1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
  • Csesza
    ha nem gond akkor feltöltenéd a www.sendspace.com-ra?

nem nagy vásziszdász, pár perc alatt felmegy

köfi :)
  • Iceman MC
    nekem megvan ez, meg a Kikötők is
  • cucmalajmc
    már nem kell(leszedtem az egész albumot)
  • cucmalajmc
    megin én kéregetek. norba-killakikitt- ki lakik itt? c. számot is megosztaná velem valaki? köszönöm
  • Csesza
    jolvan persze, hogy elhiszem, de még akkor nem adták ki és ez a lényeg, mert akkor csodálkoztam volna hogy nem hallottam róla :)
  • Rockynhooo
    mind1 2 számuk van ez tuti, + a Norbás!
  • cucmalajmc
    Elküldve: 2007-02-27 00:25:08 Hozzászólás témája:

az album kilesz adva WACUUMAIRS kiadványként mint az AKKEZDET,
    a megjelenés előtt pedig egy 5számos letölthető verziót kaptok Flasholdallal és klippel

és h mikor? hamarosan.
    itt a fórumban keresd ki ha nemhiszed
  • Csesza
    esetleg valami linket, mert ezt így alig tudom elhinni, nekem arról tudnom kéne :)
  • Rockynhooo
    ez lehetetlen , egy spanom se halott róla , meg én sem :D sőt partyba se halottam még ennyi számot tőlük :D
  • cucmalajmc
    hiphop.hu forumon olvastam,hogy 5 db számot tartalmazó korongot adtak ki kb 1 éve.
  • Csesza
    fakkom, erről nem is hallottam, esetleg valakinek ez meg is van hanggal együtt? :D
  • cucmalajmc
    erről nem hallottatok? zeneszövegen találtam.
    Killakikitt: HK fre
    -Tirpa-

Gyertek ha szólok...
    Gyertek ha szólok, nem mondom el kétszer,
    De kajak annyit mondok, spanom te már vérzel..
    Inkább rád teszek egy tapaszt,
    Mielőtt az uzimba meghúzom a ravaszt.
    Úgyis össze esel, hogyha rád lövök.
    Aztán meg a spanjaiddal keresel. Nem szökök
    El, inkább eléd állok. Gyere verjél orrba,
    Gyere köcsög itt van a tőröm szúrom csórba.
    Akkor is ha csorba, beléd megy szét nyes,
    Mivan veled haver, a szöveg mit lökök vétkes.
    Gyere öreg, itt jön most az AZA,
    Megvágod ő is, hogy kibaszottul laza..

-AZA-

Megjött az AZA, kibaszottul laza,
    Megjött az AZA vágod kurvára laza.
    Megjött az AZA, kibaszottul laza,
    Megjött az AZA és a szádba' lesz a fasza..
    Haver jövök és vágok mint a kasza
    Haver ez olyan laza, hogy kajak elküldelek azt' haza..
    Tudom, jönnek veled a spanok
    Haver de megfogom a karjukat és mindenkit el dobok..
    Haver dobolok, hogyha kezemben az ütő,
    Ittvan a baseball ütő, fejedre meg a sütőt
    Dobom rá. Haver Tirpával ketten vagyunk,
    Haver senki nem jöhet ellenünk.

• cucmalajmc
    nagyon szépen köszönöm!
  • Csesza
    Killakikitt - Szoosz
  • Rockynhooo
    hát igen , ezen kívül még van a Szoosz, meg a NOrba albumrol a közreműködésük... :)
  • Csesza
    jah nekem van még1 a Szoosz

madj ha lesz erőm akkor feltöltöm :)
  • cucmalajmc
    Killakikitt-je kinek van? naggyon kellene. csak a kikötők van meg, mást nem találtam neten fennt.
  • Rockynhooo
    "a faszom szeressétek , nem megyek többé a forumra mert semmi közöm hozzá mit mond a Night child a Wacuumra"
  • ScarY MAN
    www.fankadeli.hu

