5098
-
#124 [nem ért hozzá]
[dízdzsoké] -
#123 stations rádijó eccerűe. ahhoz szerver se kő, asszem. -
#122 anyád
mf3 -
#121 áz :D
-
#120 okéj. beszász? -
#119 zacsi :DDDD -
#118 fordítva vette be a gyógyszert DDD% -
#117 bocs, szacsi.
most véletlenül írtam el, becsszó :D -
#116 mivan zacsi, elgurult a gyógyszered?
ma egész nap ilyen gyagya lettél, vagy mi van? -
#115 szacsi maradj :D
csinálj külön rádiót
konkurenica is kell :) -
#114 na mindegy... ha leszserver akkor majd meglátod... nem idegesítem magam... -
#113 belelátoka zagyadba
mermér, törölsz? :P -
#112 HOL AZ ISTENBE LÁTOD TE EZT ?! ne idegesíts fel... -
#111 nem kusé, csak leírom a véleményem, mert eddig úgy néz ki, hogy a műsoridő 70%a diszkózene lesz, ami nem éppen egyenlő a többi stílus műsoridejévelö -
#110 kusé... ha itt fogsz károgni akkor semmi értelme... egyenlően lesz beosztva... -
#109 aham , persze. és akkor minden diszkósílusnak külön napja lesz, mi? -
#108 látom első kritikusunk is megjelent -
#107 bíztam is benne :D -
#106 Ki az a főkocka, aki az sg radiojara partyzna?
Imho "party zene" teljesen folosleges. Ha zenes musorokat akartok csinalni, akkor az minosegi legyen, barmilyen stilusrol is legyen szo...
Legalabbis en igy latom. -
#105 mondtam, hogy ő lesz az első jelentkező :P -
#104 veled meg ebszélni szeretnék, szal gyere fel icq-ra:) -
#103 hmmmmmmm :))))))
jóak
töménytelenül! -
#102 egy külön műsor keretében elvállalom a parti zenét is de nem keverem a jó trance-el :) -
#101 etcer egy hónapba,de nem töpször
csak razmusz lesz -
#100 TÉK ! :o -
#99 ajh... -
Xboxman #98 deep purple,led zeppelin meg doors legyen soxor ám!!!!4 -
#97 naugye :DDD
de ha lesz... -
#96 nincs szerverem -
#95 lol -
#94 mitö ? :o -
#93 kezdjed má! -
#92 akarod a rock részelget csinálni ? -
#91 értem... sajnos ez nem globeális rádió lesz, csupán azok tudnak akik ebbe a topicba járnak majd, szóval esetleg ide lehetne szavazást kiíratni.. de sztem felesleges... majd meglesznek a programok, és mindenki ahhoz igazodik majd... megpróbáljuk a legjobbakat... de ne az legyen hogy 1 hét után lehurogtok hogy nincs semmi, mert örülök ha valahogy elindul majd... -
#90 #89 -
#89 ha a statisztikát fogod lesegetni, akkor felesleges rokkot meg jazzt beragni, mer a sg 90%a diszkózs, zsal... a maradék 10% 5%a numetálos, az meg fos. a maradék 5%nak pedig csak a 2,5%a hallgat rendes rokkot, mert a többi 2,5% britnit pléjerezö. -
#88 nám -
Aspyrin #87 Esetleg nem lehet egy kérdőívet kidobni a fórum kezdőlapjára, hogy ki mit hallgatna? Nem vagyok szemellenzős jazz rajongó, de ha már választhatok, akkor maradnék a "hangszeren" játszott muzsikák mellett, legyen az akár blues, rock stb. -
#86 mert úgy is van :-/ -
#85 nu-jazzből naprakész vagyok, félmegoldásnak jó lesz? :)