1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
cucmalajmc #860 néha ja.
2pac
-Last ones left
-Strait ballin
ebben a pillanatban ezeket nyomatom. -
zdlr #859 helló!
hallgattok külhoni undergroundot is?
pl. dangerdoom, mf doom vagy hasonló? -
#858 nekem is megvan :D
békási lévén alap xD ... -
cucmalajmc #857 mikor ezt olvastam pont ezt hallgattam -
#856 ezt hesszeltétek azé igaz? DSP: Lakótelep (km.: Siskafinuccsi & Phat) -
#855 Day soproni gyerek 20 éves azt ennyi kajak jól nyomja meg ijenek:D pl. Siska: Dühkór lemezén ő csinálta az Outro-t meg a Basz remixét meg SP lemezekre csinált zenéket eddig nem rapelt de most igen és szerintem jól tette -
#854 én se halottam eddig róluk, egyszer csak haver dobott egy linket hogy Szeggyedd lefele XD de bejön a cucc :) -
Csesza #853 tetszik :)
mit kell tudni róluk? -
#852 érdekes:D
de nem rossz :D kicsit fhészek beütés :D ami persze pozitiv -
#851 itt egy kép faszom csak így tudom berakni -
#850 -
DAY: 20 LP
naggyonkeménnnnnyyyyy geccccciiiiiii
innét tőccsed he -
cucmalajmc #848 most voltunk kedden Budapesten kirándulni. Elmentünk a Nemzeti Galériába meg a Terror házába. úgy tudom,hogy a galériában lehet kérni ilyen igazolást, hogy tanulmányi út és akor ingyen van a vonatjegy. Orosházáról 1400 ft volt az út, ez meg csak ugye a belépők ára. -
Csesza #847 :O
ezt részletesebben :D -
cucmalajmc #846 ha pestre mész menny vonattal menny be egy Múzeumba kapsz pecsétet és akkor ingyen lesz az út. -
#845 nekem 2500 oda vissza (diákkal)! plussz még akkor metrozzak meg stb... yo mondjuk 2 vonaljegy vegyük úgy, tartok 3000ezernél, akkor már ha utaztam 3 órát ennem is kéne ... +1000 kaja meg iitóka... doboz cigi is kell olykor +500 ... szal ha pestre mek vásárolni akkor vehetem úgy , hogy még 4-5 ezer pluszba ... :\
de nem baj , ha van nyári melo kibírom :D -
Csesza #844 nekem 5e oda-vissza :) -
Tmac #843 én sem ott vásárlok mert a wildwild west is drága már. (bár mikor nyitott már akkor is drága volt)ami polót ők 7500ft-ért adnak én az megveszem oylan 5500 de mind1. Jah és nekem nem kell iylen benzin stb költséggel számolni mert pesti vagyok, de levileg a vonat nem olyan drága én úgy tudom (mondjuk csak a diákot ismrem az azért nem olyan sok) -
#842 nekem yoo volt mert felmentem nyárom pestre a speedbe (mamut) 30ezerrel, kb úgy voltam hogy majd tok venni egy pulcsit meg 2 polot, de pont 50%os árengedmény volt szinte mindenre :D aztán kicsit több cuccal tértem haza mint terveztem :) -
#841 büszke lehet arra az 50 cent cipőre :D:D:D -
Csesza #840 pesten rengeteg bolt van ahol olcsóbban meglehet kapni nem csak az ilyen plázákban, csak amire feljucc pestre busszal v. kocsival az annyi mintha a közelbe vennél drágán -
Tmac #839 elvileg pesten lehet venni olyan 10-13között már kapsz jó cuccokat farmerból márkákat nem akarok írni de szinte majdnem minden nagyobb márkát megkapod
pl itt is wildwild-west
vagy az american store-ban bár ott drága mert pk ott láttam annó karl kani farmert 18e ft-ért és azt én máshol megveszem 12-ért -
#838 hát én nem nagyon használok bő farmer gatyákat, inkább deszkás gatyákba pörgök, de azt elmondom h olcsobban nem kapsz sehol mint 13ezer és onnan felfele! nekem spec van 1 olyan gatyám amire tegondolsz (Tyra Clothing), ami 14 ezer volt boltba, csak én havertol vettem 2ezerért :D:D (igaz egy évig használta de semmi baja)! jah amúgy nem lakom messze Orosházátol, mert szentesi vok , és én vagy SZegedre mek a skateshoppokba, vagy hozzátok o.házára, olykor felmek pestre haverokhoz és veszek vmi cuccot is !
mellesleg voltam nem rég nálatok Wacuum partyn :) -
Csesza #837 nagyon nehéz és néha lehetetlen is kis városban ilyen cuccokat venni
én is másik városba járok/jártam vásárolni: Pécs v. Pest
de tényleg nagyon drágák ezek a gyatyák 10-15alatt nem nagyon kapsz márkásat -
cucmalajmc #836 végigjártam a boltokat és sehol nem árulnak farmert, mármint a stílushoz megfelelő farmert(bőfazonút). egyedül a gördeszkás boltba nem voltam.(azt mondják,hogy ott árulnak, de nagyon drágán 15-20 ezer ft). hiphop.hu shopjában is néztem és ott is ilyen áron voltak. olcsóbban nem is árulnak? vagy ti hol veszitek és milyen árban? (már ha vesztek)
orosházi lakos vagyok (Békés megye) tehát erősen környékbeli üzlet lenne a jó. -
#835 de azért HTX :)
-
#834 tisztában vok vele! -
#833 AZA+ODUPLA+TIRPA+AMGEE+SILENT SKILL -
#832 erre kiváncsi leszek , kipattintom a szemed stb -
Csesza #831 jaja Aza és Odupla -
#830 ez most akkor az Aza-éktol egy album??
ha az akkor gecire várom :D -
SCARCITYBP
- PÉNTEK 13
(album)
35.00 $
(6000HUF)
featuring:
MOD THE BLACK MARVEL,
CIPH BARKER,
KRUMBSNATCHA,
DARKIM BE ALLAH
...and more...
na azé ezse lesz olcsó:D -
cucmalajmc #828 nagyon köszönöm. -
Csesza #827 thx :)
ebből csak a HK Free nem volt meg :) -
#826 Na akko szosziwutang:D
Csesza amit te linkelté azt is ide raktam azt így megvan az 5 én így töltöttem le még régebben
Kilakikitt: Kikötők
Kilakikitt: HK Free
Kilakikitt: Szoosz
Tirpa: Van még
AZA: Szájvadállat -
Csesza #825 thx :) -
#824 mingyá feltöltöm -
#823 má megijedtem hogy nyújlák a nevem:D -
cucmalajmc #822 benéztem! Black Ice van csak, bocs. -
cucmalajmc #821 nekem is kellene.
kösz
Iceman, a hiphop jam-en az te vagy? Iceman Mc néven vagy egy előadó.