PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitöl van ,hogy USBAdvance vagy az USBExtreme elinditása után fekete hátér és lefagy a gép. Modbo 760 as chip van benne lehet ez a gond?
Próbálj ki egy másik játékot, mert nem mindegyik jó hozzá.
Hi!
http://www.sksapps.com/index.php?page=exploitinstaller.html
Végig csinaltam a leirtak szerint a exploit_installer-t de az istenek nemsikerül 😞 PS1 Disc et beteszem és mindig azt irja hogy PSX ID :FAILED !
Milehet a gond?
Végig csinaltam a leirtak szerint a exploit_installer-t de az istenek nemsikerül 😞 PS1 Disc et beteszem és mindig azt irja hogy PSX ID :FAILED !
Milehet a gond?
Valaki miskolc kornyeken tudna csinalni nekem egy memkartya mentest?? Nincs chip a gepben es mar DVD-t sem olvas... =[ Valahogy honoralnam a faradtsagat!
Mehet tovább a topic, amíg nem nyílt warezról szól!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg kéne próbálnod a memorol indítani az USB advancot!
Ide feltettem minden hozzávalót!
data
<#smile>#smile>
Ide feltettem minden hozzávalót!
data
<#smile>#smile>
Vagy esetleg a modbo chip miatt nem megy az Usb advance és a többiek?
Nekem meg Sata2-es 200gb-os Winchesterem van és nem ismeri fel a Hd loader. Gondolom nem kompatibilis. Van e olyan program ami a Sata2-vel kombatibilis külsõ házban Usb-n keresztüli játékhoz.
Az Usb Advance nekem is fekete képernyõ, egy SCPH-77004 pal Slim gépen.
Amikor csak a ps2-õt dugom rá simán a számítógépre akkor sem csinál semmit a gépem. A gépemben egy 160gb ugyszint Sata2-es Winchester van.
Ne is reménykedjek benne hogy felismeri a Ps2-õt?
Ezek a konzolok csak az IDE winchestereket ismerik fel?
Az Usb Advance nekem is fekete képernyõ, egy SCPH-77004 pal Slim gépen.
Amikor csak a ps2-õt dugom rá simán a számítógépre akkor sem csinál semmit a gépem. A gépemben egy 160gb ugyszint Sata2-es Winchester van.
Ne is reménykedjek benne hogy felismeri a Ps2-õt?
Ezek a konzolok csak az IDE winchestereket ismerik fel?
500004-es gépek viszik az usb advance-t? Már 3 cd-t kiírtam villanik a kép feketeség aztán semmi...
A uLaunch-ot úgy kell elképzelni, mint egy indítópultot. PS1 lemezzel bootolva elindul és az elõre bekonfigurált gombokkal különbözõ programokat lehet indítani (nevébõl is következik). Én 3 féle dolgot használok:
HDloader / SMSplayer (filmlejátszás USB-rõl, HDD-rõl) / Filebrowser, de a programmal bármilyen .elf fájlt el lehet indítani. A Megapackot felejtsd el, az csak egy program gyûjtemény, ráadásul protugál nyelvû. A Ulaunch is megteszi.
Letölthetsz még emulátorokat, PS2 ftp szervert ... stb, a filebrowserrel eléred a MC-USB kombót.
Egyszer kell csak beállítani és utána mást nem is fogsz használni.
HDloader / SMSplayer (filmlejátszás USB-rõl, HDD-rõl) / Filebrowser, de a programmal bármilyen .elf fájlt el lehet indítani. A Megapackot felejtsd el, az csak egy program gyûjtemény, ráadásul protugál nyelvû. A Ulaunch is megteszi.
Letölthetsz még emulátorokat, PS2 ftp szervert ... stb, a filebrowserrel eléred a MC-USB kombót.
Egyszer kell csak beállítani és utána mást nem is fogsz használni.
Helo!Az lenne a kérdésem hogy meg van a Hdd mega pack és mikor elindul bejön kép hogy felrakjam a vinyóra,megnyomom az x-et felrakta és után azt írja hogy reseteljem le a ps2-õt, de azt nem tom hiszen a network adapter miatt egybõl kikapcsol így mindig ugyan az jön vagyis mindig fel kell raknom cuccost!!!Help!!!!Thx!!!
Helo!!!Köszi a segítséget!!!Csak egyet nem értek,hogy az Ulaunch.elfel mit kell csinálni?Mert az oké hogy meg van a mentésem a Mc-ra és utána?Vmi olyasmit olvastam hogy egy teljesen üres Pendrivera kell rátenni az Ulaunchból két fájlt a Boot.elfet meg a hd loadert,és elötte meg kell formázni sima fatre.Eddig értem,és akkor ez után kell a ps1 lemez???Help!!!Thx!!!
