SG Kreatív-tervezõ pályázat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
psszt! még meghallják ;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rage47
jó kérdés
joebacsi
** banner? **

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ezt akartam kérdezni, de visszaolvastam, és nem kérdeztem meg.

Galy
ne izgulj, valahova benyomunk :D
tomsolo
utánoztak sry...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
7i7s rajongóval van dolgunk?! :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

tomsolo
honnan!

hen-tes
A szavazás 2005. február 6-ig tart.
tehát utána...

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

<õt is ez érdekli>

tomsolo
mikor lesz eredmény? bármibe?

Bandee1987
ne izgulj már, úgysem nyersz<#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
bannerekkel mi a helyzet st?

hen-tes
újreg..
már a pólóknál is így volt.. :P

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

azt veszem észre hogy a képek megjelenítési sorrendje változik. ez jelent valamit?<#confused>

tomsolo
:) tenx

mondjuk a sajátjaid közül gondoltam...

Kata
Nekem az az alul szürke, felül kék háttér tetszik, amin nincsenek azok a "tornyok".

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
és neked melyik tetszik a legjobban?

Dichter
Mégis bekerültél? Oks, már ezért is várom a szavazás végét :)

Kata
Nem, mivel St úgy döntött, mégis felteszi õket a szavazásra. Úgyhogy jelenleg azok között van mindkettõ.
Nem akarom elrontani a pályázatot, úgyhogy kénytelen vagy február 6-ig várni vele, hogy megtudd, melyikek azok.

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Nem raktad még fel a galériádba, amivel indulni szerettél volna. Ha nem akarod, elküldöd priviben?

Rage47
Na akkor indulj:) Azzal is több az esély hogy meg lesz hosszabitva:)
Dynamic
Utólag már könnyû profinak lenni.
Ha én is indultam volna tuti, hogy nyerek:)
tomsolo
:)

Magnetic
Egész jó esélyel indultam volna.....sebaj majd legközelebb.
Azért azt hittem több pályázat lesz. Õszintén szólva, valahogy egyik se nyerte meg a tetszésem. Tehát vagy túl "csicsás", vagy "no design" úgy érzem az arany középutat senki se találta meg.

Minden esetre gratula az alkotóknak!

Dichter
Sztem teljesen jó ez így. Ha mutatva lenne, hogy ki mennyit kapott eddíg, akkor mennének a privik, hogy ez meg az elhúzott, szavazz az enyémre, meg hasonlók. És nem hiszem, hogy paranoiás lennék.

hogy meggyõzödjön arról hogy minden egyes kedves fórumozó társának hasonló véleménye van, még véletlenül sem ízlésficamos

St
most még gondolkozom rajta. nem szerencsés a szitu.
joebacsi
st, bannerokkal mi a helyzet?

Tuvok
Ja ok, köszi !

St
2005! elírás
St
minek?
hen-tes
és ha megtudják, hogy hogy állnak, attól jobb lesz nekik ?
marhaság, úgy a jó, ahogy a polós is volt

soprano
Nem ártana ha legalább a képek alá kiírnák a szavazás állását!
Tisztában vagyok vele,hogy a neveket nem teszik közzé,de így is meg lehetne oldani,hogy tájékozódjanak a versenyzõk az esélyeikrõl!
Vamos a La Playa!
by.Tony Soprano

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Tuvok
- kizárólag 2004. január 9. elõtt regisztrált fórumozók szavazhatnak

Mét !

thx

Rage47
Sztem meg lehetne hosszabítani a bannereset...(addig javitanék rajt:) Amúgy hány db-tól lehetne a szavazást elindítani?
Loál János
"- Az SG Hírmagazin szerkesztõsége a beérkezett pályázatokat külön is értékeli. A dobogos helyezést elért mûveket és a dobogóról lemaradt, de színvonalas alkotásokat az SG zsûri döntése alapján egy weblapon a Hírmagazinon belül elérhetõvé és letölthetõvé teszi az alkotó megjelölésével."

Eredményhirdetés UTÁN lesznek publikusak a nevek, a részrehajlás elkerülése végett.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

télleg, ilyeneket nem lehet elmondani hogy melyiket ki csinálta?

én má szavaztam
mnmem lehet eredménylistát megnmézni?

tomsolo
vazz... persze mikor kérdeztem hogy jó lenne e hétfõn, akkor persze nem volt jó... direkt ezért jöttem be hétvégén csak hogy ne szívjam meg a beküldéssel... és akkor az alkotó idõt nem is számolom...

iko
wow, bõség zavara. Már negyedórája nézegetem de nem tudok választani. :)

spam. sry

joebacsi
mondjuk én is így vagyok vele, de mint mondtam nem az én feladatom ezt eldönteni...

Dynamic
Hát nem tom.Akinek 3 hónap alatt sem volt ideje...
Dichter
Igazándiból, én nem biztos, hogy tudnék nevezni, mert tényleg el vagyok havazva. És igényes munkához azért kell idõ. De majd St úgyis nyilatkozik.

joebacsi
#375, #388
+2
hát végülis +40%os bannergyarapodás elgondolkodtató lehet...st-n múlik...

Pyx
ÉNE csinálnék még.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dynamic
Végül is mi a helyzet a bannerekkel?
Dichter
akartam írni én is, de sztem lesznek meglepetések. Ezt mondtam a pólótervezésnél is.

Dynamic
Borítékolni merem a nyertest.