4495
-
KnightRider #690
Michael visszavonult 1990-ben, mert kiégett. Hasselhoff szerint ezt már előrevetíti a 4ik évad, A rózsák illata c. epizód. Szóval Michael visszavonul, 1991-ben meegbukik egy utazási irodával és csak züllik. Kittet időközben szétszerelik, alkatrészei többségét eladják és elkezdik fejleszteni a Knight 4000-t.
Szerencsére a KR2000-t kihagyja az új sorozat. -
#689 nagyon köszönöm a pontos választ :) -
#688 kicsit elkapkodtam a végét, megmarad a régi KITT mint KITT, mint autó teljesen új lesz -
#687 a Nehéz örökség az a bevezető epizód, avagy hogyan lesz Michael Long-ból Michael Knight, ki és mi az a K.I.T.T., stb! a KR 2000 az meg egy film, ami mondhatjuk úgyis, hogy a sorozat filmes folytatása, ugye Michael nem tudom hogy visszavonult-e, de visszatér a színre, KITT új külsőt meg ilyesmiket kap, de megmarad a régi, stb! bővebben, de ez független a sorozattól! -
#686 sziasztok!
megvettem a teljes első évadot. ezzel kapcsolatban lene 2 kérdésem: van egy olyan epizód, hogy Nehéz örökség, ez tulajdonképpen a kezdőrész? én valami ilyesmit hallottam, de akkor miért került a csomag legvégére? És a DVD-k közt feltüntetnek még egy Knight Rider 2000 epizódot is, ami nem szerepel a netes epizódlistában! Erről tudnátok nekem valamit mondani(mindenképpen sorrendben akarom megnézni, de ezt az epizódot nem tudom sehova tenni)? -
KnightRider #685
Kitt lelkéről: ha meghallgatod, Mike Tracer leszólja kittet, hogy:
-Ha még egyszer ezt csinálod, Kitt, cukrot öntök a benzintankodba.
Erre Kitt:
-Na azt szeretném én látni!
Úgy látom, meglesz a baráti csipkelődés az új Michael és az új Kitt között is. -
spike0007 #684 Először egy kétórás pilot (bevezetö) epizód lesz! Aztán ha tetszik az embereknek és jó lesz a nézettség, akkor a tervek szerint az NBC 22 részt kér! Egyenlőre ennyit lehet tudni! -
#683 arról van valami info hogy hány részes lesz? vagy mik a tervek? -
spike0007 #682 Értem! Kiváncsi leszek milyen lesz az új K.I.T.T, lesz-e neki lelke mint az elődjének meg beszólásai! Szerintem egyébként lesz!
Prisonman: David is szerepel a pilotban egy cameo erejéig! -
KnightRider #681
spike0007: Az új Kitt nem a régi, egy teljesen különálló entitás (Knight Industries Three Thousand)
PrisonMan: mutatják a régi kormányt, meg a félig elbontott Trans Amet, a motorházteteje nincs meg, szabadon kilátszik a hajtómű. -
#680 Én nem láttam benne a régi KITT-et.. Biztos nem figyeltem eléggé
Egyébként akkor David benne lesz vagy nem? Csakmert olvastam olyan híreket, hogy nem.. -
spike0007 #679 Az ám nagyon jó! Látjuk a régi K.I.T.T--et a régi kormányt! Szerintem a régi K.I.T.T.-ből kap az új is hogyis mondjam a régi K.I.T.T. lesz beépítve az új kocsiba meg még egy csomó tulajdonsága képessége "gigabájtja" csak felturbózva!:) Már alig várom hogy láthassam és ugye a főszereplő Justin leszögezi hogy nem remake-ről hanem folytatásról van szó!:)Csúcs bár mondjuk ezt már abból hogy Mike Tracer a fia lesz Michael Knight-nak sejteni lehetetett! -
SlayR #678 Asztak*rva kezdem egyrejobben várni -
KnightRider #677
Új KÉT PERCES trailer/werk:
Vajon mi történt az eredeti Kittel? Úgy tűnik, félig szét van szerelve. -
spike0007 #676
Állítólag kevéssé ismert színészek lesznek a főszereplők, ez minden sorozat kezdetén így van,de azért a képen látható öregúrat már ismerhetjük innen-onnan! De főleg az X-menből! Ő azért már ismertebb színész! -
spike0007 #675 Sziasztok! Szerintem jó az új kitt és jól lesz a sorozat is! Régen odavoltam és máig oda vagyok a pontiacért, de haladni kell a korral és ez a mustang nagyon ott van a szeren! Knight Rider: Jó lett a photoshopos kép! Retro a fielingje!Jók a videók! -
#674 Makrók / Videó beszúrása -
Hogy kell beilleszteni a videót? -
KnightRider #672
Kis update:
A hang, amelyet itt hallunk, nem Will Arnett, az új Kitt. A Knight Rider Online belső informátora szerint ez a videóanyag egy hónapos, amikor még sem a műszerfal, sem a CGI nem volt kész és Arnett sem dolgozott még a hanganyagon. Így tehát a Karr-szerű hang és a Momo kormány nem lesz az új sorozatban. -
#671 fú, kicsit lassabbra vehették volna a military nem tudom mi után a szöveget:D nagyon ellett hadarva! kb így 10x megnézve, meg itt-ott megállítva hogy eltudjam olvasni a szöveget, úgy már értettem belőle valamit! aztán lehet nekem kell gyakorolni még angolból a hallott szövegértést :D -
KnightRider #670
Új promo!
