5098
-
#4856 ok, hozzatok nőket meg piát! csípsz, kis cucc stb! intézkedjetek! -
#4855 ma este, hozzátok ! -
#4854 oké, hova megyünk és mit fizecc? -
#4853 egyezzünk meg egy időpontban, ok ? -
#4852 Várni várható. én megigértem amint lesz szerver azonnal lesz ráűdió is rajta
De egyenlőre vas nincsen -
#4851 várható, a 3as vágányra pár héten belül. -
#4850 nos akkor várhato radio a közeljövöben?? vagy végleg behalt a dolog? -
#4849 Köszönöm Feltettem :c) -
#4848 szívesen :) -
#4847 köszönjük a mesét dzsászt bácshe' mostmá vili! -
#4846 eccer volt hol nem volt eccer 1 szerver amit addig hekkeltek míg tönkrenem ment. illetve volt 1 állat aki mindennap leterhelte zajjal éjféltől hajnal 3ig. most meg ha lesz új gép, rádió folyt. köv. jóccakát gyerekek. -
#4845 szoval most akkor lessz sg radio, ha összegyülik xy pénz?
vagy vki mesélje el h mi a szitu. -
#4844 csak h teljesen jó legyen ;) -
#4843 beletettem :9 -
#4842 gyűjtünkben kimaradt az Ű betű :) -
#4841 tess:
http://pyx.uw.hu/banner_lap.swf
http://pyx.uw.hu/banner_lap.html -
#4840 adok én neked többtáblás csokit.... -
#4839 még ma felkerül a többtáblás fórum, onnantól már csak pár dolog és mire meglesz a doménreg, addigra talán el is készül. (február első hete kb) -
#4838 hja látom megy az ügyködés rajta :) -
#4837 ehh. sry, de én is el vagyok most havazva a fórummal. fleshez amúgy sem értek, az a grafikusok játéka... -
#4836 nincs kedved normálisan megszerkeszteni ??? nekem valahogy most se erőm se energiám se ötletem rá. meg most 6 millió más dologra kellene figyelnem meg foglalkoznom. ha megcsinálod akkor azt teszem fel és hozzátehetnéds a leíráshoz akkor a rádiót is :C)))) -
#4835 Így van. -
#4834 Vettem :c)
Átszerkesztem úgyis gyorsan -
#4833 nekem 1024x768, nagyítva olvasható, csak akkor meg görgetni kell. alapból kellett volna nagyobbra, vagy megadni a width/height-et hogy olvasható legyen. -
#4832 Thx, nekem 1400×1050-es felbontásom van -
#4831 Flash es az oldal jobbklikk és zoom
Egyébként nem értem a dolgot mert nálam 1280*1024 ben tökéletes. egyébként már 21 ezer Ft megvan a szerverhez a rádió lehet hogy menni fog már hamarosan lehet a jövőhéten mert ahoz nem kell izom gép és lesz most egy backup gép amit köölcsön kapok -
#4830 Ilyen kicsi betűket nem tudok elolvasni, sry, a kép meg nem nagyítható :( -
#4829 tök jó, még lehetett volna piros alapra feketével, akkor tényleg nem lehetne elolvasni :D -
#4828 Nem biztos. Csak Freenek meghalt a szervere, és arra megy a gyűjtés: HELP! -
#4827 nos akkor ki lehet jelenteni, hogy ez a project meghalt ? -
#4826 Total Recorder
Van egy olyan opció (ha jól emlékszem) hogy What U Heard (amit hallasz) azt hiszem ezzel menni fog! -
#4825 rádiós kérdést
hogyan lehet felvenni rádióadást winampban? -
#4824 pázz :\ -
#4823 "A Radio SG szervere jelenleg nem elérhető!"
-
#4822 HI.Elnézést de eléggé inaktív voltam vagyis már rég volt adásom!De bepotolom ma ha kapok 1 server címet és 1 passor + user-t. -
#4821 na megtudtam hogy amivel támadták a szervert az ugyan az a technika volt amivel fél éve bedöglesztették a yahoo szervereit, állítólag -
#4820 De akkor sem lehet mit csinálni, max. odamenni és megverni az illetőt :-/ -
#4819 tudom, gondoltam erre is, de akkor is vannak tippeim :P -
#4818 tippjeimn nekem is vannak hogy kik lehettek de buták voltak mert 2 géprőúl művelték minteyg 120 ip felhasználásával de aMAC addres mindig ugyan az maradt nekik :) -
#4817 már írta, hogy nemcsak a rádió megy a szerverről, hanem pár honlap, ts szerver, stb.
nembiztos hogy pont a rádió miatt akarnak betenni. [okoskodik]