568
-
suadam #568 VEGRE KESZ A MAGYARITAS!!UJRA FELTESZEM ES UJRA MEGPROBALOM :D -
tommy19940827 #567 Nem tud valaki kódot vagy egy műkődő trainert a játékhoz(már egy volt de az nem ért semmit)??? -
#566 Talán a crack, ha azt használsz. -
#565 nem tudom -
tommy19940827 #564 Hello. Amikor belépek a játékba szar a kép fekete kockás villog meg minden mit tegyek!? -
Jani1989 #563 Már nem kell a válasz már rég rájöttem. -
#562 #560 -
Jani1989 #561 Sziasztok!Elakadtam a 2.pályánál amikor a falhoz kéne támaszkodni.Nem tudom,hogy mit kell ott még csinálni.A youtube-n meg pont azt a részt nem mutatják.Segitsetek már légyszi. -
atesszan #560 Aki elakad annak ott a video végigjátszás -
suadam #559 most ott akadtam el haol ki kell szabaditani a lanyt mert nem talalom a cd -t
help please! -
suadam #558 megoldottam
-
suadam #557 csastok elakadtam a Preperation nevu palyanal.ahol a falhoz kell tapadni.
help me please. -
#556 de azért köszi -
#555 oks -
#554 xD
Az uccsó pályárol beszéltem de már kivittem azota:)
nagyon jó játék...arra gondoltam amikor az utolsó pályán előre megy a jövőbe ésaz őrültek házában vok de megtaláltam jayne szobáját... -
#553 Hail
menj be és szabadítsd ki a csajt
aztán ki kell hozbi úgy hogy életbe maradjon
aztán meg a csqatornába is nyomulni kell vele -
#552 a Redemption pályán járok és nem nagyon tudom h mit csináljak a második jővőbe menéskor amikor az őrültek házába vok:S -
#551 Látom kihalt:( pedig kellene segitség... -
#550 Sziasztok!
A játékhoz nincs valahol magyar végigjátszás?
vagy video walkthrough?Youttubon csak az első pár pályához találtam:S -
#549 Én úgy tervezem, hogy a THUG2 befejeztélvel ezt folytatom.(A textúrázás kész, és pár szöveg) -
#548 Ki tud valamit a honosításról? A csapat akik csinálták megszűnt nem? Be kellene fejezni. :) -
teente #547 Jó ötlet köszi szépen -
#546 Talán rosst crack-et használsz. Ha meg eredeti, szerezd be a legújabb, DX9-et, és drivereket. -
teente #545 Sziasztok!
Húú hol is kezdjem...:S Tudnátok segiteni?:S Az lenne a problémám h megvan a SS de mikor felrakom meg minden fasság akkor mikor belépek a gameba akor kifagy még a menü megjelenése elött betölti azt az 1-2 videot ami elötte van és gondolom utána jön a játék menüje és lefagy...:S Miért van ez??:S peg minden meg van hozzá.. ram vidikari.... stb. :S Foggalmam sincs mit tegyek...:S Ha valaki tud segiteni akor pls irjon vissza...:S Köszönöm! -
#544 jah, sry, megvan a pálya, THX!!! -
#543 nah tehát hol a kulcs??????
amikor bemegyek a másik ajtón [nem szembe] akkor kinyírok pár őrt és 1 olyan tükrös kicsi szobában lesz 1 dilibogyó, ott lesz a kulcs, vagy vmelyik őrnél?
jah, és tényleg nem nyírják ki a csajt az őrök a félkörös tetőn míg lófrálok a házban???? -
birka1001 #542 lift -
birka1001 #541 utanna a fiftbe maszsz be azt onnan már nincs sok -
birka1001 #540 na az a duplaszárnyas ajtót kell kinyitni!azt pedig a másik oldalon lévő teraszra[NEM szembe] kell lemászni kinyírni bent az ört van 1 kis szoba és a "rabnál v bolondnál" van a kulcs a csajt hagyd középen a félkör alakú ·tetőn· ugye ott a ketítés na ott má látod a teraszt függeszkedj le azt be birsz mászni. ha nem érted írj. -
#539 A rescue ban ott aholvan 1 létra, lemegyek rajta és ott bal oldalt van 1 ajtó ami be van zárva, na csak leszűkítettem a kört, vissza fel megyek és oda a párkányhoz, átt függeszkedek a falon a másik ajtóhoz (ja és már kint az esőben vok)és bemegyek, na tovább megyek meg minden onnastó már tudnám de hova vigyem addig a csajt? ő nem tud függeszkedni, és amiért nem tom magammal vinni ezért addig az őrök kinyírják!
nah szal hova vigyem addig vagy micsináljak a rinyapinával, he?
na itt akadtam el!!!
tod hogy kell megcsinálni?
léééééééééééééééééééccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "birka1001"!!!!!!!!!! -
birka1001 #538 mascarun plz teamwork palya mindig felcsukódik az a kakker kapu akárhogy probálom végigjaccas nincs v.hol?? -
birka1001 #537 yayo hol akattál pontosan? a csaj megva má? -
birka1001 #536 köszi megvan de van másik gond vonatállomásosnál vok bajba a csaj kempel az ablakba egy nanyfalra 4 csako+all fenn rajta. Meghuzom a kart azt kinyilik az ajto azt hogy tova?? léci segitsetek! -
#535 #532!!!!
Lécciiiiiii..... -
#534 Az az elmegyógyintézet ugye?
ott lehentelsz mindenkit úgy hogy ne riasszanak
aztán asztalon megnézed a papírt a számítógépnél ügyködsz egy sort aztán fenn elvileg kinyílik valami szar ajtó
ott tovább tudsz menni
jól nézz szét me jól el van rejtve a szellőző azon a " folyosón"
sok sikert -
birka1001 #533 help! madness pályán mit kéne csinálmom? kint kezdödik bemék könyvtárba azt ott mit tegyek? -
#532 Hogy kell kiszabadítani jane-t a rescue pályán, ha? -
#531 Én már rég játszottam vele de nem lehet hogy el kéne tünnöd és úgy odamenni?
vagy még nincs meg ez a képesség?
-
byshop #530 segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!Csak lőnek rám,a nagykapu záródik ha közeledek és nemtom mi a fa.t kell csin.???? -
byshop #529 segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!