudsz hozzá keresni crackfixet.
Helló !
Nos én kb egy hete tettem fel ezt az XP-t. Nem mondom, hogy teljesen problémamentes a kicsike:
1: indításhoz szükséges az egyes install disc behelyezése, különben az "NTLDR missing" feliratva hivatkozva el sem indítja az xp-t (legalábbis nálam)
2: A mellékelt crackkel nem tudom hatástalanítani az aktiváló progit, s így állandóan számol visszafelé, bár szerintem ez a problem csak idõ kérdése és megoldódik, valszeg már most is van egy jó crack a neten csak még lusta voltam rákeresni.
Ezektõl eltekintve szerintem egész jó kis Xp ez. Bootolása nekem télleg gyorsabb mint ez elõzõek közül bármelyiké ( használtam már sima xp-t., sp1est, sp2est angol és magyar verziót is) Igaz az sp2 miatt van némi kompatibilitási probléma, de ez fenáll a sima sp2es xpnél is.
Elsõ ránézésre egyébként legalábbis nekem nem sok minden változott. Én is olvastam az sg erre a témára vonatkozó cikkét, de én az ott említett újításokkal még nem találkoztam (bár ez 100. hogy nem azt jelenti, hogy nem is léteznek..., biztos ott vannak azok, csak még nem volt rájuk szükségem)
Mindent összevetve, ha meg tudnám oldani a fenti 2 problémát ( és ha vki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném) akkor valszeg ez lenne a legjobb os, amit eddig használtam. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, egy próbát biztos, hogy megér, de szerintem még annál többet is 😊
Nos én kb egy hete tettem fel ezt az XP-t. Nem mondom, hogy teljesen problémamentes a kicsike:
1: indításhoz szükséges az egyes install disc behelyezése, különben az "NTLDR missing" feliratva hivatkozva el sem indítja az xp-t (legalábbis nálam)
2: A mellékelt crackkel nem tudom hatástalanítani az aktiváló progit, s így állandóan számol visszafelé, bár szerintem ez a problem csak idõ kérdése és megoldódik, valszeg már most is van egy jó crack a neten csak még lusta voltam rákeresni.
Ezektõl eltekintve szerintem egész jó kis Xp ez. Bootolása nekem télleg gyorsabb mint ez elõzõek közül bármelyiké ( használtam már sima xp-t., sp1est, sp2est angol és magyar verziót is) Igaz az sp2 miatt van némi kompatibilitási probléma, de ez fenáll a sima sp2es xpnél is.
Elsõ ránézésre egyébként legalábbis nekem nem sok minden változott. Én is olvastam az sg erre a témára vonatkozó cikkét, de én az ott említett újításokkal még nem találkoztam (bár ez 100. hogy nem azt jelenti, hogy nem is léteznek..., biztos ott vannak azok, csak még nem volt rájuk szükségem)
Mindent összevetve, ha meg tudnám oldani a fenti 2 problémát ( és ha vki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném) akkor valszeg ez lenne a legjobb os, amit eddig használtam. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, egy próbát biztos, hogy megér, de szerintem még annál többet is 😊
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
Oldal 1 / 2Következő →