11
-
quentit #11 Lehet, hogy most még gyerekcipőben jár, de nem lesz ez mindig így. Lesz itt áttörés hidd el nekem. Bár végül is az a jó, hogy az emberek nem hiszik el, másképpen nem engednék, hogy ilyen megtörténjen...
Na kérdés, hogy milyen lesz a társadalom, ha mindent el lehet majd gépekkel végeztetni? Biztos törvényileg be lesz tiltva egy csomó helyen a gépek használata...
De hosszú távon akkor is komoly hatása lesz, mert lesznek olyan helyek, ahol engedélyezik (pl. a Mars-on :) a robot-társadalmat. Aztán mivel rövid úton megelőzik ezen társadalmak a korlátozottakat, le fogják rohanni az elmaradottabb, kevésbé gépesített országokat. Talán a megoldás ez ellen, hogy a hadseregben biztos nem lesznek törvényi szigorítások, a hadseregnek szüksége lesz MI-ra. Mind kutatók, mind katonák, mind vezetés részéről (pl. skynet)
Ez azért elkerülhetetlen, mert amelyik állam ezt elkerüli, az behozhatatlan hátrányba kerül, és le lesz rohanva az erőssebb által. Remélhetőleg a valóságban a SkyNet jobban sül majd el! Vagy így járunk: -
dez #10 Szerintem odébb van ez még... Igazából eléggé gyerekcipőben jár még ez a dolog. A naív álmodozási korszakában (még mindíg).
Szerintem jelen esetben valami egyszerűbb dologról van szó. A mozgás és terepszemle nagy részét a teve csinálja, csak rángatni kell a kantárt jobbra-balra (lehet, hogy ez távirányítású, vagy egy egyszerűbb útkövetés van benne), és megfelelő ütemben "ugrálni". Ja meg csakpodni az állat farát. -
quentit #9 Ja, és ez igaz az újságíró, web-grafikus, marketinges, rendszergazda, fórum moderátorra is -
quentit #8 Na megindul lassan a folyamat... Pár évtized, és mindenhonnan kiszorulnak az emberek. Hogy ennek most örüljek-e vagy sem azt nem tudom... (lévén én is ember vagyok)
Az MI-al a programozók, grafikosok, művészek, politikusok, tőzsdei kereskedők, ingatlan ügynökök, katonák, ürhajósok, ácsok, stb. is pótolhatóak lesznek... A fiatalok ezt még lehet, hogy megérik. -
#7 Lehet hogy ezek már a robotok a képen :P -
#6 csókolom és ez miért jó nekünk? -
antijedi #5 verseny-verseny, sg logika rulz :PPP -
antijedi #4 az ilyenek általában nem csak a gyerekekre veszélyesek..., ezt nem ugy kell elképzelni mint egy szimpla lóversenyt :P -
Cat #3 nyilván még nincs kész -
rolika #2 mánemazé, de egy kép nem ártott volna egy ilyen robotról...
amúgy a hackerverseny miért is kapcsolódó cikk :))) -
#1 és elég veszélyesek is a gyerekere nézve ezek a versenyek
tehát jó, hogy rabszolgák helyett robotok lesznek a zsokék