4495
-
Nuki #771 Én csak most szereztem tudomást az új sorozatról, a régit nagyon kicsi koromban néztem, és bár alíg maradt meg bennem némi emlékfoszlány, a jó érzés megmaradt. Én is várom már ezt az új sorozatot :))) -
spike0007 #770 Tényleg érdekes dolgok vannak leírva! Egyre jobban körvonalazódnak a dolgok, jó kis sorozat lehet belőle! :) -
KnightRider #769
Interjú a főszereplőkkel, érdekes infók -
Mozes13 #768 Tudom, hogy nem ide való, de gondoltam hátha egy-két rajongót érdekel. Van egy új, bontatlan Knight Rider 1. évadom (8dvd) 10.000-ért. Ha érdekel írj. -
#767 jól van nah :D -
#766 szívszédülést kapott volna vlszleg -
#765 lemaradt a smile a végéről, ezt tessék még oda képzelni:
elnézést -
#764 Carroll bá' ha ezt hallotta volna -
Szabi1991 #763 [center]
-
KnightRider #762
Shelby papa Mustangokat is tuningol :D -
#761 shelby? azt hittem mustang lesz -
spike0007 #760 Király!!!!!! -
KnightRider #759
Új promo:
-
SlayR #758 Én is szeretnék egy ilyet nincs valami másik magyar ahonnan rendelni lehetne? :) -
#757 Kösz az infót. ;) -
KnightRider #756
DJ Skyline: az egyik csaj lesz az új gépész, aki amúgy is az új Kitt megépítőjének a lánya. A másik supporting chaacter lesz, FBI ügynöknő (és amennyire tudom, talpig leszbikus)
Rykov: LOL, én mémetországból hozattam ennyiért. A Holfényesek rablók, én tíz ronygot adtam ki náluk egy Star trek dioramáért. Nézd meg a Replica modellboltot a Móricz Zsigmond Körtéren, ott kb 10ezerért megkapod. -
#755 mondjuk engem már hidegen hagy, itt csücsül a vitrinben :D -
#754 Bizony. :) Limiált példányszámban, 19 rugóért. :P Nemrég találtam, azt hiszem kezdhetek gyűjteni. ;) -
#753 nabammeg már itthon is kapható? :D -
#752 Nemtudom, lehet, hogy egyszer már be volt ide linkelve, de azért beteszem:
http://holdfenyteam.hu/knightrider/
-
#751 lehet tudni valamit hogy a 2 csaj mit fog csinálni a filmben? lesz itt is szerelő és kamion? a kamion csak hülyéskedés volt, de a szerelő esélyes még valamelyik csajra -
Szabi1991 #750 #735 -
#749 ez már egyszer be volt ide linkelve -
#748 ha nem jönne be a videó, akkor katt ide. -
#747 Újabb promo, a régi főcímzenével
-
SlayR #746 ezt olyan emosan adtad elő :DDD Szerintem meg pont hogy jónak igérkezik...azt ne mondd hogy kinéznél épeszű alakítást Davdből mint főszereplő főleg a mostani dolgai után télleg jóvolt ahogy volt de ő is kiöregedett nemmondom nemlehetett volna másabb autó d ea bemutató alapján nemlátom egy sikeres kezdés akadályát.
-
#745 megvan az összes eddig megjelent Knight Rider része szinkronosan :D
amúgy az új 1 szar lesz
Miért nem a régi Pontiac lesz benne és Hasselhof?
tökéletes volt mind2 az új szinész meg 1 szar és a kocsi szarabb csak nála
ford mustang ilyen határ szart belerakni lol! :-(
-
Szabi1991 #744 -
spike0007 #743 Hmmmm! Nem rossz! Tetszik! Van fenn pár videó amiket nem is láttam! Már nagyon várom a sorozatot,de messze van még február! -
KnightRider #742
Az NBC hivatalos oldala az új sorozatról -
KnightRider #741
Nem hiszem, hogy láthatatlanná tud válni, inkább csak kisebb szín- és alakmódosulások (SPM fokozat). A színváltás nem lenne új. Harmadik évad: Gyilkos rendelésre című epzódban a rosszfiúk kocsijának volt egy lemosható felső festékrétege, amikor kitt üldözte őket, csak be a mosóba, mikor kijöttek, Kitt csak nézett, hogy most mi is van, mert egy piros kocsira voltak ráállítva az érzékelői, az meg fehéren ment tovább. -
#740 az már nagyon sok lenne! remélem a sok szuperkütyüvel nem esnek át a ló másik oldalára! nem szeretném ha egy száguldó vipera stílusú dolog lenne belőle! -
Szabi1991 #739 jó, hát valszeg megszokom, de elsőre nemtetszik :P
"..Metallic paint with nanotech-enhanced camouflage.."
akkor láthatatlan is lehet ? :O -
spike0007 #738 Ízlések és pofonok nekem nagyon bejön az új villogó! -
spike0007 #737 Szerintem is késnek a hírek, Te sokkal hamarabb rátalálsz a dolgokra! Szerintem beszéld meg az oldal készítőivel! Azért vagyunk jópáran szerintem akiknek a KR többet jelent mint a Lost! Régen nem vártam így sorozatot,talán utoljára a Hősöket vártam ennyire! Ez a video nagyon jó! :) -
Szabi1991 #736 ez a befelé menő piros ledsor nemtetszik :( -
KnightRider #735
Kedves Rajongótársak!
Engedtessék meg nekem egy kis szakmai jellegű jajongás. Amikor most beléptem az SG-re, szembetaláltam magam az új sorozat 2 perces promójáról szóló hírrel. Én nem tudom, mi van ezekkel, de kissé közröhejnek tartom, hogy többnapos-hetes késéssel számolnak be mindenről, ami az új Knight Rider soroatot érinti.
Én tudom jól, hogy a KR sokak számára nem nyom annyit a latban, mint pl. a Lost vagy a Prisonbreak (mondjuk ezek meg engem hagynak hidegen), de azért egy teljesen új sorozat megérdemli, hogy naprakészen érkezzenek róla a hírek.
Meg lehet azt oldani, hogy én, mint egyszerű felhasználó, írjam a cikkeket az új sorozatról? Ha megengedik, én ígérem, naprakész leszek és legfeljebb egy nap késéssel szállítom a híreket az NBC új Knight Rider sorozatáról.
És hogy ne csak a számat tépjem: az ÚJ húsz másodperces promó, tegnapról!
-
KnightRider #734
Én Németországból, 20 ezerért, az E-Bayről. Ha érdekel, keress így rá, hogy Firma D-Edition. Normális cég, szóval nem kell félni, hogy kapsz egy kiló kenyeret gyorspostával.
Ha nagyon szerencsés vagy, lehet, hogy még van Magyarországon is. Én láttam pl. a Replika modellboltban, ami a Móricz Zsigmond Körtéren van (Budapest). Ha van, szerintem egy tizesért megkapod (amikor én vettem az én Kittemet, mé nem volt MOn).
-
#733 amerikából hozattam (vagyis az hozatta akitől megvettem)
az ára 22000ft volt -
#732 hééé, ilyenetek honnan van? :O