4495
-
#570 ez magyar! :OO el sem hiszem, lehet meglesz az összes rész, ha rajtam múlik :OO istenem, régi álmom teljesülne! hát erre rákell állni, igaz vagy 30GB amit lekell szedni -
#569 akit érdekel egy fizetős oldal, ahonnan letudja szedni az ÖSSZES részt (leszámítva az utolsó 11 részt a negyedik évadból), az írjon egy privátot nekem, és adom a linket! nem tudom szinkronos-e vagy nem, most szedem az egyik részt megnézni! -
KnightRider #568
Újabb műszerfalam -
KnightRider #567
Tökéletesen ergyetértek. Igen, volt az elején egy-két érdekes stock car, a pilot csak úgy hemzseg a "standard" Trans Amektől, amiket még a demo filmből vágtak be a végleges változatba... -
#566 Valószínüleg nem replika, hanem tényleg használták valahol az első évad legelső részeiben. Gyakran voltak ott ilyen elbaxott Kitt-ek amik több ponton is hibádzottak. Aki képes ezért a lelakott, hasznavehetetlen, működésképtelen, papírnehezékért 30 milliót kiadni, az ritka nagy barom sztem! :)
akkor inkább építek egy totálisan valósághű és sokkal funkcionálisabb (na jó nem fog ugrani és egyéb) autót 5 millióért! Ez amit eladnak, max eszmei értékű lehet, mert használták a sorozatban...ám ez a tény nem ér 30 millát. :) -
KnightRider #565
Azt írja, eredeti. Hát nagyon nem. Nézzük csak meg a részleteket:
- hiányzik az elsötétített hátsólámpa burkolat, csak a standard Pontiac plexiüveg maradt meg
- a műszerfalon a LED kijelzők színe teljesen inkorrekt, kerek zöld színű nem is volt (MPH, RPM kijelzők)
- a kapcsolótáblákon a kapcsolók nem voltak ennyire a szélén, volt rendes pereme a konzoloknak
- üzemmód kapcsolóktól balra lévő kijelzősorokon nincs meg a függőleges csíkozás
Első szemrevételezésre már látszik, hogy a gépezet csak replika, nem is a minőségi fajtából. Az alsó- és tetőkonzol azonban szép munka, azt rendesen megcsinálták...
-
#564 főleg ott... secperc és lesz gazdija -
#563 ha valóban olyanokattud mint az eredeti, akkor egy kicsit olcsón adják! :DDD
miért nincs nekem 30 millióm? :_(
biztos hamar el fog kellni! :( -
#562 KITT eladó, 30 millióért -
#561 Ügyes. Grat. -
KnightRider #560 Kitt műszerfal. Én alkottam -
#559 viszont ami még nem tetszik hogy a scanner és KITT beszédpanelje az ugyanaz, szóval hogyha megy a scanner jobbra-balra akkor olyan mintha KITT is beszélne! ez marha gagyira sikeredett sajnos -
#558 a scannert soha nem sikerült még senkinek se normálisan eltalállni :)
vagy nagyon fényes, vagy nagyon gyors... ennek pl az nem tetszik hogy baromi világos és amikor bekapcsolódik akkor így felvillan az egész...
de belülről eddig ez a legrealisztikusabb, az tetszik -
#557 KITT Replica videókat érdemes megnézni, elég korrekt darab!
és a cég oldala...nem semmi, kormány 160.000 Ft :O -
#556 szemétség!
bár mondjuk az Aston Martin a kedvenc kocsim, és a Batmobil is érdekes, szal ennek ellenére lehet hogy megnézem! :D -
KnightRider #555
Áhh, nem érdemes!
Az egy órás műsorban 3 másodpercig mutatják Kittet, a töbi James Bond kocsijairól meg a Batmobile-ról szól. Csak Kitt nevével akarták eladni a műsort a tvéújságban... -
#554 szerdán 10kor én nézni fogom -
#553 én is! :| de még 4x lefogják adni, íme! :) -
#552 basszus! megakartam nézni, és elfelejtettem, áááá :( -
kaczko erzsébet #551 uuuuuuuuuuuu ez nagyon jó imádom imádom imádom knighttttt raiderrrrr -
KnightRider #550
Köszi!
Amúgy FIGYELEM, KNIGHT RIDER RAJONGÓK!!!
27-én Szombaton, este 8-kor a National Geographic Chanelen dokumentumfilm lesz a Knight Riderről. Nem kamu! Híres filbeli autók sorozat, Kittről fog szólni az epizód. Ne múlasszátok el!!! -
#549 baromi jó! -
KnightRider #548
Köszönöm szépen!
OWNZORok ők ketten, nemde? Na meg Adrianne és Hellstorm doki...
-
#547 húúú, wow!
ez kurva jó lett :)
Góliath + KARR ;) -
#546 lol!:D tökjó:D -
KnightRider #545 Mirror Universe Knight Rider klip by én :D -
#544 igen, ez fent van a nightrider.hu-n :)
"Only see voices, what the fuck?" :D -
#543 ezen beszartam D:DDDDDDDDDDDD -
Hajnalcat #542 törölt hozzászólás -
#541 Jó volt a Goliátos rész. Most Vasárnap lesz a második része! -
#540 én nem heccelek senkit sőt nem is akarok -
#539 Te miért hecceled az embereket?
Ezzel boldog vagy? ha igen, akkor hajrá, de itt sztem mindenki ignorálni fog téged mostantól... -
#538 neked lehet -
#537 gagyi
mielőtt vki belekötne. -
#536 poszter alapján gatyi lesz.
első trailerre leszek kiváncsi. -
#535 neked is örülök -
#534 pompás, örültünk, hogy láttunk, viszlát -
#533 Bármit is mondtok szerintem akkor is jobb mint a régi én már meguntam a sorozatott jöhett a nagy film. -
#532 szerintem fake
már csak azért is,mert a képen egy Koenigsegg van! persze,Májkel beújított egy Königre a Pontiac után! :D
sőt szerintem az az autó van a plakáton amit fentebb linkeltem,vízszintes tükrözés és kész! :) egyeznek a fényvisszaverősédek a 2 autón ha megnézitek -
#531 na... megszólalt az anti Knight Raider-ista!
ez tényleg szörnyű egy kicsit, én KITT-et akarom, nem pedig ezt a kis szart!
hol van a jó öreg Pontiac? :(
és hol van májkül?
nélküle nem nájt rájder a film :(