55
Windows XP Media Center Edition 2005
  • Attila 007
    Sziasztok, nekem is kellene egy magyarositas, bárki aki tud segitsen plz, kellemes napot mindenkinek
  • peter31
    Sziasztok,

Valaki nem tudna egy link-et a magyarításhoz???

köszi
    p
  • lck
    Az autoupdate nekem ki van kapcsolva, de a kézi frissítés szeptember eleje óta ezzel a módszerrel nekem megy rendesen, pedig előtte mondta hogy vegyek másik ablakot.
  • Styrex
    Az automatikus frissítést érdemes bekapcsolni?
    Nem arról volt szó, hogy szeptembertől nem lehet frissíteni csak az eredetit?
  • Newfronter
    ha ez nem elég itt a többi link:

kep2
    kep3
    kep4
    kep5
    kep6
  • Newfronter
  • Newfronter
    Driver gondok természetesen nincsenek, mert ugyebár ez is xp, így ebben nem különbözik a másiktól. Mindenképpen pozitívum az lehet hogy ugye ez 2005-ös kiadás így már eleve nem kell feltenni a mp10-et mert fennt van, de még annak is ajánlom hogy rakja fel akinek nincs tunere, mert természetesen biztonságosabb is.
    Én pl a ie7 beta1-et használom alatta, és azzal sincs baj.
  • surmi
    Csumi! A kinézete különbözik valamivel a sime xp-től. Jö lenne ha linkelne egy-két képet. És még az érdekelne, hogy gyorsabb-e mint a xp pro, és hogy tapasztalt e valaki driver gondokat. Ezek után döntenék a csere mellett. Előre is kösz.
  • lck
    Nekem sem. - Gondolom a gyarosítások a sima xp-ből származnak.
  • Newfronter
    Nekem a media center részt nem magyaroította, de gondolom ez normális.
  • lck
    Háát - ha engedi tedd minál sassúbbra UDMA1 vagy PIO ( ha van benne egyáltalán még ilyesmi )Bár őszintén szólva nem nagyon bíznék ebben a megoldásban, de hátha...

Esetleg nem próbáltad a cd-ket más (lassabb) sebességgel megírni ?
  • Styrex
    És mire variáljam ha megtalálom?
  • lck
    Nec nekem is UDMA2. Ilyen gyárilag. Ne törődj vele. Ez az átviteli sebesség tulajdonképpen az IDE kábelen átfolyó maximális sebesség. Úgy is sokkal gyorsabb mint amit maga a dvd fizikailag produkálni tud.

A DMA-t a BIOS-ban állítsd át. Hogy hol azt Biosa válogatja. Valószinüleg automatáról át lehet állítani kézire és akkor tudod variálni.
  • Styrex
    Megtaláltam!
    Érdekes, hogy az újabb Nec 3520-asDVD íróm csak Ultra DMA 2-Ultra33
    A régebbi MSI combóm Ultra DMA 5-Ultra100
    Ez miért van?
  • Styrex
    Azt a DMA-t holtudom megnézni?
    Eszközkezelőben nem találom.
  • lck
    Egy hete használom magyarosítva. Egyre jobban tetszik. Sima XP-nél gyosabb - satabil.
  • Newfronter
    Megoldotta magának az xp, még a file protection ablak sem jött elő, a magyarítás is simán felment. Nincs problémám vele, szupi
  • Newfronter
    Szóval azóta én is feltettem, a telepítésnél nem volt gondom, minden simán ment.
    Kiírtam 2cd-re és nem volt vele semmi probléma. Csak még nem sikerült kilőni az aktiválást, nem akar előjönni a File protection ablak
  • Newfronter
    Hali!
    DMA-ban van az íród?
  • Styrex
    Már próbáltam a 11 in 1 verziót is , de nem változott semmi. HELP
  • Styrex
    Na már odáig eljutottam, hogy megvan a 2cd-s verzió. Felírtam cd-re, de telepítéskor egy csomó fájlt nem talál és át kell ugranom ezért persze a telepítés előbb-utóbb elakad. Írás hibára gyanakodtam, de már felírtam többször ís és csak nem jó. Felírtam dvd-re is az sem jó. Időnként a hiányzó fájlok változnak, de vannak állandóak mint pl.:rio.dll, swmidi.dll, usr***.dll.
    Lehet, hogy mégis az írókkal van a baj? Van a gépben egy DVD író meg egy DVD-CD combo, mind a kettővel próbáltam, de az eredmény ua. Ötletetek van mi lehet a baj?
  • pedestrian
    Én is a 2 cd-st használom. Nekem megy az update is.
  • lck
    wanadun fenn van a 2 CD-s
    most azt használom magyarosítva. eredeti xp-nél jobbnak tűnik. csak a live updat-je genyázik ( mivel ugye ebből nincs corporate )de van arra is megoldás.
  • Styrex
    Köszi a magyarítást. A torrentről én is leszedtem a 788MB-os iso fáljt, próbáltam felírni cd-re nem fogadta el mondván, hogy túl nagy a mérete pedig szerintem az iso-t fel kellett volna neki. Na sebaj felírtam egy újraírható DVD-re de nem települt mert vmiért éervénytelennek minősítette a telepítőlemezt. Nektek ezzel az iso-sal sikerült felrakni vagy van másik verzió is?
  • pedestrian
    Tessék. Amíg fenn van szedjétek.
  • Bendegoose
    Bocs, lehet, hogy már elhangzott a kérdés, de csak most keveredtem erre...

Vlki leírná, hogy ez a windows mivel újjabb az XP sp2-től?

Thx,
    B.
  • Styrex
    Az a mgyarítás érdekelne engem.
  • pedestrian
    de meghagytam angolnak és így tudom használni az 7-es explorert. szerintem a mostani legjobb op rendszer a windowsok között.
  • pedestrian
    torrentről töltöttem le és abban bent volt a magyarítás is.
  • Norbi28
    Sziasztok!

Tud valaki címet ahonnan le lehet tölteni ezt a Windowst?
    Privibe is jöhetne.
    Előre is köszi!
  • dave21
    hello!
    Nem tudja valaki honnan lehet letölteni magyarosítást?

Előre is kössz!
  • peter31
    ezzel próbálta már valaki? http://www.rudeo.com/UserGuide.htm
  • Microcosmos
    Privi ment
  • shaky
    hát egyszerűen sehol sem találom a teljes cuccot.
  • Microcosmos
    találtam hozzá magyar teljes nagyar nyelvet
  • Microcosmos
    Most látom ,hogy ugyan ez a bővités xbox-ra is van
  • Microcosmos
    privi ment
  • shaky
    Aha!
    Kerestem, de nem találtam ilyet semelyik hubon.

Nem tudsz esetleg egy hubot, amelyiken fennlehet?
    Privibe is jöhet ha tudsz!
    Köszi!
  • Microcosmos
    DC++ Szedd le , tedd fel, örülj!
  • shaky
    Ezt nem értem!
    Bocsi, de tudnál küldeni valami pontossabb címet?
    hell...