regebben levolt irva az egesz NC stor a balhekkal egyutt...meg hogy ki mit csinalt...de ugye ezek torolve lettek mert nem teccett azoknak akikrol irva lett...vagyis szemely szerint siskanak es fanka ugy latta hogy akkor levesz mindenkit akivel rosszbavolt.
  • Rockynhooo
    hát nekem foggalmam nincs , Hősöket már nagyon elvétve hallgatok , pedig nagy kedvenceim voltak, de szerintem nagyon leadták... :\ , lesz party itt a környéken , de már elsem megyek! Fankat úgy sosem szerettem annyira! Siska szövegei meg tetszenek, inkább mostanság kezdtem hallgatni, de yoo, de pl őt is csak azért kezdtem el nyomatni mert ,hogy van Steve-el a pár km... de eddig megérte, szval Siskat csipázom :)
  • Tmac
    én erről tudok hogy van a fanka-hősök meg a fanka - siska (ez ugye azért mert a siska ott hagyta az nc-t) meg valami összezörrenés volt a fanka meg a tibbah között is de lehet hogy csak én értem félre ezeket a sorokat ("A fasz vegások meg tolják a salátát az ember ragadozó mi a faszért zabárjak palántát")
  • Rockynhooo
    én fullra nem vágom ezeket az ellenéteket, WAcuum meg Krminal ennyi részemről... ! vki mesélhetne milyen ellentétekről van szó?! kicsit a topik is belendülne :)
  • Tmac
    Jah ha valaki nagyon otthon van az elárúlhatná hogy a fanka és a hősök között hogy kezdődött ez a konfliktus mert az tudom hogy a menthának a szólóján szóltak be a fankának meg elötte volt az az előzmény hogy a saláta-rádióról lekerültek a hősök számai, de azt senki nem tudta megmondani hogy valójában hogy kezdődött ez és erre én kiváncsi lennék. mert nekem úgy jön le hogy a hősök kezdték el a fankát piszkálni s nem tudom hogy ez mennyire igaz
  • Tmac
    mondjuk nekem ez az egész hogy őt oltogatom én meg őt nekem annyira nem jön be mert sajna mo túl kicsi ahhoz hogy ezt oylan amcsi példára ellehessen játszani. Sajna így csak a csöpp tábor között gerjesztik a feszültséget aki megveszi a lemezeket meg eljár koncertre. pl nemrég volt a radióvan-nak ez a rekord kisérlete és szörnyű volt nézni hogy miylen kevesen voltak mikor 2000ft-ért fanka hősök és mc-gőz ment egy este lehettek kb olyan 60an... :S és azért nem érdemes itt ennyire megosztani a közönséget mert sajna nem vagyunk túl sokan... és amásik az hogy azis hülyén jön ki hogy anyon oltod aszámodban a másikat közben meg koncserten jóformán vele lépsz fel ha nagyobb rap buli van mert vagy elötte vagy utánna következel... és ez így már hitelten mert ha ennyire utálod amásik akkor... iylen nem lenne, én pl kedvelem a fankát de én kotben nem fikázom a hősöket sem a bb-t a siskával együtt mert elismerem hogy nekik is megvan a tehetségük.

És azért nem jó nézni hogy mindenki a fankát kostólgatja... bár azért megvédi ő magát ha kell :)
  • Tmac
    azért a fanka is visszaszólt és neki is igaza van, szóval...
  • Csesza
    www.pirateclub.hu

regisztrálsz
    rákeresel
    letöltöd
    élvezed
  • Rockynhooo
    aham SZóval Wacuumal Respect forevahhh:) mondjuk gondolom nem véletlen van nak Steve-el a km-ek :) ! Fankat meg szépen oltja :D bár nem bánom ...
  • Csesza
    mert a wacuum-osokkal joban van, ellenben Fanka-val meg összebalhéztak mint a geci...
  • Rockynhooo
    most lehet nagyon trógernek fogtok nézni de Siska miért emlegeti annyit a WAcuumot meg a Fanka Ferit ? :D
  • cucmalajmc
    "egy picit nekem is, a temetelen múlt valahogy jobban bejön"
    ez siska korábbi albuma? linket kaphatok?
  • Rockynhooo
    yol van na nem leszek fasz :D szedem le az egész albumot és tanulmányozom :D
  • Rockynhooo
    mely trekkek a legjobbak ? csak azokat szedem le xD
  • Tmac
    egy picit nekem is, a temetelen múlt valahogy jobban bejön, de lehet hogy többet kell a számokat emésztgetni...
  • cucmalajmc
    én többet vártam...
    vagy most telhetetlen vagyok?
  • ScarY MAN
    gyóóóó.... odabasz
  • Csesza
    nagyon jó lett :D
  • Iceman MC
    Siskafinuccsi: Dühkór végre geci

• Iceman MC

mind2 megéri az árát nagyon kajak
  • ScarY MAN