Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
egyébként marha lassan jön

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
rtw.zip? hmm miért pont ez a neve?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
És jön is onnan??

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Nem hiszem el mit látok torrent-en!! Second Sight (PC) Games-PC 1.85 GB 1

Itt!!!

grebber
Hát ez így igaz.

De azért a cd lehuzogatós módszerhez azért mindig adtak ki verziókat,amig nem lett jobb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Na éppen ez az nincs 100%-os megoldás még mindig mert nem megy mindenkinél azzal sem.

100% csak egy van de az nem nagyon praktikus lehuzod a kébeleket a cd/dvd romról.

MrDevil
Valóban SF3-as Game! Csak azt nem értem, hogy mit szaroznak a kiadásával elvileg már mindenki tud SF3-as gameket müködtetni!!! (StarNightmar)

torrente
Én hónapokkal ezelõtt játszottam vele ps2-õn és azt kell mondanom, hogy nem váltja meg a világot (de nem rossz). Nem tudom pontosan, hogy pc-n megjelent-e már a Psi-Ops. Ps2-õn agyonverte a Second Sight-ot. Ha van pc-s Psi Ops, inkább azzal nyomuljatok.

grebber
Cáfoljatok meg de ha jól olvastam SF3-as a game.

VAlszeg azért nincs még fent warezon, mert mint írtad, német verzióról van szó, és ezt nem szokták feltenni. Hacsak nem vmi dajcs oldalon.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

hykao
Hmm
grebber
Ehe itt vannak számszerû adatok:

02-17-2005 IGN 7.5/10
02-28-2005 GameDaily 4/5
02-23-2005 Eurogamer 6/10
02-23-2005 Games First! 4/5
02-23-2005 Loaded Inc 7/10
02-15-2005 Boomtown 5/10
02-28-2005 Gamer Feed 4/5
02-27-2005 Altgaming 8/10

grebber
Bezzeg végigjátszás az már van de game még nincs 😞

grebber
Gamespot: 7.3

Egyebet nem találtam 😞

hykao
Amúgy meg tudja valaki mondani, hogy hány %-ra értékelték a különbözõ online és nyomtatott orgánumok itthon, s a nagyvilágban?
angol nincs? :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Second.Sight.GERMAN.Alcohol.CLONE.FMC. ehhez tudna valaki bármilyen linket adni mert én nem találom sehol??

hm, jöhetne már... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
De bárcsak jönne már..

Duddits
Itthon? Az tök jó...

hykao
Érdekes. Már itthon is kapható, de wareznek még se híre se hamva...
Nforce-on a fórumok között van valami német verziónak a topicja ,de gyenge angol tudásom nyomán nem sokat értek belõle.

Lacc
Nforceon semmi hir róla.
Duddits
PC Guruba is van cikk.

Csuhai G
Az e havi GameStarban volt a cikk róla. A GameStar pedig csak PC-s játékokat tesztel.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Duddits
Pedig már PC-s is van.

grebber
Xbox,PS2-es verziót már találtam de PC-set sehol.

Duddits
Bakker! Tudtátok, hogy kiadták?! Már kódok is vannak hozzá a PC Guruba... :-( És hol van warezról a játék??

Most épp Feb.18-at irnak megjelenésnek.Ebbõl nem tudom végül mi lesz,de én már semmi jóra nem számitok...

Duddits
Reméljük...

Tatyla
akkor lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen,azaz USA megjelenés.Na hátha akkor lesz belõle valami...

Gamespot szerint: Release Date: 02/15/2005

Duddits
Nem hiszem...

Shep
na de tényleg kijött ?

Hát nem nagyon jön,mondjuk elnéztem,mert nem az usa-ban jött ki hanem pont EU...

hykao
Kíváncsi leszek rá...
Duddits
Igen!? Az tök állat!

Ma jön ki az usa-ban...ha igaz.

hykao
Hát csodát nem kell várni... 😊)
dronkZero
Szörnyûûûûûûû!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hykao
Online játszható MINIJÁTÉK a játék hivatalos oldalán.
hykao
Sephi
A jatek magaban bagyon rulez. Igy hirtelen nem tudok rola roszat irni. Ugy kell elkepzelni hogy a csavonak telekinteikus es kesobb tobb ilyen fele hatalma lesz.

Remek akcio jatek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elsõ.

hykao
Akkó' má' csak azt mondjátok meg, hogy az 1-es, vagy a 2-es legyen???
Hi !

Toltam boxon,nagyon jó volt. Sajna az irányítás nekem nem jött be, meg hallottam, hogy lesz Pc - n is, ezért abbahagytam. Ha nem is lesz korszakalkotó, de egy végigjátszást tutti meg fog érni....

grebber
Remélem jó lesz.

hykao
Nem egészen, csak külcsínre mutat némi hasonlóságot.
Az elsõ hozzászólásban ott a link, ahonnan eljuthatsz a játék honlapjára is.

Ha minden igaz, novemberben megtudjuk, hogy milyen is...