-
KnightRider #669
Huszárkodtam egy kicsit Photoshopban, hogy milyen lehet(ne) az új intro...
A nem éppen HD minőség miatt elnézést kérk a Photoshop Michael Knightjaitól :D -
KnightRider #668
Oh, igen, elnézést :D
Úgy hallottam amúgy, hogy a műszerfal még nem végleges, az igazi Kitt műszerfal még nem készült el. Így volt ez '82-ben is :D -
Bullitt #667 Az nem mama, hanem MOMO. -
KnightRider #666
A futófény és a zene tetszik, a kígyós jel kell a támogatás miatt (product placement), hogy miért írták a kormányra, hogy "mama", azt nem tudom (talán Kitt is csak a mamára gondol, József Attila nyomdokain :D ). Szerintem a műszerfal nem ilyen lesz, a mama csak vicc :D -
#665 bazz....momo kormány, xar futófény, elqrvult zene, és egy elbaxott vipera vagy cobra vagy mittomén milyen kigyó jel a kocsin...kb ennyit szűrtem le a teaser-ből.
ez nem ajándék, inkább virgács a rajongóknak! :D -
KnightRider #664
Egy kis karácsonyi ajándék minden rajongónak:
Knight Rider 2008 teaser trailer -
#663 jah ahhoz a robosztus Mustanghoz nem illik ez a személyiség...
de majd meglátjuk mit főznek ki, szerintem elqúrják ;) az nagy divat -
KnightRider #662
Jajj, csak TF style ne legyen. Így is gagyi volt az a film...
Amúgy meg, ahogyan Michael mondja a Túlélő lélek című epizódban, a kocsi csak egy halom vas, nem az számít. A lényeg Kitt személyisége. -
#661 pl Saleen is átalakította az egyik Mustangjukat (S281 Extreme) a Transformershez! szerintem szívesen vették volna, ha egy újabb filmes autót kéne készíteniük! -
-
#659 egy fake Concept, bár mondjuk sokat tanulhattak volna a jelnelegi készítők, pl, hogy belecsempészni egy kis valamit a régi gépből, pl felnik...
-
#658 még talán ez nem lett volna olyna rossz választás...
-
#657 ennél azért jobb, bár nem sokkal
-
#656 tudtommal a srác mögötti az alap a fekete amik lentebb is vannak és ez itt linkelve az SPM fokozat. akkor aztán végképp elkúrnák, hogyha alapban ilyen "über" lenne.. az végképp a sorozathoz méltatlan lenne -
#655 ha jól tudom az nem az SPM fokozat, hanem a szimpla alap kinézete KITT-nek. -
#654 az NFS-es hátsó szárny meg röhej, biztos nehéz lett volna egy neves tunningcéget megkérni egy igazán KITT-es tunningra... -
KnightRider #653
SPM/Attack mode -
#652 de az uj SPM et még mindig nem láttam....kngiht te honnan vetted ezt? :D -
KnightRider #651
A belső még csak egy concept render, köze sem lesz ahhoz, amit majd látni fogunk. Én láttam 1981-82-ből Kitt concept képeket, volt, amin Ferrari, volt, amin Nissan Z-8-as volt az autó, mert akkor még nem volt Trans Am, legalábbis a 3rd gen nem. Eltervezték, hogy ilyen lesz, meg olyan lesz, és a végén megkaptuk a TA-t a LEDes műszerfallal. A végleges Knight 3000 műszerfala sem ilyen lesz.
Amúgy nekem az iMac billentyűzettől csöppet ledobta az agyam az ékszíjat. Az azért vicces :D