Metró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy érdekes videó
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Utána meg jöhet a 4Metro, hejehuja.
pár hétig lesznek csak fent, úgyhogy érdemes õket minél hamarabb letölteni
[/spam]™
néha még reggel is ülök metrón, mert tudom hogy pl. a következõ megállóban kiürül az egész elsõ kocsi, mert ott van pont a kijárat
sok ember az alapján száll fel, hogy minél közelebb legyen a mozgólépcsõhöz (tömeg pszihológia)
, aztán persze sorba állhat mire feljut
én nem ez alapján döntök, nekem mindegy hogy leszállás után fél perccel több vagy kevesebb a séta
Egy példa: Rokonaink az Ecseri út-i megállónál laknak (vagyis közel hozzá, mindegy). Mikor megyünk haza, akkor az állomás vége felé megyünk, mert Mi meg a Lehel-en szállunk és arra közelebb van a hazafelé. Mikor jön a "kukac", ugye látjuk hogy hol vannak meg hol nem. Szerinted? MINDENKI, de tényleg MINDENKI a leghátsóba ül-áll, de még este tízkor is... komolyan mondom, hogy két-három majdnem üres kocsi van az elején ill. középen és hátul meg mindenhol ülnek és az ajtókban állnak. Ezt hívják balszerencsének?
The Matrix has you...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azért, mert sorbanállás van az elsõ kocsi elõtt a megállóban emiatt.
amúgy a két végén kevesebben vannak mint a közepén
persze lehet tudni hol több a le-, felszálló
Pillangó és Örs között még jó hogy az elején többen vannak

The Matrix has you...
Miert gond, hogy mindenki az elso kocsiba szall? Ez miert lassitja a "csukodasi" folyamatot?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Majd persze a kövi leszállónál leszáll.
[/spam]™
Semmi.
Csak gratula, h rájöttél! :)
A szerelvény a kukac. - én is így értettem elsõre :)
[/spam]™
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Olyan szinten nem közlekednek logikusan az emberek... és nem figyelnek egymásra.
Ez a legnagyobb baj..!!
; )
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Szoktam idõnként jegyet venni, mert nincs kedvem akadékoskodni. Ez csak kivételes esetben fordul elõ, pl. ha a deák vagy valami nagy ellenõrzõs hely felé megyek. Vannak olyan állomások, ahol hónapok óta nincsenek ellenõrök. Oda minek vegyek:)
The Matrix has you...
ha bérlet-bemutatás utólag, akkor valami 500 péz (8 napon belül fizetve)
ha helyszíni bírság akkor 2000 asszem.
ha meg sehogysem fizetsz és letelik a 8 nap is akkor 4500-5000, ha nagyon soká nem fizetsz akkor jönek a kamatok is. De ilyenrõl még nem hallottam, hogy valakin behajtsák azt amit nem is lehet...

The Matrix has you...
Jegyet is vettem( sokszor ) 1 kallert nem láttam.
Utána már jegyet se vettem.
(Egyébként mennyi a bünti ha jegy nélkül utazom??)
az a mozaik olyan nyugtató volt, most pedig vacak fehér fémlemez mindenhol
sok kép
hahahahahaha