54
Van valami történetetek a \"kukaccal\" kapcsolatban?
-
Én jegyet nem vettem és láttam ellenőrt is egész közelről... :) -
Én is láttam metrót. Sőt, ellenőrt is messziről. Ráadásul még jegyet is vettem. Na ezt kapjátok ki. :) -
Én már láttam a metrót! :D -
Cnut #11 Én meg itt lakom a multikúltúrális ny pályaudvar vonzáskörzetében. Ezt nem hagyom hogy elrontsák! -
blackgamer #10 én a régi Blaha Lujza teret akarom!
az a mozaik olyan nyugtató volt, most pedig vacak fehér fémlemez mindenhol
sok kép -
Cnut #9 Ez lesz az! Ismerős mindenkinek az a népszerű sport ami csak nehéz súlyban létezik sajna, hogy a kérem vigyázzanak szöveg után a kedves utastárs lelkesen rohan az ajtó felé és élvezettel becsapódik a kocsiban tartózkódók tömött sorai közé. Aki még nem látta használjon reggel tömegközlekedést! Más járműveken is megfigyelhető! -
Mert akkor nyomtad meg a gombot, mikor valaki más is, és az ő üzenete helyett a tiéd jelent meg. Ezt hívjuk kilökésnek. -
Cnut #7 Nembaj, nem is kell az legyen. Csak hátha valaki beírja ide véletlenül az élet értelmét. Ja, ha valaki szintén véletlenül tudna szerezni egy olyan fém táblát ami a kocsik oldalán van tele ciril betűkkel meg a gyártás évével akkor légyszi dobjon egy mailt a [email protected] -ra. Köcc. Mindjár írok egy sztorit, csak jusson egy az eszembe... -
blackgamer #6 rá gondolsz?
hahahahahaha -
Cnut #5 Ebből mé lett kettő? -
van egy olyan érzésem hogy nem lesz itt hosszúéletű a topic -
Cnut #3 Na, föld alatt van az a kék vonatszerű ízé, meg ellenőrző nénik-bácsik. Szerintem már lehet hogy láttátok is közelről! Élmények? -
Cnut #2 Na, föld alatt van az a kék vonatszerű ízé, meg ellenőrző nénik-bácsik. Szerintem már lehet hogy láttátok is közelről! Élmények? -