534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#174 Azt hittem a plusz 30 hozzászólásban műalkotások is lesznek, de látom szokás szerint cset topikká degradálódott ez is.
Ahol egy lány megjelenik... -
#173 Jó, rajzolok neki, és a kezébe adom Pesten... ;) -
#172 Egy túró rudi vagy lottó szelet? -
#171 Kár volt. Lezsíroztuk már, hogy kiknek a munkái maradnak bent a rostálás után. Sajnálattal közöljük, hogy nem vagy a listán. :)
[viccel] -
#170 Küldtem egyet mélre. -
#169 rajzol neked egy lámpást :) -
#168 jó, akkor ajánlj fel valamit a gyémántcsillag helyett :o) -
#167 Mer az tök jó. :) -
#166 minek az neked? :) -
#165 Szó sem lehet róla! Enyim! :P -
#164 nekem úgyis csak 1 háttérkép lesz (ha lesz) add be a nevemben és megosztozunk a nyereményen :) (enyim a gyémántcsillag :D ) -
#163 Egyébként ötletem még lenne nekem is, de fejenként csak 2-2 munka küldhető be a pályázatokra... -
#162 aha, persze :) [elhiszi] -
#161 [Kata csak viccelt, of kóz] :) -
#160 ez az úgynevezett "jó fényt vet"? :))) és még engem szólt le St a virágoskertes sírköves hozzászólás miatt.... :D -
#159 Bár lehet, nem volt jó ötlet az alvó ipse ágyában a levágott lófej, amire az SG rá van sütve billogként... :D [fú, most leleplezte magát, de lyól] -
#158 talán mert Efreet fejében van a kép és Dzsini próbálja kivitelezni :) -
#157 nekem meg a fejemben van 1 kép, és ahoz próbálom közelíteni a kész művet... de nem megy :D -
#156 Én gyorsan összekapkodtam két bannert meg két hátteret egy hét alatt. Szal én járok jobban, mert kevesebb időt fordítottam rá, így nem lesz olyan nagy a veszteség, ha kiesnek a rostán. :) -
#155 "szétcsap közted"
Jaj csak azt ne! Akkor sok kis hen-tes lesz, és belőle egy is sok(k)! :D -
#154 ezt a logot viszont tényleg cseréld le mielőtt St meglátja és szétcsap közted... -
#153 :D
[nem is szokott kötekedni] -
#152 én bízom magamban, hogy egyáltalán elkészülök 1-el határidőre :) aztán úgyis ki lesz rostálva :DD -
#151 Ne legyen, mert akkor tuti kiesnek a pályamunkáim! :D -
#150 Mosmivan? Én nem kötekedhetek?
Nem teccik az akasztyákahóhért, mi? :D -
#149 próbáltam úgy megfogalmazni, hogy kiszűrhető legyen az ez alapján, poénból elkövetett banner/háttér. és úgyis lesz egy első rosta szavazás előtt nem? :) -
#148 -
#147 Szerintem a hen-tes gyerek logoja ellenkezik a fórumszabályzattal, és ráadásul nem is vet jó fényt az SG-re. Tán nem kell részleteznem, hogy alpári kifejezést tartalmaz, ami a gumiban ugyan megengedett, de ő nem kizárólag ott fórumozik. Egy bann befigyel? -
#146 ehh, hány kreténnek adtál most ötletet ...
-
#145 annyi, hogy pl. ne sírkőre tedd rá az SG logot, hanem egy virágoskert közepére :o) -
#144 Egyébként jó is hogy írtad, mert ezen már gondolkodtam. Szal egy banner, vagy háttérkép hogyan vet jó fényt egy sitera? Egyáltalán, mi vet jó fényt egy sitera????Akkor berakok egy képet egy számlálóról, ami mutatja hány tag van jelenleg, és ma hányan látogattak ide, és ha ez a szám nagy, az elvileg jófény. De banner, vagy háttérképnek élvezhetetlen. Szal csinálj szép bannert, csinálj szép háttérképet az ok. DE ennek azon kívül hogy szép, igényes, még jó fényt is kell vessen. Ezt nem vágom. -
#143 sg szerinted sár?
szerinted ez jó fényt vet rá?
szerintem nem
szerintem ezt kizárásos alapon törlésre itélem
szia -
#142 Hali Tomosolo, rég láttalak hozzászólni!
Az A.S.K-es autómon a prototípuson ez volt a tesztskin. Lehetne mondjuk Work in progress háttérkép? :)))
-
#141 bann -
#140 faszt
lenne egy (sztem) jóak ötletem, csak kéne egy kép, amin madártávlatból van fényképezve egy muksó, nútbúkkal a ölébe!!!! -
#139 snif! -
#138 én
[nagy táblákkal rohangál pesten, amire az van írva, hogy tomsolo utájja katát!] -
#137 kimongya!!!!!4444444 -
#136 Szerintem nem. Úgyis utálsz. :) -
#135 és ez nem elég a c-hez? :C