SG Kreatív-tervező pályázat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
mondjuk én a fentit (only jpg) nem szerkesztettem ki csak a sima torzításmentest az benne van egy rakat formátumban
mindjárt adok egy logora urlt - bár nem tudo mez az e 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Pályázni lehet a következõ kategóriákban:
- 468x60-as méretû reklámbanner
- desktop háttérkép
A reklámbanner kritériumai:
- mérete 468x60 pixel
- legfeljebb 40 kbyte
- típusa gif vagy flash
- pozitív üzenet közvetítése az SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazinról, vagy annak egyes részeirõl
A desktop háttér követelményei:
- pozitív üzenet közvetítése az SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazinról
- mérete 1280x1024 és 1024x768-as méret (kötelezõ mindkét méretet beküldeni)
A verseny feltételei:
- A pályamûveket a [email protected] e-mail címre várjuk.
- A nyertesek pályamûveit a beküldési határidõ után közszemlére tesszük, és 14 napig tartó szavazással döntjük el, kik a legjobbak.
- Minden szavazó kategóriánként összesen 3 szavazatot adhat le a pályamûvekre.
- Minden pályázó legfeljebb 2 mûvel pályázhat egy-egy kategóriára.
- Az SG Hírmagazin szerkesztõsége a beérkezett pályázatokat külön is értékeli. A dobogos helyezést elért mûveket és a dobogóról lemaradt, de színvonalas alkotásokat az SG zsûri döntése alapján egy weblapon a Hírmagazinon belül elérhetõvé és letölthetõvé teszi az alkotó megjelölésével.
Díjak:
Az elsõ 3 helyezettet mindkét kategóriában jutalmazzuk:
- 1 db SG póló
- Féléves VIP-regisztráció
Az elsõ helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt.