534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#94 hmm, észrevételeket, javaslatokat várok, mielőtt beküldeném. esetleg ha nagyon szar, akkor elállok a beküldéstől.
sgbanner -
#93 linket! :) -
#92 hmmm, flash-t ide nem igazán lehet beilleszteni... -
#91 az 1 év vip az stimmel, és a gyémántcsillag simán megér annyit :) úgyse lesz másnak :o) -
#90 itt is egy éves vip van :D
most akkor túl ólcsónak találod a vip-pet ? :DD -
Nyiri #89 Igy van, de pl. egy hasonlo kaliberul oldal is csinalt egy palyazatot ahol a foldali logot kellett megtervezni :) Ott a dij 1 eves tagsag es 100 rugonak megfelelo zse :) -
#88 nem is nagy dolog amit csinálni kell, egyébként aki a kicsit nem becsüli -
Nyiri #87 Nem nagy nyeremenyek :) -
#86 fúú. tényleg volt valami gui hozzá. (...5perc gondolkodás) jah igen, a moray volt az. mennyit povrayeztem régen, te úristen :) -
#85 lehet csinálok egy hátteret versenyen kivűl csak free eszközökkel (gimp, blender és társai)... -
#84 köszi szépen, egyelőre megpróbálok én megküzdeni vele :) majd ha nagyon nem megy rákérdezek pár dologra :)) (az a povray-es aláírás biztató ;) ) -
#83 piros alsónadrágban? -
#82 ha kell segítek, szívesen... -
#81 tomsolo most másban indul :) -
#80 Én jobban szeretném ha tonoslo is indulna!!!!!!4 -
#79 mindenki alkot :) (én legalábbis próbálkozom, van egy ötlet csak hát nehéz összehozni a rendelkezésre álló szoftverekkel...) -
#78 hát itt nincs túl nagy pörgés -
#77 konkurencia? mire gondolsz, hisz én nem indulok... -
#76 nem, csak kiváncsi vagyok :) -
#75 Mét, Te vagy a zsűriek? :P -
#74 neked nem lesz konkurencia ;) -
#73 úgy megnéznék már vmi munkát...:) -
#72 sebaj, majd énekelünk addig a tábortűznél, meg laPdázunk hogy ne unatkozzunk :D -
#71 thx mindenkinek (megkaptam vagy 5 helyről :D ) -
#70 december soká... :o( -
#69 eh, gyorsabb voltál :D -
#68 #18 csak zipben rar helyett
(Amúgy nekem Total Commander simán kicsomagolta :)) -
#67 semmivel se csomagolja ki. el tudná nekem valaki küldeni a logokat? -
#66 ehh nekem nem csomagolja ki... :/
lecctrájönadörwinrar. -
Borg #65 Normális, vagy nem, akkor is azt használják többen, mint a 960-asat.
4:3-as képernyőn is jó az 1280x1024, attól függ, ki mit szok meg. Arról nem is beszélve, hogy pl TFT-ből nem csak 4:3-as van. -
#56 talált, süllyedt :D -
#55 bezony , nekem is az a jó méret ;] -
#54 ez izgi lesz :O főleg a banner. -
#53 a tftm 5/4 es tehát pont jó az 1280*1024 :D -
#52 fölösleges ezen filózni, szerintem elég a nagyobbat croppolni és akkor nem torzul semmi, az a fentről lentről 32 pixel nem nagyon befolyásolja a tervet -
#51 A baj csak az, hogy eredetileg asszem az 1280*1024 a szabvány, ugyan úgy, mint ahogy anno a 320*200 volt. Márpedig nem kell bizonygatni, hogy az is aránytalan (320*240 a 4/3-mas) -
#50 Na igen az 1280x1024 egy aránytalan felbontás sokan azt hiszik, hogy normális pedig nem. Talán nem véletlen, hogy a hátterek nagy része 1280x960 ezért logikusabb lenne ezt a méretet kiírni főleg mert a pályázóknak is kevesebb gondjuk lenne. -
#49 Hát így nem kell mert minden hónapban valami új pöályázattal ingyen fejlesztik az oldalt. :) Okos ötlet kár, hogy az én munkámban ez nem működne. -
#48 "1280/1024=1.25 oldalarány
1024/768=1.333 oldalarány"
Ezért használok otthon 1280*960at, abban megmarad a 4/3 oldalarány -
Borg #47 1280/1024=1.25 oldalarány
1024/768=1.333 oldalarány
Szal nem véletlenül kell két méretben beküldeni. Átméretezve ugyanis torzulna.