534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#134 Ne :C-zzél, még a címed sem tudom, másrészt nem tudom, mit szeretnél, hogy írnék, ésatöbbi ésatöbbi.. :P -
#133 :C -
#132 Mit írhatnék neked? -
#131 Múltkor küldtem levelet a címre, és St azt mondta, válaszolt is rá, csak nem kaptam meg. :/ -
#130 írj nekem én válaszolok! :D -
#129 St! Még egy levél érkezett a pályázatos címre. :) Remélem ezúttal a válasz meg is érkezik hozzám... :( -
#128 Mi van gyerekek, puszira dolgoztok?
Egy jó bannerért azért pízt is el lehetne ám kérni :) -
#127 ezért kell a legrosszabbra szaavzni, és akkor az sg-nek lesz egy baromiszar bannere, és vlaki kap egy gyémántcsillagot :D
jelszó: basszunk ki a kedvenc fórumunk tulajával :D -
#126 ennek is annyi értelme van mint neked :co -
#125 nékem lene jóak ötletem, de nincs nútbúkom -
#124 "Az SG meg jól jár :D Ingyé kész egy f@sza kis banner, oszt lehet reklámozni! :O"
Nyílván;) -
#123 Lehet, hogy én is indulok? :DDD -
#122 A gyémántcsillag miatt fog gürizni mendenki! :D
Az SG meg jól jár :D Ingyé kész egy f@sza kis banner, oszt lehet reklámozni! :O -
#121 ok, el fogom, csak még dolgozgatok rajta. messze van még december... -
#120 Mondjuk a pólós pályázaton is pont olyan póló nyert, amelyiknek mindenki ismerte a "szerzőjét" -
#119 Szavazásig noname, utána nevezzük meg a tulajt. Ha nevezni akarsz, akkor küldd el a pályaművet a [email protected]. -
#118 ha noname, akkor én se linkelgetek többet, sőt leszedem azt is ami fent van. azért kösz a tippeket mindenkinek. -
#117 így van :D -
#116 Köszönöm!
De válasz-levelet nem kaptam meg... :/ -
#115 noname -
#114 igen, válaszoltam is rá, hogy iktattuk.
egyébként ötletes, nekem tetszik, csak egy kicsit nagy, de nem baj, majd a grafikus leoptimalizálja. -
#113 azt tudom. -
#112 lökött vagy..... -
#111 jó, de nem akarom, hogy befolyásoljon a szavazásban majd téged. Meg lehet, ha megmutatom így valakinek, akkor kizárnak, vagy mittomén. -
#110 tévedsz. -
#109 Nem, de majd aztán még valaki elkéri tőled, hadd nézze meg, és így tovább, a végén meg már mindenki azon fog röhögni, milyen bénát csináltam. :) -
#108 ja olyan vagyok -
#107 Nem, mer akkor elárulod! :) -
#106 privibe küldheted :) -
#105 ok, akkor nem rakom ide, még ha kérik sem :) -
#104 Ügyes, az eddigi kritikákhoz még annyit tennék hozzá, hogy egy kicsit hosszabb ideig mutathatná a végén magát a "bannert". -
#103 ...de ha beteszed ide, akkor más is tudni fogja :) -
#102 szerintem ugyanúgy anonim, mint a pólótervezés - csak díjkiosztáskor derül ki, hogy kié lesz a gyémántcsillag :D -
#101 Egyébként ez noname fog menni, vagy az alkotások mellé már eleve oda lesz írva, ki csinálta? -
#100 Én is küldtem egyet a lenti e-mail címre. Megkaptad? -
#99 jól néz ki, ötletes, csak még kicsit lassú
-
#98 nekem tetszik, jópofa... -
#97 meg az átvezető szövegek is mozoghatnának picit, fadelve, szerintem -
#96 kösz, lehet még gyorsul, de a hópelyhek meg a hullámok elég szarul néznek ki gyorsan. azt lehetne, hogy mikor befade-el a hó, akkor már rég esik. -
#95 ötletes :) szerintem kicsit lassú, de np