1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
  • Csesza
    alapítottál egy bandát és te írod a szövegeket? a heverjaidnak is?
  • Dájrektóriász
    hát alapítottam nemrég egy rap bandát...
    Szöveg az van írva(én szoktam álltalában írni) de:

Még nem zenésítettünk meg teljesen 1 számot se...mert elég kevés idő van rája.
    Meg alap zenét (basszus, ritmus ilyesmi)nemnagyon van ötletem hogy mivel lehetne
    csinálni. Ha valaki tud jó progit írjon!

De nyugodj meg ha kész lesz legalább 1 szám(sokáig készül mert nem basszuk csak úgy össze...) akkor elindítom a hivatalos oldalt és adok linket.:)
    Nem igérem hogy igényes lesz(esetleg ahoz képest igényes hogy tudod ug-rap:studió nélkül saját eszközökkel) de úgy érzem kell az a népnek amiről rappelünk,
    igaz nálunk életveszélyes is lehet...de én nem vagyok beszarva..
    erről ennyit
  • Iceman MC
    de te mit csinálsz mijen zenét mutasd má meg
  • Dájrektóriász
    mondom amit én sztek hallgatni:
    Flipsyde
    EMINEM
    edo maajka
    most jelenleg csak ezeket
  • Dájrektóriász
    jaja
  • mabbak
    teljes mértékben veled vagyok :)
  • Csesza
    Ogli G -egy faszláma, egy beképzelt pöcs, komolyan mondom jobban utálom Majkánal, Ogli G-t nem is vezsm a rapperek közé (mégcsak a szövegeit se maga írja) egy arogáns fasz
  • forza milan
    Hiphopon télleg nemilyenek vannak,de nézd meg Ogli-G-t!!!Minden klippjébeszintemár nyalják a faszát a 20 félmeztelen csaj,és fogadok,ha nem lenne egy pnézzsák,nemlenne hires...:D
  • Csesza
    Hát akkor légyszíves dobjál pár olyan nevet akiket te szoktál hallgatni!

"Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!
    Vagyis nemcsak arról szól hogy : húúú de tele vok zsével meg húú de tele vagyok kurvákkal meg h húú de úgyis én vok a nagyobb gangster húú úgyis.....húú de faja autóm van bazze hallgassad mán a zenémet ha másér nem akkó a félmesztelen csajoké a klippjeimben!!!!444444444"

én is útálom az ilyen rapereket - és amik ide ki lettek linkelve azok mind nemilyenek

és még1x ha az neked az ug hogy nincs lemezszerződésük, egyéb... akkor azok között nem találsz annyira igényes zenét amiet te szeretnél
  • forza milan
    Na ezt osztom teljes mértékben!
  • Iceman MC
    szerintem a külföldieknél a legnagyobbak Snoop Dogg és a Mobb Deep

amúgy meg kezd fáradni ez a mainstreem vs. underground háború úgyhogy te ezt mi azt vágod csak viszont ha leszolod az undergroundot akko mi a faszomat irogacc az underground topic-ba? és ez meg: "Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!" <- miket csinász? linkej valamit amit csináltál nagyarcú
  • Dájrektóriász
    Leszarom h ki valja magát u.g-és nek!

A szövegben amit adtam nem az a lényeg hogy most a nigger v a sáppattarcú meg ilyesmi!

Az a lényeg hogy mikor u.g-és volt senki nem adott neki lemezszerződést!
    Tehát ha kapott volna (kapott is később) akkor már nem vallotta volna magát u.g-és rappernek!
    ennyi

és még anyyit h leszarom a magyar rappereket akik nemtudják mi is az az ug-rap és vakon mutogatva vallogassák magukat annak!

És gangster rappereket is leszarom ...!

Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!
    Vagyis nemcsak arról szól hogy : húúú de tele vok zsével meg húú de tele vagyok kurvákkal meg h húú de úgyis én vok a nagyobb gangster húú úgyis.....húú de faja autóm van bazze hallgassad mán a zenémet ha másér nem akkó a félmesztelen csajoké a klippjeimben!!!!444444444

nemtom biztosan de talán van 1 olyan rapp stílus h : Fight Music...ilyenek pölö Dítwellve, eminem egyes számai...stb..

