1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
#1100 naja, de márhallottam valamerre, hogy februárban lesz péntek 13-án... :D
De egyébként nemtom...
Szal a kilakikittnek régebbi számaik jobban bejöttek, pl vanis fenn myspace-en a kikötök...
Deaztán meglátjuk majd, az uccai egyetem szintén, ez a pár új szám szintén fura kicsit nekem, de nemmondok egyikről sem semmit, meglátjuk később... -
#1099 Turha: Gyilkos február /Uccai egyetem/
1.Majré /Szoknya/
2.Banditaz /Tezsvíír/
3.Ezer évíg /Szoknya/
4.Szhooble /Gyilkos Február/
5.Hideg/Ben/ /Gyilkos Február/
6.Kézirat
7.Kutyaharc /Gyilkos Február/
8.Kertváros
9.Uccai Egyetem /Tezsvíír/
10.Merre mész Faaassz!?
11.Csattan a Pisa /Benga,Efuera/
13.Durr /Szoknya/
14.a nevem Turha, és ti...?
15.Pazarlás
16.Hang a csendben /Szoknya/
17.... /Benga/
18.... /BKP/
19.Az idő pénz /Odupla/
20..../Efuera,Akkor/
21.Szajré
22.Pazarlás remix /IllegalVoice/
23.Kézirat remix /Killaken/
24.Kutyaharc remix /Killaken/
csekkkk
++++++++++++++++++++++++++
Killakikitt: Ne szarakodj!!!
3 új trekk
Mind a kettő !!!!2009.02.13 (PÉNTEK)!!!! -
#1098 Nomagróf 360 ittmeg rendelés. -
Csesza #1097 -
cucma #1096 nem kevés munka volt vele az biszti -
#1095 jó klipp.....ilyet még itthon nem láttam :D -
#1094 Háteztis megéltük :D
De szerintem jó a klip, mindenképp -
#1093 Bankos: ABC klipp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
cucma #1092 eéőrendeltem az albumot, jó lesz ;) -
#1091 Beat Market: Krekk LP albumpromo -
#1090 j -
#1089 i -
#1088 Masszív baromság, jóértelembe véve, de mégis, pl meghallgatod pl a nénikét, zsír a szöveg... -
#1087 hu nekem nagyon nem tetszik -
#1086 áááááá, eznagyonbeteg...
Nekem bejövős a cucc mindenképp!! -
Bobafett & Bobakrome: Aludnifogtál -
#1084 :) very good
yah meg nagyon adja a flow-t -
cucma #1083 ez az egyik kedvencem mikor elkezdi (0:26)
I was born with all-seeing eyes...
Jedi mind -
cucma #1082 Jedi Mind a kedvenc külföldi előadóm. nagyon értelmes, velős szövegei és rímei vannak. zseniális. -
#1081 :D -
#1080 Mai szülinaposok
Disno
Jani-B
donpedro
dunga
Vanek
GYUFo
crimson
punkahcSKA
gyeger
bowden
Deego
Betcy
Carbine
Stonez
laths
adatmentes24
BettyLoL
djpetipapa
Betty95
momo91 -
#1079 jedi mind tricks sacrafice + lyrics -
#1078 jajaja yokat nyom, pl amit linkeltem , azt akármikor megnézem klippel hát mindig geci yo érzés kap el az az igazi amcsi street feelig... áhh remélem el is jutok egyszer. -
#1077 Commont oriási zenét csinál.. ha több figyelmet kapna, nagyon nagy lehetne! De így, inkább 50 cent van előtérben.. -
#1076 mármint úgyértem, hogy még ma is jó, hogy még ma is jók azok a régi számok -
#1075 Na ígyvan...
Régebben persze hogy jóvolt, aláírom, ésmég ma is jó...
csak... kissé unalmas lenne ha mindíg ugyanazokat hallgatnám, amikpersze nagyonjók, nemmondom,szoktam hhallgatni, de nem csak azt, unalmas lenne, azért kell valami új, de amerika ma már fos ebből a szempontból...
