54
Van valami történetetek a \"kukaccal\" kapcsolatban?
  • CattiBrie
    Én jegyet nem vettem és láttam ellenőrt is egész közelről... :)
  • Factor_007
    Én is láttam metrót. Sőt, ellenőrt is messziről. Ráadásul még jegyet is vettem. Na ezt kapjátok ki. :)
  • CattiBrie
    Én már láttam a metrót! :D
  • Cnut
    Én meg itt lakom a multikúltúrális ny pályaudvar vonzáskörzetében. Ezt nem hagyom hogy elrontsák!
  • blackgamer
    én a régi Blaha Lujza teret akarom!

az a mozaik olyan nyugtató volt, most pedig vacak fehér fémlemez mindenhol

sok kép
  • Cnut
    Ez lesz az! Ismerős mindenkinek az a népszerű sport ami csak nehéz súlyban létezik sajna, hogy a kérem vigyázzanak szöveg után a kedves utastárs lelkesen rohan az ajtó felé és élvezettel becsapódik a kocsiban tartózkódók tömött sorai közé. Aki még nem látta használjon reggel tömegközlekedést! Más járműveken is megfigyelhető!
  • Taranov
    Mert akkor nyomtad meg a gombot, mikor valaki más is, és az ő üzenete helyett a tiéd jelent meg. Ezt hívjuk kilökésnek.
  • Cnut
    Nembaj, nem is kell az legyen. Csak hátha valaki beírja ide véletlenül az élet értelmét. Ja, ha valaki szintén véletlenül tudna szerezni egy olyan fém táblát ami a kocsik oldalán van tele ciril betűkkel meg a gyártás évével akkor légyszi dobjon egy mailt a [email protected] -ra. Köcc. Mindjár írok egy sztorit, csak jusson egy az eszembe...
  • blackgamer
    rá gondolsz?

hahahahahaha
  • Cnut
    Ebből mé lett kettő?
  • Ron Ragm
    van egy olyan érzésem hogy nem lesz itt hosszúéletű a topic
  • Cnut
    Na, föld alatt van az a kék vonatszerű ízé, meg ellenőrző nénik-bácsik. Szerintem már lehet hogy láttátok is közelről! Élmények?
  • Cnut
    Na, föld alatt van az a kék vonatszerű ízé, meg ellenőrző nénik-bácsik. Szerintem már lehet hogy láttátok is közelről! Élmények?
  • Ron Ragm