4495
-
#2095 Szerintem a demóját lehúzom, márha van PC-re, de ha jótakarnak a készitők akkor van. -
#2094 Igen, és milyen a hangja:) mondjuk fél év után vettem észre h benne van a játékba:D -
#2093 Szééép. miféle játék ez? esetleg Project Gotham Racing 4? (rendszám) -
#2092 Én ezzel csapatom:)
-
#2091 Na tudtam én, hogy be volt linkelve.
Amúgy meg arra a döntésre jutottam, hogy megosztom veletek a féltve örzött Knight 3000-ezresem:
http://nfsfe.extra.hu/NFSPSGameFilesnfsProStreet030.jpg -
spike0007 #2090 Korábban már belinkeltem igen!:) -
spike0007 #2089 3.ik rész előzetese -
#2088 léteznek fanoldalok: knightrider.hu vagy knightrideronline.com de ha ez se elég akkor nbc.com/Knight_Rider -
Orionk #2087 Nem találom a promókat, valaki belinkelhetné.
Ezért lenne jó egy knight rider fan oldal, ahol ezek össze vannak foglalva -
#2086 Asszem ide linkelte be valaki az előzetest. de ha youtube-ra beirod hogy knight rider 2008 episode 3 szerintem kiad valami értelmeset. -
Orionk #2085 Milyen rakétavetőkre gondolsz?
Láttál előzetest az köv. részből? hol láttad?
Melyik oldalon lehet megnézni a promókat? -
#2084 igazából az :) de köszi, megtekintem -
#2083 www.eztv.it
(ha warez majd töröltetem) -
#2082 gyerekek valaki tudna adni egy közvetlen linket privátban a második epizódhoz? :) köszi -
#2081 a bsplayerel lehet a felirat időzítését növelni és csökkenteni,én erre céloztam szal vágom hogy szar a felirat időzítése:D
-
#2080 Nekem az első rész valahogy jobban tetszett, na majd a harmadik azokkal a rakétavetőkkel. -
Orionk #2079 A knight rider sorozathoz nincs semmi honlap, ahonnan le lehetne tölteni a következő rész promo képeit, vagy promo videoit.
Ez kár...
Prison break ből sok oldal van, ahonnan ezeket le lehet szedni -
Norberto91 #2078 Megnéztem ezt a részt és nagyon tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Mike nézi a csaj mellét ámuldozva:D, és kérdi Sarah, hogy merre kell menni, erre ő ott ott valahol... a sarkon :D -
spike0007 #2077 Hát igen ez még az előző résznél is jobb volt!:)
Kiváncsian várom a 3-as epizódot! -
KnightRider #2076
"Knight to Enterprise. One to beam up!" -
Szabi1991 #2075 jah azt néztem én is hogy ismerős... most már tudom honnan :D -
KnightRider #2074
Na, végre volt időm megnézni és azt kell mondjam, ez már jobban tetszett, mint az előző. A ruszki milliárdos kis bulija nem kellett volna, teljesen felesleges volt az epizódhoz, de a többi korrektül meg volt csinálva.
Amint letudom a melót, megírom a kritikát, még a következő epizód előtt.
Amúgy meg: észrevette valaki, hogy a bázison a kis képernyőkön az Enterprise interface-e van, csak nem az NX-01 van betéve sémarajzként, hanem Ki3t? :D -
#2073 Murci? Az ázsia gyereknek? Az tény hogy gagyi de az nem murci. hasonló, de nem az. a Reventón hasonlit rá de ennek a közepén van az ülés mig a másiknak nem. -
Szabi1991 #2072 sztem tökéletes így is a felírat, picit zavaró, de nem vészes.. :)
ez a rész kifejezetten tetszett már :)
a fekete Spyker csuda szép, de az a piros Murci... ultragagyi... -
Orionk #2071 mindegy, hogy mivel nézed, mindegy, hogy melyik film lejátszóval. Ugyanis a felirat van rosszul időzítve. A feliratot kellene jobb időzítésnek alávetni -
gabeszg #2070 Az ázsiai fickó nem a halálos iramban 3 ban volt?Amúgy ez(2.rész) szerintem már jobb volt mint az első. -
#2069 27.perctől elég sokat késik a felirat:S várható vmi javítás? vagy bsplayert kell leszednem és azzal nézni? :( -
SlayR #2068 Az oké ő látta de a többi ember nem. -
Conny29 #2067 gondolom a többiek előtt nem akar lebukni -
#2066 a verseny utan mike mondja hogy átkell alakulni repülés közben mert különben lebuknak,de kérem a verseny közben a kinai csavo már látta az átalakult kitt-et :S -
Conny29 #2065 Hát,mivel nincs másik -
Orionk #2064 Már megtaláltam, de azért köszi -
Orionk #2063 Ti is az R.BEnde feliratait szoktátok leszedni?
Nincs másik? Most nem lett valami jó az időzítés. -
Conny29 #2062 Hosszúpuskán fenn van a magyar felirat végre!
Egész nap erre vártam:P -
spike0007 #2061 9-re kéne tenni valóban ezt már más is mondta!:) Lehet felcserélik az áll az alkuval! Beszélni kéne az NBC fejeseivel! Tavaly asszem a Bionic Woman pl. szépen kezdett de utána folyamatosan esett a nézettsége már a második résznél! Knight Ridernél egyenlőre ez nem áll fenn és remélem igy is marad! Ha KR tartja ezt a szintet meg még esetleg egy picit jobbat akkor talán nem lesz gond! -
Orionk #2060 Hanyadik perc, másodpercnél van az rész, amikor a zene megy, és a sivatagban mennek?
Köszi -
Szabi1991 #2059 tegnap volt a 2. rész az NBC-n :DD
(abból van a videó is..) -
megalodon #2058 Néha néha olvasok be ide.
Erröl a vidiröl a véleményem:
Jó kocsik jó kis motorhang,a jelenet se lenne rossz,DE: Látszik,hogy blue box technikás,amikor szemböl vannak.
Olyan mint a száguldó vipera.
Ez moziba fog menni vagy tv-ben? -
Orionk #2057 Előző héten ilyenkor már volt felirat.
Nem mintha nekem annyira hiányozna, tőlem aztán 4 napig is csinálhatják.
Csak megjegyeztem -
Bullitt #2056 Az egy dolog, de ez egy teljesen új sorozat, és a többit meg már unja a nép, azért nem nagyon nézik. Ugyanakkor maga az idősáv is borzalmas, este 8-ra berakni egy nagy költségvetésű sorozatot halál, ez látszik is. Manapság a 9 óra a főfőműsoridő, ergó jobban járna, ha az Áll az alku utánra kerülne, hiszen az is hozhat át a KR-re is nézőket. Lenne több fan odakint...A gond igazából ott van, hogy ami a 80-as években ment, az akkor volt menő, manapság gagyi, így sajnos a koncepció is sok ember szemében, pl. nem hiszem, hogy sok 14-5 év feletti epekedve várja odakint, ezt nem tudhatjuk, mások a szokások. Én egyenlőre pesszimista vagyok, mert ezek a számok nem elég jók. De ne legyen igazam, és csalódjak kellemesen