De mostanában egyre inkább hallgatok franciát, ami jó, meg minden, csak abszolút nemértem a szövegét, ígymeg nemlesznek a legnagyobb kedvenceim, az tuti... -
#1074 Aesop Rock - None Shall Pass
Aesop Rock - DayLight
Aesop Rock - Shovel
Sage Francis - Escape Artist
És a legnagyobb klasszikus........ :D -
#1073 vagy ez -
#1072 ez is yoak -
#1071 mutass pár számot osztá majd megmondom :D -
#1070 azé egy Sage Francis v Aesop Rock is odabasz....... :D -
#1069 ne is mai zenéket vegyél elő a tengerentúlról hanem 80as 90es évekhez nyúlj vissza az az igazi :) -
#1068 egykis francia, nemtom ki szereti a francia undergroundot... Sniper
Ez a klip szerintem nagyonjó... -
#1067 najah, ebben egyetértek, az előzőekben is, asszem pont ugyanazt írtuk kb... -
#1066 hátt... elírtam, bocs, de ez nemlényeg asszem itt most... -
#1065 mellékesen meg pont nem érdekel hogy ki kinek mondja azt hogy madafakk :P
engem csak a zene erdekel... ha van valami hattersztori akkor utana nezek es akkor legalabb ertem hogy kinek is szolt a beef :P -
#1064 az a durva hogy a legtöbben ezzel foglalkoznak hogy BB vs NC , Tibbah vs Fanka... pedig komolyan mint a majmok...ez nem amerika... nincs se keleti meg nyugati part... nincs nekünk fiftiszentünk...de vannak nagyon tehetséges magyar underground előadóink...akik igen is színvonalasak. a "mainstream"-ről meg ne beszéljünk mert az meg vicc xD én csak röhögök néha a szövegeken:D...néha az alap azért jó :P... De igazából nem is lehetne határt húzni mainstream meg ug közé, mivel MO-n ilyen nincs is igazából. Akit Mainstream be vehetünk azok inkább bábuk akik jol elvannak és tv műsorokban szerepelnek és/vagy műsorvezetők lesznek és/vagy valosagshow-t csinalnak az eletukbol ami nagyon moka de a zene az nocomment... az igazi hiphop az megiscsak az ug...ez van Magyarországon...de de nem fogok most erről irogatni xD csak ha erdekel valakit a véleményem akkor kifejtem bővebben...Részemről meghallgatok minden magyar ug számot. Igaz a nightchild alá berakható zenék manapság nem nagyon jönnek át, mivel a nagyrészük tényleg a sírjunk együtt ezért s azért. Jó...vannak "friss" előadók, de a nagy részük ezt a stílust képviselik.
Tehát én maradok a jó öreg Wacuum Airsnél meg Kriminal Beatsnél de a többi is jöhet, legyen az független bármilyen csoportol vagy nem... az NC-t meg elkerülöm... nem azért mert most fuj fanka:) hanem az imént leírtak miatt :) -
#1063 majmok bojgója v majmok bolygója??? :D -
#1062 Hátvanpár sor, az biztos, de szerintem nem erről szól...
Tibbah-majmok bojgója, pl egy nagy társadalomkritika, de csak az igazság... csak egy példa...
És aztse felejtsd el, hogy azért a wacuumnál is van olyan szöveg amiben fankát fikázzák, de én mondtam, hogy nem ez érdekel engem... -
#1061 de ez is milyen gagyi má, hogy rapháború.....ez lófasz nem háború....
azt meg leszarom, hogy ki kezdte v ki csinálja......mindegyik fasz ezen lovagol és már a szövegeikben is ez megy....úgyhogy kapják be mind....a bloose-ban azt hiszik, hogy ők a világ közepe és a legnagyobb arcok a földon......