534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#46 mondj olyan helyet ahol nem... :D -
#45 Abba beleőrülsz :) -
#44 Én nem vagyok diszkós, az egy másik fórumozó :) -
#43 olyan nehéz átméretezni?
.
.
.
Ma csak 5x70 képet kellett átméreteznem, vágni, keretet rátenni, aztan megint átméretezni és végül honlapba berakni :D (xnview rulz)
-
#42 nem elég, ha beküldöm 1280×1024-be? Aztán majd az user lekicsinyíti :D -
#41 biztos, mert a 2 leggyakoribb felbontás -
#40 Miért muszáj beküldeni 2 méretben a hátteret? -
#39 mer tiszkós vaty
na no off, mer kapunk 3 perc bannt -
#38 amikor volt tavasszal a balhé, akkor nekem is eltűnt ott 2 csomagom, de azért 2 hónap veszekedés után kifizették, mert biztosítva volt... -
#37 Match
tudod, a fórumozó. de lehet, hogy elírtam :P -
#36 Ebből a metropolis pt-ből, dt tribute-ból, myungból és matchelből igazán sokat értettem :D htx -
#35 budaörsi logisztikai központban állítólag lopnak. több fórumban is írták. -
#34 yeahö!
SG.hu - StarGate Project? :D
Vagy esetleg egy DT Tribute bendet? Ugyehát kis Myungunk már van, én Matchel csak eltudom jáccani a glass prisont vagy a metropolis pt egyet :D
Na? -
#33 volt, amikor simalevelet is 2 hétig vitték. bár sztem itt szhelyen akad el csomag, mert a postások egész nap sörözgetnek...
futár rulez -
#32 [az előző pályázaton való (képességeihez képest) elég jó eredménytől felbuzdulva megpróbálkozik] -
praksi #31 összedobjunk valamit? :DDD -
#30 jó lenne :D -
praksi #29 zenei pályázat nem lesz? :DDD -
#28 gyémánt csillag.
napocskát nem lehet kapni? -
Borg #27 Elég sok cuccot adogatok fel postán, van amikor már másnapra ottvan. De 2 napnál még sosem volt több... -
#26 htxvm! -
#25 inkább 2-3
magyar posta suxx -
#24 én nem indulok...:) -
#23 sztem 1-2 nap, nem én csinálom, hanem egy pesti kollégám, de majd rugdosom :) -
tmate6 #22 St, tom hogy nem itt kéne megkérdezni de nem láttam a rendelésnél, mennyi ido alatt postázzák a polot? -
#21 Gondolom a macskámat itt sem látnák szívesen ugye? -
#20 teljesen jó, kösziszépen -
#19 de a fenti is benne van nagy felbontású jpg-ben... -
#18 Ezek a logók voltak a pólosnál megadva
mondjuk én a fentit (only jpg) nem szerkesztettem ki csak a sima torzításmentest az benne van egy rakat formátumban -
#17 winamp szkint nem lehet? [annyira kreativ hogy nagyon :D] -
#16 van, megvagyunk vele, köszi :) -
#15 minden hónapban új pályázat?
St, nem kell egy teljes munkaidős grafikus a céghez?
-
#14 a hópehely az nem az arial csillag nagyba?:)
mindjárt adok egy logora urlt - bár nem tudo mez az e :) -
#13 nekem sincs :D -
#12 az lehet, nekem meg pénzem nincs photoshopra... -
#11 a hópehely spec. benne van a fotosopba :D -
#10 a letölthető logo-minta url-eket lehetne ide is kérni? (volt a pólóshoz is birodalmi hópehely meg miminden :) ) -
#9 Te nyered? Akkor polót ne rendelj :D -
#8 ez sem feltétlen igaz, hiszen rengeteg reklám desktop van és rengetegen használnak ilyet pl. toca-sok , doomosok, quake-esek... stb... -
#7 nem EZ sem az, de ebben is van szerepem ;)