Second Sight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
100% csak egy van de az nem nagyon praktikus lehuzod a kébeleket a cd/dvd romról.
Next PC upgrade: 2022
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
02-17-2005 IGN 7.5/10
02-28-2005 GameDaily 4/5
02-23-2005 Eurogamer 6/10
02-23-2005 Games First! 4/5
02-23-2005 Loaded Inc 7/10
02-15-2005 Boomtown 5/10
02-28-2005 Gamer Feed 4/5
02-27-2005 Altgaming 8/10
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Remek akcio jatek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Toltam boxon,nagyon jó volt. Sajna az irányítás nekem nem jött be, meg hallottam, hogy lesz Pc - n is, ezért abbahagytam. Ha nem is lesz korszakalkotó, de egy végigjátszást tutti meg fog érni....