5098
-
#4816 a szerver tényleg gyenge volt eddig bírta. totál behaélt holnap megyek be érte és hozom ki a vasat valahogyan ujraélesztem az a baj hogy minden eggyes port scennelésekor icmp csomagookal bombázták a szervert és azt nem birta szerenncsétlen
a tűzfal kiálta a próbát meg álta a sarat de az egy szoftver a hardver adta be a kulcsot a sok adattól -
#4815 Te csak ne magyarázz! mert ha nem lesz szerver akkór nem lesz kinek jáccanod éjjel 2kor! -
#4814 az én faszomon ne, thx.:D -
#4813 Free, valahogy érd utol, vagy úgyis feladja 1 idő után (mondjuk holnap) és akkor hétvégén mehet minden faszán! -
#4812 lenne hozzá 1-2 keresetlen szavam...
gyakoroljon más gépén.... rohadjon meg. -
#4811 Nálunk is mindig próbálkoznak japánból meg olaszországból stb., szerintem véletlenszerűen, nem is ismerik a szervert -
#4810 ki lehet ekkora segg aki pont ezen a szerveren próbálkozik?
van akira gyanaxom, de nem írom be a nevét. -
#4809 én nem haragszom, csak mondom a sors fintora, hogy mindig akkor van valami gixer, amikor jön a műsoridőm. vagy nem megy, vagy nem vagyok otthon, etc. :)
tűzfal nem fogja a portscant? beszélj valami linux guruval. lehet hogy gyenge a gép, de portscantől nem halhatna le. A sok ip meg nyilván proxyt használ. -
#4808 tényleg ne hari de ezzel most télleg nem tudok mit teni. valami kis köcsög f.... egyfolytában futtatja a portscant a gépen eddig a TCP portokat most meg az UDP portokat nyomtja végig és szerencsétleg gép meg eléggé gyenge és valahogy ettől a sok cuccostól inkább újraindúl
eddig kb 60 IP t váltott a gyerek. hallod nem tudom utolérni. tiszta gáz -
#4807 heh. már többször is mondtam, hogy azért nincs sosem műsorom, mert amikor műsoridőm lenne, sosincs szerver.
valahogy már nem csodálkozom ezen sem :) -
#4806 most lehet hogy egy darabig nem lesz jó a szerver de ne engem szidjatok mert valami köcsög ma egész nap törte a szervert.
oly mértékben gáz a cucc hogy folyamatosan 5 percenként restartolt a szerver ami sem a táőpnak sem a procinak sem a vinyóknak nem tett jót. szóval most ez van próbálok lóvét gyüjteni egy jobb masinára és utánna megint mehet a dolog
-
#4805 vagy volt -
#4804 meg atc is van :) -
#4803 van már Atb, Izb... ezekután én átkeresztelem magam Bob -ra... -
izb #4802 Hál istennek,hogy nem hasonlítasz rá.............
Hova vezetne igy a világ.......... -
#4801 egy kis off ....
mostanában terjed egty vírus főlleg a download oldalakon. a neve Win32/StartPage.NBS1
nem nagyon találni infót róla egyenlőre csak annyit hogy a NOD32 felismeri de nem tudta nekem leszedni.
A Vírus egy Troján nak ismeri fel. amit csinál az az, hogy átírja az explorrerben az indítólapot egy system32.dll re és nem enged ki más címre csak egy kis cég troján eltávolító programjához amit ingyenesen le lehet szedni. na az az egyetlen progi ami rendessen le tudná szedni ha 48 dollárért regisztrálod.
Jó Busines...
Szóval mindenki figyeljen.
még annyi hogy én megúsztam volna mert a NOD 32 nem engedte volna be de mellényúltam és onnantól vége. de Norton és Mecafe alatt símán becsúszik a gépre -
#4800 Milyen szerencse is hogy nem hasonlítok arra a... (már majdnem csúnyát mondtam) -
izb #4799 He he ez nem is csoda:))Nem vagy egy ATB!
Ezt még gyakorold:)he he -
#4798 Nem sokan voltak kiváncsiak rám :C
Talán a jövő héten. -
#4797 Szóval a helyzet:
Hatkor nekiállok
Mixelek élőben amig bírom
mp3pro-ba lesz a kódolás (64k) (ha valaki akarja, akkor még előtte szól és átnyomom mp3-ba, ott 128-cal szépen ment)
Számcímek nem lesznek
Tracklista a szett végén
Elmentem a mixet, majd értekezünk kinek kell
Msn-en megtaláltok ([email protected])
-
#4796 én melózóm :( -
#4795 Este hattól 90-es évek klubhimnuszai, és egyéb kellemes zenék! -
#4794 micsoda megállapítás! :O -
#4793 zaj megvolt:)
tanulság: aphex twin nem egy tömegzenét játszo valaki:D -
#4792 most értem haza, csatlakozom minnyá, ha még megy adás -
#4791 most 2en hallgatnak :OOO -
#4790 ilyenkor mindenki a barmok közt/a tv2 másolt barmok közt-jét nézi -
#4789 vmi átok van rajtad :DDD -
#4788 hát ez naon loller hogy engem hajnali 1-2 ora fele többen hallgatnak mint ilyenkor. -
#4787 megy a club play himnusz!:DDD -
#4786 én meg akkor 6tol elkezdem kifulladásig. és addig irja le mindenki h milyen stilust szeretne hallani. hátha ugy alakitom :) -
#4785 hát majd szombaton menjen 5től... talán mdjay is csinál prog mixet mint ahogy azt tervezte és akkó a playlistben az uccsó 2 sort átírjuk időben... -
#4784 Ma a Dani után berakhatnátok, mert akkor én holnap jelentkeznék már! -
#4783 jah majd annyi hogy manuálban fogom elindítani a lejátszást mert nem bízom eben az időre beálítom dologban -
#4782 nah nem tudom miért nem indúlt el a cuccos. az eggyetlen ötletem az az hogy valaki épp fent volt a szerveren zenét tesztelni amikor a szerencsétlen progi is fel akart menni és ha már van egy rádiós akkor öt nem engedi fel a shoutcast. és ő nem is próbálja meg többet. szóval ez az állapot most.
Jast koma akkor mikor menyjen le a mix amit összetettetek ? jah és ne legyél olyan mint szacsi eddig az volt a gond hogy nincs stabil szerver most van stabil szerver most örüljünk ennek :c))) -
#4781 Nem gondoltam én se hogy végignyomom :D
Majd meglátom zenékkel is hogy bírom... -
#4780 hehehe, kíváncsileszek meddig bírod ha mindenhéten ennyit akarsz zenélni :)
eccer nyomtam le 1 buliban 8 órás szettet, engem lefárasztott. (igaz a pitchelés meg tekergetésre koncentrálás miatt) -
#4779 Gondolkodtam, lehet át kellene rakni engem keddre, akkor már elkezdeném 6-kor és nyomatnám kifulladásig. :D -
#4778 na mizu fiatalok?
nem ment tegnap az adás????
hm......
Pedig pomntban 5 kor el kelett volna kezdődnie.
utána nézek miért nem ment
-
#4777 Vinyl ad nekünk izelitöt h mi lessz hétfön :))