534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#494 csillag helyet estleg más is? :D
[szemtelen] -
#493 azért a fejlécből ne lógjon ki, gondolom -
#492 sazl akkor olyan lehet amilyet akarok? ;P -
#491 mákker:D -
#490 A gyémántcsillagot még korábban tomsolo ígérte meg, hogy elkészíti, jelenesetben saját magának :) -
#489 :o -
#488 hol a gyémánt csillag? -
#487 hmm akkor az össze háttér majd bekerül ide? -
#486 köszönöm a megtisztelő részvételt a kapott szavazatokat, grat a többieknek is... -
#485 "pl. az 5.(...) messze jobbnak kellett volna lenni, meg máshol sem mindig a szépség a sorrend"
Ez a mondat egy kicsit kusza lett:D -
#484 mi? -
#483 válasz kinek D: -
#482 Grat.mkinek.
el kell ismerni, hogy az első az tényleg az első, de
pl. az 5.(ha azt a tüzes,kékes bigyot te csináltad) messze jobbnak kellett volna lenni, meg máshol sem mindig a szépség a sorrend -
#481 lál
főoldalon :D
grat pyx -
#480 3. legszebb! kicsinálta?
dazégrat mindenkinek :) -
#479 köszik, és grat a többieknek :) -
cyrus #478 gratz all -
#477 Ja, értem. :/ -
#476 Csak néhánynak tudom a nevét (első 3-nak pont tudtam), de legtöbben nem nickkel, hanem rendes nevükkel küldték be. Fogalmam sincs melyik kihez tartozik nick szerint. -
#475 Gratz!
Nevek (az összes) publikusak lesznek valamikor? -
#474 83 szavazatot kaptam, még egy ilyen erős mezőnyben is.... Ezt nem gondoltam volna, amikor épp rajzolgattam a pályázatomat. Az az érzés, meg hogy ennek a 83 embernek akár pár százalékának is a monitorján az én művem található, ez kimondhatatlanul jó.
Mégegyszer köszönet minden szavazatért! -
#473 -
#472 Bekapcsoltam, hogy megjelenjen a többi helyezett százaléka is, így megtekinthető a teljes lista. -
#471 En a 4. helyezetre szavaztam, mert nekem az tunt a leginkabb SG-snek, ugyanakkor hasznalhato hatternek is. Kata kepe szep es otletes, de valahogy nem ereztem ugy, hogy illik az SG-hez.
Grat mindenkinek! -
flashX #470 A negyediket is tomsolo csinálta? -
#469 Grat mindenkinek! -
flashX #468 Gratulálok mindenkinek! -
#467 w0000t!!!!!!! 6. lettem!! Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!! Lehetne tudni, hogy a többi pályázatra mennyi szavazat, iletve milyen százalékban érkezett? -
#466 Volt egy sejtésem, hogy az fog győzni, ami tényleg első lett. Grat Tomsolo!
Bár funkcióját tekintve nálam Pyx műve viszi a pálmát! Grat! És Gratula minden mű készítőjének! -
#465 gratula mindenkinek, különön gratula az első helyezettnek
és köszi a szavazatokat -
#464 ejh
grat, szégyellem magam :D -
#463 Szép munkák, grat. mindenkinek, de főképp az első 3 helyezettnek! -
#462 Ennyire nehéz kitalálni?
5. -
#461 sztem legyen az összes -
#460 melyik vagy Ottó? -
#459 Nekem mind1, de így valahogy jobban örülök neki hogy benne vok az első 5ben :D -
#458 legyen a többi is? :) -
#457 Csak az első 5 lesz százalékolva? -
#456 http://www.sg.hu/desktoptemacontest.php
fent van már, épp a szöveget írom hozzá :)
-
#455 ST! Ha már mégis ittmaradtam tedd föl!