De a 50Cent-es sztájlot naon de naon nem komálom se a snúp dogot%!

ennyi
  • Iceman MC
    bocs ezt elbasztam:
    TestaMent Records
    Night Child
  • Iceman MC
    1-2 honlapot is adok:
    Salátamagazin
    TestaMent Records
    Bloose Broavaz
    Dope Beatz Enetrainment
    Night Child
    Tribe
    RapNet
    Hip-Hop.hu
    Hősök
    Sikztah
    Suhancos
    Animal Cannibals
    Mecca Individualz
    DarkSide
  • Csesza
    ha már itt tartunk

uj Testament REC. szám a www.salatamagazin.com-on

Testament - Fedezék - kegyetlen jó

ahhoz hogy tudjál letölteni regelned kell
  • Iceman MC
    Háborgató Maszkura: Idegbaj (Album)
    MC Gőz: 100° felett szebb az élet /Orzon wellesz kalandjai/ (Album)
    Raptorz: Teccik vagy nem...! /Az első harapás/ (Album)
    FankaDeli: Csak egy perc az élet
    FankaDeli: Hajt a vér szava
    NKS: Mijafontoss!!!
    Hátshow Sor: Volt egyszer egy vadnyugat
    Tribe & Sikztah & Sog: Nyerőgépek
    Chump'yanz: Rímkoppantók
    Fűrkésző Elemek: Az elemek
    Kriptha Face: Az igazság 2
    Pluside: Ne állj meg, ne szállj ki
    Pluside: Mintha minden nap az utolsó lenne
  • Iceman MC
    Linkelek 1-2 cuccot hogy megmutassam mi a magyar rap azoknak akik nem tugyák :D (senki ne vegye magára!)
    ArtosCsaba: A penge élén (Album)
    WestPrém City Allstarz (Album)
    ArtosCsaba & GerriSkillz: Beat Support 2005 (Album)
    Feenoocchiz: Raw'yal Fluashh
    WherDee: A birodalom útja
    Pixa: Pimasz reppek fxxxa beatek (Album)
  • mabbak
    jól van legyen, ezt ne ragozzuk tovább, te hajtod a magadét, én is a magamét (egyesek mellém állnak, jelzem de csak zárójelbe neked nem adott még senki igazat és még annyit, ugye milyen szar a zárójel, mert baromira nem tudod mi volt a zárójel elején és kezdheted megint olvasni), és még annyit, hogy nem fogom megmagyarázni, h em, miért nem ug-s már
  • Iceman MC
    A Deego: Földalatti siker itt letölthető (hiphop.hu nem tom hogy nézted Te :D) Chump'yanz cuccok itt vannak a letöltésekné de a lemezeket a shop ban megrendelheted (megéri rááldozni sztem :D)
  • Iceman MC
    gyerek ne keverd össze M.O.-t és az USA-t, itt senki nem szól le mert fehér vagy :D Eminem yohogy ezt mondta mert azé az USA-ban inkább fekák vannak mert hát tőlük ered a rap, ja meg az hogy a Gangstarr is undergroundnak vajja magát pedig ki van adva a lemeze na itt van még 2 "real underground" neked (tejjes album, mindenkinek ajállom, dehát biztos sokatoknak megvanmá :D): ArtosCsaba: Az MC Dolga FankaDeli: Viszem a balhét
  • Dájrektóriász
    inkább leírom....

szal Eminem - White America (magyarosítás) részlet:

Amikor ug-s voltam, mindenkinek az baszta a szemét, hogy fehér vagyok.
    Egy kiadó sem akart aláírni velem, majdnem feladtam...

forrás
  • Dájrektóriász
    Eminem - White America (magyarosítás) részlet:

