Rap underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szöveg az van írva(én szoktam álltalában írni) de:
Még nem zenésítettünk meg teljesen 1 számot se...mert elég kevés idõ van rája.
Meg alap zenét (basszus, ritmus ilyesmi)nemnagyon van ötletem hogy mivel lehetne
csinálni. Ha valaki tud jó progit írjon!
De nyugodj meg ha kész lesz legalább 1 szám(sokáig készül mert nem basszuk csak úgy össze...) akkor elindítom a hivatalos oldalt és adok linket.😊
Nem igérem hogy igényes lesz(esetleg ahoz képest igényes hogy tudod ug-rap:studió nélkül saját eszközökkel) de úgy érzem kell az a népnek amirõl rappelünk,
igaz nálunk életveszélyes is lehet...de én nem vagyok beszarva..
errõl ennyit
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
Flipsyde
EMINEM
edo maajka
most jelenleg csak ezeket
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
"Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!
Vagyis nemcsak arról szól hogy : húúú de tele vok zsével meg húú de tele vagyok kurvákkal meg h húú de úgyis én vok a nagyobb gangster húú úgyis.....húú de faja autóm van bazze hallgassad mán a zenémet ha másér nem akkó a félmesztelen csajoké a klippjeimben!!!!444444444"
én is útálom az ilyen rapereket - és amik ide ki lettek linkelve azok mind nemilyenek
és még1x ha az neked az ug hogy nincs lemezszerzõdésük, egyéb... akkor azok között nem találsz annyira igényes zenét amiet te szeretnél
amúgy meg kezd fáradni ez a mainstreem vs. underground háború úgyhogy te ezt mi azt vágod csak viszont ha leszolod az undergroundot akko mi a faszomat irogacc az underground topic-ba? és ez meg: "Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!" <- miket csinász? linkej valamit amit csináltál nagyarcú
http://www.myspace.com/icemanmckillah
A szövegben amit adtam nem az a lényeg hogy most a nigger v a sáppattarcú meg ilyesmi!
Az a lényeg hogy mikor u.g-és volt senki nem adott neki lemezszerzõdést!
Tehát ha kapott volna (kapott is késõbb) akkor már nem vallotta volna magát u.g-és rappernek!
ennyi
és még anyyit h leszarom a magyar rappereket akik nemtudják mi is az az ug-rap és vakon mutogatva vallogassák magukat annak!
És gangster rappereket is leszarom ...!
Én azokat a reppeket hallgatom/csinálom amékeknek van igazi értelme!
Vagyis nemcsak arról szól hogy : húúú de tele vok zsével meg húú de tele vagyok kurvákkal meg h húú de úgyis én vok a nagyobb gangster húú úgyis.....húú de faja autóm van bazze hallgassad mán a zenémet ha másér nem akkó a félmesztelen csajoké a klippjeimben!!!!444444444
nemtom biztosan de talán van 1 olyan rapp stílus h : Fight Music...ilyenek pölö Dítwellve, eminem egyes számai...stb..
De a 50Cent-es sztájlot naon de naon nem komálom se a snúp dogot%!
ennyi
Salátamagazin
TestaMent Records
Bloose Broavaz
Dope Beatz Enetrainment
Night Child
Tribe
RapNet
Hip-Hop.hu
Hõsök
Sikztah
Suhancos
Animal Cannibals
Mecca Individualz
DarkSide
uj Testament REC. szám a www.salatamagazin.com-on
Testament - Fedezék - kegyetlen jó
ahhoz hogy tudjál letölteni regelned kell
MC Gõz: 100° felett szebb az élet /Orzon wellesz kalandjai/ (Album)
Raptorz: Teccik vagy nem...! /Az elsõ harapás/ (Album)
FankaDeli: Csak egy perc az élet
FankaDeli: Hajt a vér szava
NKS: Mijafontoss!!!
