54
Van valami történetetek a \"kukaccal\" kapcsolatban?
-
Kepek #54 "2020-ban elindulhatna egy rákoskeresztúri végállomással rendelkező metrószárnyvonal építése" -
Kepek #53 120 éves a budapesti földalatti közlekedés -
Christo #52 2-es metró és a gödöllői hév összekötése
egy érdekes videó -
Christo #51 Új képek a Keleti pu. 2-es kijáratáról -
Christo #50 4-es metró építésével kapcsolatos képek -
Christo #49 Ezt persze mind hitelből. Mire igazán leterhelődik az ország a mai vezetőség már nem is fog élni. -
#48 A Metro újságban írták, hogy a 3-as metrót is felújítják és már elkezték az állapotfeméréseket is. -
#47 Nem, mert a 4-es metró az összes pénzt elviszi. Csoda, hogy a kettest is be tudják fejezni... -
#46 lehet, hogy a 3-as metrót is elkezdik felújítani. -
#45 Ez lesz az utolsó év hogy felújítják a 2Metrot, hála égnek sok volt belőlle, főleg akkor ha az ember ott dolgozik :D
Utána meg jöhet a 4Metro, hejehuja. -
Christo #44 Metrós filmek letölthetőek innen
pár hétig lesznek csak fent, úgyhogy érdemes őket minél hamarabb letölteni -
Christo #43 http://metro.lap.hu/ megújulva, sok érdekes linkkel, leírásokból és galériákból is, érdemes végigböngészgetni ;) -
#42 És spec. szeretek a tömegben felmenni, mert ha esetleg vannak ellenőrök... -
blackgamer #41 ha kitapasztalod hol vannak sokan, akkor te nem oda mész nem?
néha még reggel is ülök metrón, mert tudom hogy pl. a következő megállóban kiürül az egész első kocsi, mert ott van pont a kijárat
sok ember az alapján száll fel, hogy minél közelebb legyen a mozgólépcsőhöz (tömeg pszihológia)
, aztán persze sorba állhat mire feljut
én nem ez alapján döntök, nekem mindegy hogy leszállás után fél perccel több vagy kevesebb a séta -
#40 Hogy hol ülnek-állnak sokan? Mindig ott ahova Te is fel akarsz szállni!!! Nem?
Egy példa: Rokonaink az Ecseri út-i megállónál laknak (vagyis közel hozzá, mindegy). Mikor megyünk haza, akkor az állomás vége felé megyünk, mert Mi meg a Lehel-en szállunk és arra közelebb van a hazafelé. Mikor jön a "kukac", ugye látjuk hogy hol vannak meg hol nem. Szerinted? MINDENKI, de tényleg MINDENKI a leghátsóba ül-áll, de még este tízkor is... komolyan mondom, hogy két-három majdnem üres kocsi van az elején ill. középen és hátul meg mindenhol ülnek és az ajtókban állnak. Ezt hívják balszerencsének? -
#39 ÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááá!!! :) Ez nagyon jó! :DDDDDD -
#38 Az jópofa volt, mikor 1-es villamoson benyomták, hogy "a két hátsó kocsi is a Népliget felé megy" :D -
#37 Én metrón nem utazom sokat, konkrét (napi) tapasztalatom a HÉV-en és a villamoson van. Mindenki az elsőbe száll, a vezető a HÉV-en néha benyomja az ajtók záródnak című felvételt, a villamoson meg a végállomás felé már ordít a mikrofonba az idegességtől. -
#36 Erről van szó :D -
#35 Ennyire debil vagy? :) Már bocs.
Azért, mert sorbanállás van az első kocsi előtt a megállóban emiatt. -
blackgamer #34 ezért vannak a mozgólépcsők eltolva minden állomáson
amúgy a két végén kevesebben vannak mint a közepén
persze lehet tudni hol több a le-, felszálló
Pillangó és Örs között még jó hogy az elején többen vannak -
#33 LOL -
#32 Mert már mikor az ajtón folynak ki az emberek és a dagadt nyanya segge kilóg, akkor nem lehet becsukni azta k**va ajtót....
-
#31 Nem ertem az osszefuggest.
Miert gond, hogy mindenki az elso kocsiba szall? Ez miert lassitja a "csukodasi" folyamatot? -
#30 Én aszt bírom, amikor a nyanya rohan a busz után, majd felszáll, mert elérni, aztán meg le akar ülni, ilyen jó kondiban.
Majd persze a kövi leszállónál leszáll. -
#29 Engem az idegesít leginkább, hogy az összes hülye nyanya/ nem nyanya az első kocsiba szál, ezért tudják lassan csukni az ajtót. Ha nem szállnának 3× annyian az elsőbe, mint a többibe, akkor mindenki tudna ülni és nem kéne olyan hosszú ideig hallgatni az ajtózáró sípszót. Ez nem csak metróra érvényes, busz kivételével minden járműre. -
#28 Bocsi!
Semmi.
Csak gratula, h rájöttél! :)
A szerelvény a kukac. - én is így értettem elsőre :)
[igazábólnemértihogyhogylehetmáshogyérteni] :) -
#27 hülyeséget mondtam?
[nemérti] -
#26 Bravó! :) -
#25 kukaccal? hol van ametróban kukac? vagy a szereélvény a kukac? -
#24 A nyugati aluljárót elrontani? Mit lehet azon még rontani??? -
#23 Szerintem ez a segge... -
Szofi #22 Én vmlyik nap csak este kavartam be a városba, de a metrón két perc alatt síkideglettem...
Olyan szinten nem közlekednek logikusan az emberek... és nem figyelnek egymásra.
Ez a legnagyobb baj..!!
; ) -
#21 én nem tudom, méh soha nem fizettem :) -
#20 Amúgy nekem is vannak sztorijaim, de ezek nem annyira érdekesek szerintem, mivel szánalmas az egész. Értem Én, hogy fizetnem kellene egy szolgáltatásért, csak sajnos olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy még ezt a "pár" ezer forintot is meg kell gondolnom, hogy olyanra költsem ami szükséges, mint pl. a kenyér és a tej.
Szoktam időnként jegyet venni, mert nincs kedvem akadékoskodni. Ez csak kivételes esetben fordul elő, pl. ha a deák vagy valami nagy ellenőrzős hely felé megyek. Vannak olyan állomások, ahol hónapok óta nincsenek ellenőrök. Oda minek vegyek:)
-
#19 Az attól függ, hogy mit mondasz:))
ha bérlet-bemutatás utólag, akkor valami 500 péz (8 napon belül fizetve)
ha helyszíni bírság akkor 2000 asszem.
ha meg sehogysem fizetsz és letelik a 8 nap is akkor 4500-5000, ha nagyon soká nem fizetsz akkor jönek a kamatok is. De ilyenről még nem hallottam, hogy valakin behajtsák azt amit nem is lehet... -
#18 -
tehen_m #17 Sőt, én utaztam is metróval :DDD
Jegyet is vettem( sokszor ) 1 kallert nem láttam.
Utána már jegyet se vettem.
(Egyébként mennyi a bünti ha jegy nélkül utazom??) -
#16 én nem vagyok ennyire perverz :) -
Cnut #15 Én meg bérletet is vettem!