Mit lehet kezdeni azokkal a game-kal amik nem indulnak USb rõl??
Hallottam valami patch elésrõl, ezt hogy? mit, mivel,van valami
infó erröl??Melyik a nyerõ? iso, mds, daemonnal vagy alcoholal montoljam a géprõl vagy inkább DVd rõl ,ntsc vagy pal,
ez számít egyáltalán??Amelyik nem indul annak mi a bánata?
Hallottam valami patch elésrõl, ezt hogy? mit, mivel,van valami
infó erröl??Melyik a nyerõ? iso, mds, daemonnal vagy alcoholal montoljam a géprõl vagy inkább DVd rõl ,ntsc vagy pal,
ez számít egyáltalán??Amelyik nem indul annak mi a bánata?
Az eredeti exploit szerzõi erre biztatták a vállalkozó szellemûeket. Másold át a mentést (fájlokat) a haverod memojára és a chip nélküli gépen bûvészkedhetsz. Akár a slim PS2 tulajoknak is segítség lehet pl pendrájvra menteni a MC tartalmát, már ha megy az exploit a slimeken.
Ígyvan csak addig kell a lemez amíg bebútol!!,és mivan akkor ha fogom a memokártyát meg az eredeti ps1 lemezt és egy nem chippelt gépbe teszem az is indítaná a vinyórol a mûsort??Vagy pl átmásolom a mc-rol egy másikra mc ra??
Már elõttem is megírta valaki, hogy a chip nélküli PS2 nem indul el lemez nélkül. Ha expolit van telepítve a MCdre, akkor is kell a PS1es origi lemez. Nem olyan nagy dolog berakni 1 CDt és indítani a gépet, ráadásul a Ulaunch indulása után leáll a CDmeghajtó, akár ki is veheted a lemezt.
Chiptõl függ, hogy tud-e bootolni HDDt DEV1, vagy DEV2 módban, én nem értek hozzá, nekem nincs okosítva a gépem.
Chiptõl függ, hogy tud-e bootolni HDDt DEV1, vagy DEV2 módban, én nem értek hozzá, nekem nincs okosítva a gépem.
Helo!!Kösz a segítséget de nekem csak annyi kéne hogy mikor játszani akarok vinyóról,akkor ne kelljen lemezt betenni hanem Mc-ról induljon el a loader vagy advance!!!Ezt csak így lehet mert láttam a sksapps-an hogy ott
máshogy van ott fel kell rakni az installert a vinyóra és onnan kell elindítani, az Ulaunchot meg egy üres pendrivera kell feltenni,ezért kérdeztem hogy hogy fog ez után lemez nélkül betölteni?Thx a segítséget!!!!
máshogy van ott fel kell rakni az installert a vinyóra és onnan kell elindítani, az Ulaunchot meg egy üres pendrivera kell feltenni,ezért kérdeztem hogy hogy fog ez után lemez nélkül betölteni?Thx a segítséget!!!!
Helo!Kiírtam az ar max nevü progit cd-re imagen .cue fájl,de sehogy sem akar elindulni mi lhete a gond??Help!!!!Thx!!!!
Az ulaunch iso-t ird ki cd re 4xes alcoholal.
Az exploit elf et tedd pendrájvra!!Az ulaunchal menj a filebrowsere a mass\ alatt megtalálod az exploit elf et és nyomj O (kört😊 !!
elindul az exploit kér egy ps1 eredetit és csinál egy mentést a memora!
Inditsd ujra be villan egy fehér kép rögtön utánna bejön az exploit menüje.Ezzel lehet másolni simán r1 el penröl akár az advance elf-et a memora.
én ezt használom mert igy megáll a lemez boot után(eredetips) de ha simán írt advace free-vel bútolok, pörgeti amíg kinem nyitom az ajtaját.
Fontos hogy az usb extrem el formázd a vinyot ,és pakold a játékokat! Nekem csak akkor látta az advance! a winhiip-est nem ismerte fel(vastag ,chippes)a gépem. Nem muszáj a memóra mentened ha chippes a géped!! mert az USb advance annélkül is látja a vinyót ha extremel csináltad és jól írtad ki lemezre!!
Ja,és az Ulaunch Elfel mit kell csinálni??Pendrivera kell rá tenni vagy vagy ki kell írni dvd-re vagy cd-re????Thx!!!!!
Helo!!!Ha megcsinálom az exploit installerrel a dolgokat, vagyis csinálok egy mentést a memóriakártyára akkor utána hogy fogja elindítani a Hd advance 3.0-át lemez nélkül?????????Thx!!!!!
Usb re nekem csak az USBextreme-vel formázott vinyó volt jó!
Egy ismerõsöm slim pléjén fogom kipróbálni hogyan lehet valahogy másolt usb advacot inditani.
