534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#454 Na akkor asszem én csak reggel tudom meg a végeredményt, hulla fáradt vagyok. -
#453 éjfélkor -
#452 ST! Mikor lesz eredmény? -
#451 most az egyszer elnézhetjük :D -
#450 Mondjuk azért ez az sg lazaságára utal, hogy csak ugy: hm, inkább ma:) -
#449 Ma mondod meg?
Hány órakkor? -
#448 -
#447 ma inkább, elnéztem a naptárat -
#446 utána meg nyílvános kivégzések?:-D -
#445 holnap ítélet hirdetés? :) -
#444 gyere csak fel este billiárdozni -
#443 huhu, minnyá nyerek :D -
#442 Köszi!
Sokkal világosabb:) -
#441 persze, újra meghirdetjük, újra lesz beküldési fázis.
de nem akarjuk az egészet elnyújtani, sztem max. 2 hét lesz majd a meghirdetés után a beküldésre. -
#440 beírtam korábban, csak nem ennyire lényegretörően. -
#439 gondolom az méltányos lenne hogy aki eddig beküldött az az újraíndításnál plusz beküldést élvezhet.... -
köszönöm, minden felvilágosítatlan társam nevében.
De ezt eddíg miért nem tudtad beírni? -
#437 Banner pályázatra 5 beküldés érkezett, ezért nem indítottuk el, mert nem lehet 5-ből az első 3-at kiválasztani.
A bannerpályázatot valószínűleg újraindítjuk márciusban, ahol indulni fognak már az eddig beküldött bannerek is. -
#436 És mi van a bannerekkel?? Nem igaz, hogy nem lehet felvilágosítást adni
[durcás] -
#435 Én azt nem érteem igazándiból, hogy amíg le nem járt a beküldési határidő, az volt kiírva, hogy 14 napos szavazás után dől el, ki nyert. Namost jan 9 + 14 nap != febr 6. -
#434 psszt! még meghallják ;) -
#433 jó kérdés -
#432 ** banner? ** -
Vlala #431 ezt akartam kérdezni, de visszaolvastam, és nem kérdeztem meg. -
#430 ne izgulj, valahova benyomunk :D
-
#429 utánoztak sry... -
#428 7i7s rajongóval van dolgunk?! :D -
#427 honnan! -
#426 A szavazás 2005. február 6-ig tart.
tehát utána... -
flashX #425 [őt is ez érdekli] -
#424 mikor lesz eredmény? bármibe? -
#423 ne izgulj már, úgysem nyersz
[mer kedves] -
#422 bannerekkel mi a helyzet st? -
#421 újreg..
már a pólóknál is így volt.. :P -
flashX #420 azt veszem észre hogy a képek megjelenítési sorrendje változik. ez jelent valamit? -
#419 :) tenx
mondjuk a sajátjaid közül gondoltam... -
#418 Nekem az az alul szürke, felül kék háttér tetszik, amin nincsenek azok a "tornyok". -
#417 és neked melyik tetszik a legjobban?
[KIVÁNCSI] -
#416 Mégis bekerültél? Oks, már ezért is várom a szavazás végét :) -
#415 Nem, mivel St úgy döntött, mégis felteszi őket a szavazásra. Úgyhogy jelenleg azok között van mindkettő.
Nem akarom elrontani a pályázatot, úgyhogy kénytelen vagy február 6-ig várni vele, hogy megtudd, melyikek azok.