1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
Basketbéla #140 testamnet nagyon jo,ezt en is osztom,..ott van még a hosok,a wacuumairs arcok(akkezdet Phiai,bobakrome,aza,fheszek),ja es nem hagyom ki a Minimal Project csapatot,ok tenyleg igenyes zenet adnak
ja,es szerintem az underground nem ott kezddodik h van e lemezszerzodes,hanem,hogy mit mondanak a szovegeikben,es mennyire vannak a mediaban benne, -
#139 SZIASZTOK MINDENKINEK! AKIT ÉRDEKEL, FEBRUÁR 24-ÉN PÉNTEKEN LIVING-ROOMBAN (ASTORIÁNÁL, KOSSUTH U. 17) HIP-HOP ÉS RnB BULI LESZ, ZENÉL SAID (AKKEZDETPHIA) ÉS DOBEE! FELTÉTLENÜL GYERTEK! SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT! -
#138 én is rád hagyom... -
#137 rádhagyom...
most amúgy neked a magyar rappel összeségében van bajod vagy az általad definiált 'underground rap' (egy p) résszel? -
#136 muahaha
de akkor is igazam van...az UNDERGROUND RAPP nem 1 stílus hanem....mondtam az előbb. -
#135 leülhetsz fiam egyes -
#134 mi? -
#133 Az én szememben az underground rapp az nem műfaj...hanem azt hívják undergoround rappernek akinek(még) nincs lemezszerződése...
és sztem nekem van igazam...
ennyi... -
#132 embör, én nem találok igényes magyar rap-et vagy te? kb 3-4 kattintás.
ha nekem válaszolsz és pontokba szeded, akkor légyszives arra a pontra írd a választ amire én írtam az állítást
amúgy biztos én vagyok a hülye de az 1 pontodat kb 5ször olvastam el és nem értem mire reagáltál -
Csesza #131 ha neked olyan underground kell akiknek nincs lemezszerződése vagy valami efféle, olyanból nem is fogsz igényeset találni mer akiknek nincs studiójuk azok gépről veszik fel és nem túl igényes, akiknek nincs lemeszerződésük azoknak nincs pénzük normális stúdióra azok nem tudnak a számodra megfelelő zenét csinálni
de ha találsz olyat akinek nics szerződése és olyan igényes rappet csinál mit mondjuk a Connections, Testament vagy akárki más akkor gratulálok és azt akkor megis mutathatnád nekem
jah és igen majka poén volt aza csicska geci még csak a szövegeit se maga írja -
#130 IStenem,ez baszottkurva nagy lol! -
#129 1.te meg nem vagod hogy az ilyen sok szo osszeteteleket poenbol rakom be?
2.most acc linket vagy nem..nem fogok neked itten most keresgelni..
3.az is vagyok van is 1 underground rapp banda amiben benne vagyok de amit mi csinalunk az is igenytelen...de ez van..:-( -
#128 1, fogalomzavarban szenvedsz
2, rapnet.hu, előadók, és hopp rögtön 'a' - nál nem is kell sokat keresni nédd mi van ott, na mi?
3, nem vágtad le h majkát pojénnak dobta be?
amúgy figyeljétek meg a kritikát, idézem, ha lehet:
"Szar...tisztára 1hangú....1szóval 1hangú és szar" -
#127 Tudod mit,csapj fel underground rappernek,az biztos igényes lesz! -
#126 töltöm a spine-7edik utca.mp3-at.
Szar...először is tisztára 1hangú..a refrén sem különbözik az alaptól...
1szóval 1hangú és Szar
ja és "mabbak" nemtalálom azt amit mondasz úgyhogy léci adjál linket.
És Csesza..csak hogy tudd Majka sem túl igényes...főleg az albumokon a "skit"-ek(nemtom hogy mondják magyarul) nagyon szarok...meg majka szövege is szar...
de ezeket amit mutogattok aznál sokkal jobb..
és szerintem az az UNDERGROUND RAPP-er akinek nincs lemezszerződése...és ingyér aggya a számait... -
#125 tőccsél le anonim mctől zenéket, nekem pl az ő muzsikája nagyon bejön, ha ezek után se változik a véleményed, akkor részvétem.... -
Csesza #124 mér szted a hiphop.hu-n mien rapp-ek vannak? egyikse mainstream
amugy meg énsem szeretem a Pluside-ot
és ott volt a www.testamentrec.hu link aztis megnézted? mer ha ottse találsz olyan zenét ami szted igényes akkor halgsss Majkát :P -
#123 Jójó,,,megnéztem a linkeket:
www.hiphop.hu - itt nem találtam underground rappet..
www.rapnet.hu - van rajta underground rapp,,le is töltöttem 1et...
pluside - NYERSANYAG AZ AGYNAK - megmondom a frankót..az benne a szar hogy lényegében nem lehet kiérteni belle az amúgy is értelmetlen szöveget..
ezt nevezem igénytelennek...
hát Csesza nálad úgyláccik igényesebb vagyok ha te ilyet haLLgatsz... -
#122 iggen érdekes figura vagy. megnézted azokat a linkeket amit Csesza adott?