Egy ismerõsöm slim pléjén fogom kipróbálni hogyan lehet valahogy másolt usb advacot inditani.
Ezeket az usb-s vinyókat csak eredeti ps1-es gammával lehet beüzemelni, esetleg valami más megoldás? Az indításához kell valami cd/dvd vagy elég ha tudja a csip a DEV1/2 üzzemódot? Játékokat erre is winhiippel érdemes tenni?
Ja csak megjegyzem hogy a winhiip-el olyan "rossz" vinyót javítottam meg amitõl elötte a windóz elsem tudott indulni.Le formázta magának külsõ usb-n keresztül, és utánna már a partition magic is látta sõt megcsinálta ntfs-nek.Késõbb az extreme formázta magának ugy hogy most is azt használom pléjhez!! 😊
Petykotól tudom én is !
mindjárt az elsõ zöld!
mindjárt az elsõ zöld!
Vagyis az exploit installert
Helo!!Csak azért hogy az Exploit cd v.1.0.4. hol tudom letölteni fontos lenne!!!Thx!!!!!!!!!!!
Petyko!! Te I S T E N vagy sikerült összehoznom !!!Röviden így:4000ft vettem egy USB külsõházat beletettem egy régi maxtor 80G vinyót.Elõször nem látta sem a PC sem a PS2(régi vastag 39004 es)MASTER-os jumper kellett!!Próbáltam minden féle HDloder meg Usb advance meg kiirkáltam meg meg rátettem a vinyóra viinhip format meg minden féle variáció de semmi.és akkor válaszoltál te a kérdésemre és megtaláltam 😊 az exploit_installer elf-et pendrájvratettem, elindítottam az uLaunchELF v4.08(CD)rõl. File browser részével bekerestem a "mass(pendrájvot)és nyomtam egy kört el is indult az exploit Még jó hogy nem dobtam ki az egy darab eredeti ps1 es gammát ami volt a házban😊 mert arról valamit lenézet és mentette a memo ra.újra inditottam és már be is bootolt az exploital!! Na akkor feltettem a pendrájvra az USB advance elf-et.Inditás megint másolás a memora R1 copy majd irány az mc0 (memoriakártya)és oda paste!!Indítás szépen boot-ol a ps1 el az exploit, azzal pedig inditom a memo-rol az usbAdvanc elf-et.De a winhiip es formázást továbra sem látta az advance .ekkor találtam meg az Usb extremet ezzel lehet a vinyót(ntfs) formázni és feltettem az f1 2005 öt(daemon mountolással)egyenessen usb re .Csak bekellett állítani melyik meghajtóból és hova(nem vettem ki a házából kb 25 perc alatt rá is ment!! és lõõn ... elsõre indult!!Valóban lassabbak egy kicsitt az intrók 😞
de nekm pl úgy fagyott már a ps2 hogy kezdett használhatatlan lenni de a gamma nem akad !!😊 kiválóan szaladt az f1 lemez nélkül!!!kb egy hétig buzultam vele, mindig egy kicsit közelebb a megoldáshoz!De megérte és ellehet indittani adaptor nélkül is.Bocs hogy hosszú voltam.de köszönöm az itt fórumozóknak is!! sok kis hasznos infóból össze lehetett azértrakni.
de nekm pl úgy fagyott már a ps2 hogy kezdett használhatatlan lenni de a gamma nem akad !!😊 kiválóan szaladt az f1 lemez nélkül!!!kb egy hétig buzultam vele, mindig egy kicsit közelebb a megoldáshoz!De megérte és ellehet indittani adaptor nélkül is.Bocs hogy hosszú voltam.de köszönöm az itt fórumozóknak is!! sok kis hasznos infóból össze lehetett azértrakni.
Hello Psx2!
Sorry de nem volt idõ válaszolni. Sajna nem tudom, hogy mi van a HDD mega packban.
Ha csak mindenféle kiegészítõ elf, akkor a filebrowser-rel fel tudod tenni a MC-ra vagy a HDD-re.
Sorry de nem volt idõ válaszolni. Sajna nem tudom, hogy mi van a HDD mega packban.
Ha csak mindenféle kiegészítõ elf, akkor a filebrowser-rel fel tudod tenni a MC-ra vagy a HDD-re.
na jó ,legalább azt mondja el valaki hogyan lehet memorol bootolni egy 39004 ps2-vel??valami ps1 es lemezrõl hallottam valamit??az elfet feltudom tennirá de hogy indítsam el?
pls..<#rinya>#rinya>
pls..<#rinya>#rinya>
Sziasztok
Van egy régi PS2 chipes meg egy usb vinyom formázva vinhiip-el
,fel is tudtam tenni rá az f106 ot de nem is látja az usb advance(másolt) mondjuk elötte sem látta az advance a vinyot ,mivel próbáljam???
