:: Radio - SG ::

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuwwi's trance base
😄D

mukika
ja! :C

Kit--Kat
Danke!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

néha áll ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hen-tes
mosse meggy

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mukika
.pls után ne legyen szóköz.

mukika
így másold be:

http://radiosg.dyn.hu:8000/listen.pls

Kit--Kat
te mitõl tuod???
bemásolom azt ctr+l-be ami kivan írva, de csak error van

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kit--Kat
nekem nem akarja behozni😞((

ez az Endre kicsit kezd eröltetett lenni a 13.perc után😊

\"Life is around you and in you.\"

kira! ha tudnám hogy müxik akkor én is bevállalnám, de inkább hagyom a hozzá értöknek 😊

Pyx
Prezi, linkeld már azt a linket rendesen, htx 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

😉
nem tucc rajtunk kifogni mert szeressük azt is!!!555

mukika
én a Rock/punk/HC/NS kategóriát bevállalom 😄

Taranov
Az elkövetkezendõ 3 hónapban csak Beethoven.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az holnap után kiskedden lesz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

lesz ma rock is?

mukika
ÁZ

áá most már jó

csak nekem akad ki a connecting to hostnál?

hen-tes
nah akkor ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kit--Kat
annyi jó kis szám van amit lelehetne nyomni😄D
szerintem sokan nem is ismerik a jó kis régi slágereket, meg van olyan ami ide átse jött.

Taranov
Azt én sem tudom, hogy hogy csatlakozom a szerverre, hogy zenét tudjak lejátszani 😄

Kit--Kat
én mondjuk asse tom, hogy ez hogy mûködik

Taranov
Az is.

Kit--Kat
a dire straits az jó mert magyar is meg angol is😊

dire straits, deep purple 😊

Kit--Kat
hát jó felõlem majd megpróbálhatjuk😄D

Láma!
ittvagyok!
suli vót!

Taranov
Én azzal szeretnék KitKat-tal szeretnék. És régebbi, fõleg 80-as és 90-es évekbeli rockot és fõleg pop-ot szeretnék nyomni, szóval olyan ismert, kedvelt zenéket. Magyarokat is fõleg.

PResident Evil
tékör 😄

aha, kira!

ska, rock 4eva 😊

cSuwwi
300 😛

shit happens

PResident Evil
minden zenei mûfajnak naponta 2 órája van... ezt 2 rádiós nyomatja, az elsõ óra leteltével váltják egymást, hogy maradjon zenei anyag egy hét múlva is 😊

ez a zenei müfaj mit takar, meg h párokban? 😊

szal akkor mikor lehet muzsikot hallgatni? 😊

PResident Evil
hûha mennyien jelentkeznek 😛

de nagy hüle vagyok 😊))

JAH 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

cSuwwi
feltéve ha mûködne, mert egyenlõre még nem megy, majd talán este

shit happens

cSuwwi
nem kell plugin, csak az adáshoz.
aki hallgatni akarja, winampban CTRL+L és beírja a fenti címet

shit happens

Taranov
Jaja, biztos azt is. Meg sugárzási engedély is kell azért, bár lehet, hogy az megfizethetõ.

PResident Evil
nem kell hozzá 😊 ha winampod van akkor már muszikál... az csak az adókra vonatkozott, de azzal már elkészültünk 😄

váh.. király ötlett 😊
azt a plugint hogy kell átnevezni?

robotnyk
nem engedély, hanem a jogdíjakat kell kifizetni így is úgy is 😊
Taranov
Ja, mert kell hozzá engedély is 😊)

PResident Evil
sztem nemsokára dobjuk az ip-t 😊

lehet párokban jelentkezni zenei mûfajokra... 😊

mukika