568
-
#158 Állitsátok vissza a dátumot mint anno HL2-nél a kezdetekben :) -
Thanatos #157 ez is egy moccer, csak akkor siess hogy amire leér a népek nagyának meglegyen a megoldás :) (amugy a lehuzás is kitalálás, valakinek azt is ki kellet eccer találni :P)
apropo silent hunter 3ra nem találsz ki valamit? arr atényleg szükség lenne :( -
Lifeforce #156 Én nem húzok le semmit :)
Valamit kitalálok rá... -
#155 Boxon semmi gond ninCS vele... -
Thanatos #154 erre a lehuzást kell kitalálni mert ha jol vettem ki neki még mindig sf nightmare-el van gondja arra meg alternativa a cd/dvd lehuzás, elvileg... :) -
Lifeforce #153 Én most szedem :)
Erre is kitalálunk vlamit. -
#152 Mondtam én hogy az én gépemet nem csipi egyik starforcos progi sem hát nem is müködik.
Az úccsó lépésnél a disable ch2-nél lefagy a gép.
Na majd ha lesz kedvem lehuzom a dvdromokat azt játszokvele.
-
Thanatos #151 parafenomenális begolyozos öldöklős tpsese fpses csudajós, bár psi ops állitoalg jobb de szvsz amig nicns psi ops jó ez is :) -
#150 Ez milyen gém? -
Thanatos #149 akkor probáld azt emg hogy urjainditod, csak ujra inditás után kilövöd sf drivert taskbarbol és ugy probálod... ha esetle gnem megy ako sf remover és megprobálod előről... -
#148 Na ennyi volt már a leirás 1/4-énél nem az van amit a leirás ir.
Run sfdrvrem.exe but do not reboot yet.- ez oké megvolt
Then run sfdrvup.exe which will give you an error 1072.- hibát még véletlenül sem ird hanem szépen kiirta hogy nincs fenn sf driver.
Finally run the sfdrvpatch.exe on the file located in
Windows/System32/Drivers.Should tell you it is cracked.- na itt meg nem talál semmit amit crackelni lehetne.
-
Thanatos #147 szvsz ugy mint aleirásban irták lentebb már ment pár embernek..., tehhát mennie kéne legalább cdlehuzogatással -
#146 Na mindjárt telepitem a gamet de kétlem hogy indulna.(starforce-os progi tapasztalat) -
#145 látod mondtam én. mondjuk mos kicsit rossz az arányom így a slowbind nálla még várat kicsit adsl-el kicsit sok a 2.5 giga mert az arányom jócskán leesik tőle, úgyhogy most kicsit felfele dolgozok. -
#144 Ja ezt tölti mindenki már régóta. -
#143 Second.Sight.Clone-Carbon -
Thanatos #142 nekem spec nem is gamre kéne (max second sight kell torrentről meg psi ops ha lesz... :P) hanem inkább e-book-okra főleg, meg esetleg appz-ra (ha külön lehet linux és win-es appzt keresni még jobb lene) nincs egy pár javaslatod iylesmire? :) jöhet pmbe is hogy ne itt offoljunk :) -
#141 :) Amint kimondtam ezt megnéztem a Bithumen-t és a Project Snowblind már fenntvan :) -
#140 Amugy érdekes én mondhatni elég sok torrentes oldalt ismerek,de a mostani gamek egyátalán nem terjednek rajtuk.
Second Sight meg a Preject Snowblind alig-alig elvétve van fennt. -
#139 ja de sajna már oda se lehet regelni. -
#138 hát én nem tudok olyat ahol még lehet, sőt ami égő lesz, egy helyre be vagyok regelve, de nem emlékszem az oldal címére :(
egyébként én a bithumenre vagyok, ott ált minden fent van van ami később ugyan, de mindíg lehet maxal húzni. -
Thanatos #137 hova kéne reggelni? ha van jó odlal ahova van még beutás oszd meg velem is :) -
#136 jó a torrent ha regisztrálós oldalról szeded, nekem olyan helyről max körülvel jön mindíg, de ezek a tömegtorrentek elég szarok, de hát mivel ott ahol regelve vagyok nincs fent ... -
Gabe18 #135 48% 6 ora 16 perpillanat a hátralévő.Ezt leszenvedjük és senkinek sem fog menni,az lesz a legjobb... -
#134 Nekem összvissz mire leér 5 óra 22 perc alatt jön le.
Sokban függ a letöltök/feltöltök arányától ami bben az esetben nem valami rozsás azért ilyen lassu.
De jobb mint amikor kereken 5-6 napig szedsz egy gamet.Nekem már volt olyan kivártam most meg itt várom a cracket hozzá névszerint az Obscure. -
#133 na jó most 8-10k val jön, de hát ez elég rossz/csak hogy ne csúnyább szót írjak/ 19 órát ír így ki a végéig, feltéve hogy marad a tempó, amit kötve hiszek. -
Thanatos #132 én meg 71%-nál és még több mint 7 órát ir... , alig lol..., szánalom ez a torrent de nagyon :(((
mongyuk hibát spec nekem se irt még ki de nem sokra megyek igy se... -
#131 Nem tudom neketek mi van nekem egyszer nem irt ki még semmi hibát 66.4%-nál vagyok 2 óra és leér ha minden igaz. -
#130 áá hát ez nem igaz nem tudtok másik torrent linket, vagy vmit, mert állandóan tracker timeout van. -
#129 Registribe miket légyszives mond már el!
Azt kiis probálom rögtön.
Nekem amúgy azt csinálja mind a Starfuck mind a starforce nightmare hogy lelassitja a gépem az egér 5 másodpercenként jelenik meg oda ahova akarom huzni csak a reset segit. -
#128 Lehet azért nem megy mert a registryben is át kellet volna írnod a dolgokat!!!!! -
Thanatos #127 akkor legalább nem vok egyedül a szarban :DDD -
Gabe18 #126 Ne add fel,nekem is lement az előbb 5-6-ra,most megint 22...
39% -nál vagyok... -
#125 Tudom hogy milyen progi ismeri mindenki.
CSak hát miért is müködne minden embernél.
Csak megjegyeztem mellesleg hogy az alap SF3 ellenszer a dvd rom lehuzás müködik. -
Thanatos #124 nah már csak 5kbps-el tölt... aszem én nagyából itt buktam ezt a gamet.... pedig má 68%nál volt... :((( -
Thanatos #123 amugy nekem le kellet állitani egy picit... vesztemre... addig má felgyorsult 20k-ra kb msot meg 9el döcög ujra..., tudnám miért nem tud szerencsétlen torrent soha normális sebességet produkálni amikor mindeki ugy isteniti... -
Thanatos #122 a starfoce nightmare gyk egy softwares megoldás cd lehuzás helyett... :) -
Thanatos #121 :DDD -
#120 Kevés?? -
#119 Az igaz hogy egy éve aktív torrentes vagyk.
Emlegetni talán mert nagyon kevés topicot nyitotam eddig.