Van egy régi PS2 chipes meg egy usb vinyom formázva vinhiip-el
,fel is tudtam tenni rá az f106 ot de nem is látja az usb advance(másolt) mondjuk elötte sem látta az advance a vinyot ,mivel próbáljam???
Helo!!!Csak azért írok hogy a Hdd mega packot hogy tudom a ps2 vinyójára feltenni?Köszi!!!!!
az lenne a kérdésem,van eredeti loaderem,és pc-röl kábele töltöm át a cuccost,eddig ok.
de hdldmup 0.8.2-nél nagyobb progi nem látja a ps2t,ujabbakhoz más beállitás kell,vagy mi?
de hdldmup 0.8.2-nél nagyobb progi nem látja a ps2t,ujabbakhoz más beállitás kell,vagy mi?
Ha gondolo segítek, de ehez mondd meg, hogy milyen gépre és milyen hozzávalókkal szeretnéd megcsinálni.
Ez az exploit engem is érdekelne nem tud vki róla egy lehetõleg magyar leírást hogy hogyn kivitelezhetõ adolog.
köszi
köszi
Én még azt is hozzátenném, hogy nem kell chip a gépbe, csak egy eredeti HDloader, vagy HDAdvance szoftver. Utána akár használhatsz patchelt HDloadert és még expoit segítségével akár mehet minden a HDDre (mentések backupjai, filmek, homebrew stb...), a gép egy erdedeti PS1es játék betétele után a memokártyáról indítja a vinyon lévõ dolgokat.
csak chip, vagy mindkettõ, vagy egyik sem.
van eredeti HDloader meg HDadvance program, de azokkal (ha jól tudom) csak eredeti gamek mennek winyoról, és jó sok már nem indítható el velük.
chip + NetworkAdapter + winyó + legújabb HDloader = örök életû PS2 😉
egyébként ha csak eredeti játékot használsz, akkor az is elég biztonságos és nem kell tartanod attól, hogy hamar megadja magát a fej. arról nem is beszélve, hogy már nagyon olcsón beszerezhetõ az összes régebbi nagy cím.
van eredeti HDloader meg HDadvance program, de azokkal (ha jól tudom) csak eredeti gamek mennek winyoról, és jó sok már nem indítható el velük.
chip + NetworkAdapter + winyó + legújabb HDloader = örök életû PS2 😉
egyébként ha csak eredeti játékot használsz, akkor az is elég biztonságos és nem kell tartanod attól, hogy hamar megadja magát a fej. arról nem is beszélve, hogy már nagyon olcsón beszerezhetõ az összes régebbi nagy cím.
Most jutottam el oda, hogy vagy chip-et vagy winchestert szeretnék bele!
Melyik a jobb? Melyik a biztonságosabb? Mennyibe kerülnek kb? Ha Chip akkor milyet érdemes venni?
A gépem: PAL SCPH-50004
Elõre is köszi a segítséget!
Melyik a jobb? Melyik a biztonságosabb? Mennyibe kerülnek kb? Ha Chip akkor milyet érdemes venni?
A gépem: PAL SCPH-50004
Elõre is köszi a segítséget!
helló sziasztok , már régóta ps2 tulaj vagyok (scph -50004) de csak most jutottam el odáig hogy kicsit feltuningoljam a gépet , kezdetekben vettem hozzá egy network adaptort ami szerintem manapság itthon elég nagy bûvésztrükknek számít , letöltöttem egy hd loader discet 3-om napot vártam a 160 gigás vinyóra hogy megjöjjön , össze raktam a cuccokat és minden gond nélkül futottak , víszont a legkirályabb gép az az 50004-es valahogy én nem vagyok megbékélve a 7**** szériával
Helosztok!Két kérdésem lenne!Az egyik hogy,hogy lehet a ps2 vinyójára menteni a játékállásokat?(ha lehet egyátalán),mert vinyót használok.A másik pedig az hogy Hd advance 3.0-át(Dvd) használok, és nem akarom állandóan lemezrõl indítgatni,nincs vmi olyan megoldás hogy bekapcsolom a ps2-õt és onnan elindítom vinyóról a játékokat?Mert hallottam hogy van valamilyen olyan megoldás hogy memóriakártyáról fellehet tenni és onnan indítom el,ha ezt lehet akkor Hd advance 3.0-val is lehet?,vagy ahoz Hd loader kell?,ha kell tudnátok adni egy címet ahonnan letudok tölteni dvd-és verziót?(Hd Loader)Thanks!!!
vinyóról megy a ps1 játék is?
És olan oldalt nem tudtok ahol venni is lehet?
Milyen vinyó jó a ps2-höz?