• mabbak
    ez egyben szánalmas és kicseszett nagy lol :DDDD
    megértetted, amit írtam? eléggé ellent mond annak amit te tartasz az ug rapről, ráadásul olyan 5en mondjuk, hogy nem úgy van ahogy mondod (Talibot nem számolva :))
  • Matt07
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni honnan lehet Chump'yanz és Deego számokat letölteni.A rapneten és a hiphop.hu nincsenek!
  • Dájrektóriász
    mikor montam hogy szeretem az ug rappet
    és mikor mondtam hogy nem halgatok olyat akinek van lemez szerződése?
  • Dájrektóriász
    jobban értek hozzá
  • forza milan
    Sztem jo!
  • Csesza
    :DDD
  • Iceman MC
    http://www.nightchild.hu/mp3/2006/siska_a%20majk_meg_en.mp3 te hülyegyerek itt van 1 "igazi underground rap" ha ezse teccik akkó bazdmeg menny diszkós köcsögnek, amúgy nem tom mi a gáz a Pluside-al
  • mabbak
    kiváncsi vagyok, hogy fogja kimagyarázni
  • forza milan
    Bazd,annyira bonyolitasz,és semmi értelme nincs az egésznek,egyszer az az igényes neked,akinek van lemezkiadói szerzödése,máskor meg az aszar....LOL
  • Csesza
    ez vicces
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • _Atti_
    hát én is mabbaknak adok igazat..(nameg talibnak:P )
  • mabbak
    A non commerical genre of rap music that
    actually in my opinion has more originality and talent than most commercialized shit on TV.

urban dictionary

Davey D: Okay. Yeah, Jean’s pretty cool. Uh, how do you feel about being labeled as an underground rapper or socially conscious rapper? Do you feel it limits you as an artist?

Talib: Yeah, it does. Just like if you label Jay Z as a gangster rapper, that limits him. Artists have a hard time with being put in boxes. Um, the media and the corporations work hand in hand to put artists in boxes because it makes it all, easier all around to sell it. If you say, well, it’s this type of thing so you can sell it to this audience and book it at this venue and play it on this station, but if they have to start being creative and think about how they have to market you, it becomes a problem for them, and um. You know, so, yeah, I accept it for what it is. ___Um, underground, by definition, means that people don’t really know about you.___ I got a lot more press in URB Magazine, uh, before I sold over a couple hundred thousand records than I do now because they focus more underground artists that people aren’t familiar with. So, am I underground in that sense? No. I do respect the values, the (quote-unquote) “values” of the underground because the values of the kids who are considered underground light the fire under hip hop.

Davey D & Talib Kweli interjú

tehát az ug nem azt jelenti, hogy nincs lemezszerződésed, hanem azt, hogy nem vagy szarrá hypeolva

óvasd el és utána magyarázd be nekem, hogy jobban értessz az underground rap-hez
  • Dájrektóriász
    hát jobban értek az U.G RAPP-hez....

és mér nem néztek utána google-én vagy vamin ha nem hiszitek el....
    és lehet hogy van egy jópár magyar kis sekfej..."rapper" akinek van lemezszerződáse de tudatlanul azt mondja hogy ő bizony U.G - ben nyomassa...

az U.G rappereknek nincs lemezszerződésük(még) , csinálnak 1-2 rappcsatát az "utcán" a többi U.G-és repperrel, vagy összeraknak vami saját számot...amivel aztán fel akarják hívni magukra valamelyik lemezkiadó figyelmét....

legalábbis a rapp hazájában ez így van.,,,,most hogy pár magyar "megmondomafrankót" rapper magát U.G -és nek nevezi az az már csak tudatlanság..

• mabbak
    hát persze, hogy megmondja, hisz ő sokkal okosabb, mint mi
  • Csesza
    sztem itt ő se tudta hogy mit akar mondani de mind1, te biztos megin megmondod a frankót!
  • Dájrektóriász
    "ja,es szerintem az underground nem ott kezddodik h van e lemezszerzodes,hanem,hogy mit mondanak a szovegeikben,es mennyire vannak a mediaban benne"

el vagy tévedve fiam...
  • Csesza