5098
-
Chaos Mad #1327 nem azért mondtam, én semmiet mer nem értek hozzá, de nem vettetek figyelembe pár dolgot. -
#1326 figy adjak egy 2 perces próbaadást? -
#1325 mi a különbség akkor mond el! -
#1324 vártam h reagálsz-e rá. -
#1323 hülyeséget beszélsz ember. -
#1322 és? akkor többet... ezért van... -
#1321 látom már ez a topic több hozzászólást fog kapni mint a Milyen zenét hallgatsz topic ;) -
#1320 megnézzük te miet csinálnál... -
#1319 ugyis csak szövegelés megy... -
#1318 miért is? mi a baj a jelenlegi műsorral? -
Chaos Mad #1317 kiváncsi lennék arra kivámság müsorra, le se adnák amit kérnék. sztem ezt az egészet kicsit elkapkodtátok, felületes a szervezés. -
#1316 hja, 20 mp-enként refresh... több refresht nyomok mint entert :) -
Chaos Mad #1315 ........
[nem szolal meg inkább] -
#1314 óóóó meg még mit nem... ez a rádió topicja... itt történik a társalgás... -
#1313 egyenlőre szabad... avgy kívánság műsor -
#1312 dobj össze vmi olyasmi caht-et mint ami má van az sg.hu/forum.php -n, de nincs benne a Hümmögő gyerek :) -
Chaos Mad #1311 nemisö -
Chaos Mad #1310 laza ska, punk rock meg rap mehetne hétföre :) -
#1309 miazistent csináljak? :o -
#1308 azis igaz, bár több száz hozzászólást nem olvas vissza mindenki. -
#1307 lusta :D -
#1306 de akkó meg nemlehetne visszaolvasni:( -
Chaos Mad #1305 de akkor gyorsan kéne olvasni :) -
#1304 jobban járnánk ha chat lenne és nem ezt a fórumot kéne állandóan frissítgetni. Prezi moderátorelvtárs intézkedjen! -
Chaos Mad #1303 miko? jo figy.. mehetne a sex pistols is, meghallgatom azt is :) -
#1302 hát ja, de mind1:) -
Chaos Mad #1301 nem.. -
Chaos Mad #1300 kötöcköttem ugy öszintén? -
Chaos Mad #1299 mind1 :) -
#1298 nahát a smafu vagy a must nem hinném, hogy valamivel is jobb lenne, a pistolsnál, de most erről ne vitatkozzunk -
Chaos Mad #1297 igen -
#1296 teljesen jól van eddig. hétfőre szerváljatok vmi rapet meg punkot 1-1 órára azt kész. -
Chaos Mad #1295 én nem ilyen punkra gondoltam sose, hogy aurora meg sex pistols, azokat rühellem :D
hanem skate, ska... na ezek már zenék, pl: pennywise, rancid, nofx, offspring, red hot chili peppers, anti-flag, bloodhound gang, brigád, must, smafu, ska-p, millencolin ....stb -
#1294 szerintem meg adják le, én max Sex Pistols-t tudok leadni -
#1293 méé a techno meg a trance sztem tökugyanaz, a chillu is valami olyamsmi, de ha nem akkor keveredjen a 3 szerintem. -
Chaos Mad #1292 ok, nézd meg, 2 trance van, azt hittem ez a rádió egy közösséget fog szolgálni ahol minden egyenlö részben megtalálható, nem pedig ugy hogy egy csomo mindent kihagynak... -
#1291 punk-rock télleg lehetne!!!! -
Chaos Mad #1290 amugy ez nagyon jol megvan oldva ahogy elnézem... alig van vmi, itt van még egy csomo müfaj, amit leirtak a többiek is, hely meg nincs, a rockba meg nem adják le a punkot mer az szerintük nem rock, mit ne mondjak elég kitünö a szervezés... ennyit erröl -
#1289 nálam a hip-hop még nem gépzene! -
#1288 nincs techno nap :((