55
Windows XP Media Center Edition 2005
-
Microcosmos #15 igazi istenkirály oprendszer!! sp2 media 10 alapbol benne van! media center része pedig igazi nyalánkság ha van táviányitód és egy rohadt nagy tv-d. mindenkinek ajánlom. -
ppeti66 #14 csak lehetne magyar.... :P -
ppeti66 #13 szerintem sima sp2 van benne semmi extra, kompatibilitási problémákat nem nagyon tapasztaltam -
ppeti66 #12 a wandooről le lehet asszem... -
#11 jobb XP MCE-t hasznalni mint sima xp sp2-t? (nem tudom vannak-e kompatibilitasi probelmak, stb.. -
shaky #10 Tud valaki címet, ahonnan le lehet tölteni? -
Microcosmos #9 Nem értem miért nem népszerű!? Többet tud és szórakoztató is! Teccikérteni! Kiizárt dolog me nemtudom! -
#8 sda -
ppeti66 #7 A http://crackfind.com oldalon tudsz hozzá keresni crackfixet. -
#6 Helló !
Nos én kb egy hete tettem fel ezt az XP-t. Nem mondom, hogy teljesen problémamentes a kicsike:
1: indításhoz szükséges az egyes install disc behelyezése, különben az "NTLDR missing" feliratva hivatkozva el sem indítja az xp-t (legalábbis nálam)
2: A mellékelt crackkel nem tudom hatástalanítani az aktiváló progit, s így állandóan számol visszafelé, bár szerintem ez a problem csak idő kérdése és megoldódik, valszeg már most is van egy jó crack a neten csak még lusta voltam rákeresni.
Ezektől eltekintve szerintem egész jó kis Xp ez. Bootolása nekem télleg gyorsabb mint ez előzőek közül bármelyiké ( használtam már sima xp-t., sp1est, sp2est angol és magyar verziót is) Igaz az sp2 miatt van némi kompatibilitási probléma, de ez fenáll a sima sp2es xpnél is.
Első ránézésre egyébként legalábbis nekem nem sok minden változott. Én is olvastam az sg erre a témára vonatkozó cikkét, de én az ott említett újításokkal még nem találkoztam (bár ez 100. hogy nem azt jelenti, hogy nem is léteznek..., biztos ott vannak azok, csak még nem volt rájuk szükségem)
Mindent összevetve, ha meg tudnám oldani a fenti 2 problémát ( és ha vki tudna ebben segíteni, azt nagyon megköszönném) akkor valszeg ez lenne a legjobb os, amit eddig használtam. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, egy próbát biztos, hogy megér, de szerintem még annál többet is :) -
#5 William nagyon mosolyog :) -
Cat #4 http://sg.hu/cikk.php?cid=34074 -
#3 Ez biztos megint a ms monopoliumra toresehez szukseges eszkoz... -
#2 hát...tuc róla linket adni? -
ppeti66 #1 Üdv Mindekinek!
Azért nyitottam ezt az a témát, mert szeretnék többet megtudni a Windows XP Media Center Edition 2005-ről.
Aki már használta, örülnék neki, ha leírná tapasztalatait, véleményeit.
Köszi!