5098
-
#84 ha van elég anyagod, és időd, akkor szívesen biztosítok neked adáslehetőséget... mindent meg lehet oldani... csak tudod van statisztika is... ha sokan hallgatják, akkor tuti marad ! azért mert sztem kevesen fogják hallgatni, és ugyebár az értelmetlen :\ -
#83 szvsz kicsit el vagy tévedve, mert ezt úgy mondtad, mintha tele lenne az sg hozzám hasonló elektro-buzikkal. :) -
#82 csönd
talán elfelejti, és beragjuk!!! [hekkel] -
Aspyrin #81 #52 -
#80 #69 -
#79 az műsort !!! LÁL !!! -
Aspyrin #78 #34,#52 -
#77 jazz jóak
én is kérek -
Aspyrin #76 lál -
#75 mitö? :o -
#74 kezdeni :D -
#73 A sajat radio vagy kozossegalkotasra, vagy zenei muvelesre jo. Masra nem! -
#72 mitö? :o -
#71 nyugodj meg nem így lesz... sztem keddtől kellene... -
#70 van:D -
#69 egyébként sztem simán lehetne jazz is.és mondjuk egy nap lenne a disco, 1 nap pop, 1 nap jazz, 1 nap rock, 1 nap hip-hop, ne mondjuk hétfő trance, kedd techno, szerda house, csütörtök hárdteknó, péntek hárdhárdteknó, szonbat pop, vasárnap meg rock, mer akkor mf3 -
#68 mékcask migrofonod senincs!!! -
#67 hidd el, tudok olyat mutatni ami nincs meg neked :DDD
de nem jó, hogy 8 tól 10 ig hallgatunk, dumálnuk - sztem pörögne a topic... :) -
#66 thx :DDD csak servver kellene !!! -
#65 thx ! -
#64 lesz :D -
#63 miért is jó a rádió ?
na ne mondjátok, hogy azért hallgatnátok, mert otthon nincs meg .. -
#62 Különben jópofa ötlet Prezi :) -
#61 De aztán parti zenét is nyomass! :)) -
#60 hehe
- üzenet - -
#59 én minden szempontból támogatom az 5letet. -
#58 csak két óra? müsorvezető lesz? :D -
#57 reménykedtem hogy 2 új üzenet vmi mondanivalót is hordoz erre az egyik egy szmájli, a másik meg egy ... :DDD -
#56 Jujjuj asszem törölve leszel ha ezt meglátja egy admin! :-D
#2 RULEZZZZ!!!!!! -
#55 :) -
#54 spam ! :o -
#53 nem lenne publikus, bár tényleg nem elhanyagolható gondok ezek... úgy gondoltam, ogy bedobom topicba az ip-t és passwordot és így menne a rádiózás... -
#52 nos igen... ez egy elég kicsi project, tehát örülünk ha zenei végleteket, és pár stílust ami közöttük van, tudunk képviselni... sztem jazz valószínű csak később fog beinuldni... :\ -
#51 nos, most a kezdeti időszakban sztem bőőőven elég lesz ez a 2 óra, de áttehetjük 9től 11ig is, ha vki barátok köztöt néz...:D -
#50 majd megdumáljuk ;) -
#49 nah ugyan így lesz... csak gondold el napokra bontva és 2 órás adásokban... MÉG :\ -
#48 nyugi, nem maradsz ki te sem :) -
#47 ez szigorúan housemade, csak tőlünk, csak nektek... -
#46 thx :) -
#45 igen, csak más stílusú zenék persze, más napokon :)