10 perc alatt nem nagyon hiszem. ha megnézted, légyszives gyere vissza és vondd vissza azt a kijelentést, hogy nincs igényes magyar rap. -
Csesza #121 akkor te valami nagyon full igényes gyerek lehecc ha még nem találtál számodra igényes magyar underground rappet
én nemszarok le mindenkit sőőőt, ezt nemtudom honnan vetted... -
#120 lol,én azért hallgattam meg annyiszor,mert ezredszerre is röhögtünk rajta spanokkal,és jó volt hallgatni a balfasz zenéjét,én humorból,röhögésböl,szórkaozásból hallgatom meg ezeket... -
#119 Tom te csesza mindenkit leszarsz....
és tartom azt a váleményemet hogy nincs magyar igényes UNDERGROUND RAP...mert még 1et se hallottam...ebbe a topicba mér nem jönnek?
és ismétlem hogy nemmindenkinek ugyanaz igényes....
És onnan gondoltam hogy teccik a höre faszkalap zenéje :
ezt te irtad:
most azt mondod hogy a spanodnak kellett de nemrég így mondtad...:"meg kell még1szer halgassam"
ennyi.. -
Csesza #118 te hüüüüüüüülye, ezt én poénból halgattam meg, csak kellett egy spanomnak és kellett ez a link, ez egy szar amit höre csinál igénytelen fos geci huhhhh, ez csak szimplán poén (csak aza baj hogy sztem ő komolyan gondolja) nemtom miből vedted le ezt hogy nekem ez teccik mind1 neméredekel leszarlak ha ezt gondolod,
és ha ennyire balfasz van hogy a neten nem találsz igényes cuccokat akkor sajnállak
www.hiphop.hu
www.rapnet.hu
www.testamentrec.hu
www.copycon.laza.hu
.
.
.
stbstb, - nincs mit -
#117 Nah itt egy nagyokos:*)
Ha te tudsz olyat akkor adj linket ne csak dobálózz a kijelentésekkel...
(ÉS MÁR AZÉRT AZ IS KÉRDÉS HOGY KINEK MI AZ IGÉNYES.....ugyebár...nem akarok senkit megsérteni de "Csesza"-nak még ez a Höre gyerök is igényes)
Szal én nem szarakodásból kérem a linket mert ha tudsz akkor én is kiváncsi lennék rá! -
#116 van igényes magyar undeground, csak rossz helyen keresed :) -
#115 Hi.
Meghallgattam, de még mindig nemértem hogy miért nem lehet igényes a magyar UNDERGROUD RAPP... Mert ezt szar volt hallgatni...
Kis ovodást megbántották a rockerek és visszavág 1 ilyen igénytelen lihegős szarral...
De azért kiváncsi vagyok rá: Van olyan aki ezt viccen kívül halgassa?
bY3z -
Csesza #114 kössz -
enyingfm #113 ígyjó:
http://enyingfm.uw.hu/hore.mp3 -
enyingfm #112 http://www.enyingfm.uw.hu/hore.mp3 -
Csesza #111 legyenszíves valaki dobjon egy linket a Höre - Rap a javából című nótához mert meg kell még1szer halgassam, és aza gáz hogy a hor.uw.hu-t megszüntették, tehát ha valakinek megvan az töltse fel vagy esetleg más linket is elfogadnék...
köszi :P -
#110 inkább nyiss neki topicot
------------------------------- -> -
Dj Be NeeD #109 mindenkinek 2Pac 4ever -
#108 ő nem UnderG- rappet csinál hanem viccet...de lehet ő nem tudja.
de azér meg kell hagyni elég ügyes reklámfogás hogy beírta 1000-szer a honlapja címét... -
Csesza #107 azé írtam hogyha ez neki bejön akkor csinájja.. -
#106 ez neki valószínűleg 1 életstílus -
Csesza #105
átttyákátásztrófa, bocs de nemtudok erre jó jelzőt mondani, meghallgattam a Piac című számot de azt kell mondjam hogy kezetfoghacc Hörével :DDDD
bocs, nekem az alap se jön be, tipikus HipHop EJay-es alap
ne vedd sértegetésnek meg beszólásnak de ha az neked be jön akkor csináld... -
#104 de ne busulj mert ilyen az UNDERGROUND RAP.
ami vagy életstílus vagy ugródeszka.
akinek ugródeszka abból még rappstar is lehet.
de akinek csak életstílus..,abból nemvalószínü hogy nagy rapper lesz(de még kicsi se)
azért az UnderG-rappet is lehet szeretni. SŐT VAN AKI CSAK AZT SZERETI.
sok szerencsét..
-
#103 amit reppelsz azt át kell érezni.
meg kell magadnak is értened miről dumálsz mielőtt azt várnád hogy sikeres legyél. -
#102 most a 'donalts' - ot hallgattam..
nemigaz de a ritmus meg az effect cool...mindaddig aemeddig bele nem beszélsz,
akarom mondani verset olvasol... -
#101 meghalgattam a "piac" - számot...
az mp3 még szarabb mint a szöveg.
de az effekteket jól megcsináltad:)mivel?
ugy hangzik mintha olvasnád...
semmi ritmus nincs a hangodban ahogy rappelsz....
de ezen birsz változtatni...nem csak fikázlak....
de ha nem változtatsz akkor sajnos csak vicc lesz belőled.