Hátshow Sor: Volt egyszer egy vadnyugat
Tribe & Sikztah & Sog: Nyerõgépek
Chump'yanz: Rímkoppantók
Fûrkészõ Elemek: Az elemek
Kriptha Face: Az igazság 2
Pluside: Ne állj meg, ne szállj ki
Pluside: Mintha minden nap az utolsó lenne
ArtosCsaba: A penge élén (Album)
WestPrém City Allstarz (Album)
ArtosCsaba & GerriSkillz: Beat Support 2005 (Album)
Feenoocchiz: Raw'yal Fluashh
WherDee: A birodalom útja
Pixa: Pimasz reppek fxxxa beatek (Album)
szal Eminem - White America (magyarosítás) részlet:
Amikor ug-s voltam, mindenkinek az baszta a szemét, hogy fehér vagyok.
Egy kiadó sem akart aláírni velem, majdnem feladtam...
forrás
megértetted, amit írtam? eléggé ellent mond annak amit te tartasz az ug raprõl, ráadásul olyan 5en mondjuk, hogy nem úgy van ahogy mondod (Talibot nem számolva 😊)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
és mikor mondtam hogy nem halgatok olyat akinek van lemez szerzõdése?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
actually in my opinion has more originality and talent than most commercialized shit on TV.
urban dictionary
Davey D: Okay. Yeah, Jean’s pretty cool. Uh, how do you feel about being labeled as an underground rapper or socially conscious rapper? Do you feel it limits you as an artist?
Talib: Yeah, it does. Just like if you label Jay Z as a gangster rapper, that limits him. Artists have a hard time with being put in boxes. Um, the media and the corporations work hand in hand to put artists in boxes because it makes it all, easier all around to sell it. If you say, well, it’s this type of thing so you can sell it to this audience and book it at this venue and play it on this station, but if they have to start being creative and think about how they have to market you, it becomes a problem for them, and um. You know, so, yeah, I accept it for what it is. ___Um, underground, by definition, means that people don’t really know about you.___ I got a lot more press in URB Magazine, uh, before I sold over a couple hundred thousand records than I do now because they focus more underground artists that people aren’t familiar with. So, am I underground in that sense? No. I do respect the values, the (quote-unquote) “values” of the underground because the values of the kids who are considered underground light the fire under hip hop.
Davey D & Talib Kweli interjú
tehát az ug nem azt jelenti, hogy nincs lemezszerzõdésed, hanem azt, hogy nem vagy szarrá hypeolva
óvasd el és utána magyarázd be nekem, hogy jobban értessz az underground rap-hez
és mér nem néztek utána google-én vagy vamin ha nem hiszitek el....
és lehet hogy van egy jópár magyar kis sekfej..."rapper" akinek van lemezszerzõdáse de tudatlanul azt mondja hogy õ bizony U.G - ben nyomassa...
az U.G rappereknek nincs lemezszerzõdésük(még) , csinálnak 1-2 rappcsatát az "utcán" a többi U.G-és repperrel, vagy összeraknak vami saját számot...amivel aztán fel akarják hívni magukra valamelyik lemezkiadó figyelmét....
legalábbis a rapp hazájában ez így van.,,,,most hogy pár magyar "megmondomafrankót" rapper magát U.G -és nek nevezi az az már csak tudatlanság..
el vagy tévedve fiam...
ja,es szerintem az underground nem ott kezddodik h van e lemezszerzodes,hanem,hogy mit mondanak a szovegeikben,es mennyire vannak a mediaban benne,
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
most amúgy neked a magyar rappel összeségében van bajod vagy az általad definiált 'underground rap' (egy p) résszel?
de akkor is igazam van...az UNDERGROUND RAPP nem 1 stílus hanem....mondtam az elõbb.
és sztem nekem van igazam...
ennyi...
ha nekem válaszolsz és pontokba szeded, akkor légyszives arra a pontra írd a választ amire én írtam az állítást
amúgy biztos én vagyok a hülye de az 1 pontodat kb 5ször olvastam el és nem értem mire reagáltál <#idiota>#idiota>
de ha találsz olyat akinek nics szerzõdése és olyan igényes rappet csinál mit mondjuk a Connections, Testament vagy akárki más akkor gratulálok és azt akkor megis mutathatnád nekem
jah és igen majka poén volt aza csicska geci még csak a szövegeit se maga írja